Title

Filter

7 beschikbare voertuigen

Tweedehands Dacia Sandero

Als u geïnteresseerd bent in een tweedehands Dacia Sandero, kijk dan eens in het ruime aanbod bij Terwolde. Bij ons vindt u een ruime en voortdurend wisselend overzicht van Dacia Sandero occasions, zodat u goed kunt vergelijken. Voor Dacia's geldt dat het eenvoudige, maar efficiënte auto's zijn. U krijgt waar voor uw geld. Vrijwel alle modellen zijn, ondanks de lage prijs, aangenaam om in te rijden. De Dacia Sandero rijdt comfortabel en consistent.

Dacia Sandero: een voordelige occasion

De Dacia Sandero is uitgekomen in 2008. Hierdoor zijn de Sandero occasions nog vrij jong. Bovendien zijn er veel exemplaren van in omloop, waardoor Dacia een Sandero occasion uitermate betaalbaar is. De Dacia Sandero is een hatchback die bekend staat om zijn toegankelijkheid en bescheiden prijzen. Dit populaire model wordt aangedreven door een Renault-motor, waardoor deze auto ook tweedehands bijzonder betrouwbaar is.

De Dacia Sandero is een vijfdeurs hatchback uit de compacte klasse met voorwielaandrijving. De op de Renault Clio gebaseerde Sandero volgde van 2008 tot 2012 de Dacia Logan sedan op. Eind 2012 kwam de tweede generatie Dacia Sandero op de markt. Er is sinds 2009 ook een versie met een hogere bodemvrijheid en een wat ruiger uiterlijk, de Dacia Sandero Stepway.

Bij Terwolde vindt u een groot en wisselend aanbod van Dacia Sandero occasions wat vergelijken makkelijk maakt.

Dacia: waar voor uw geld

Ook bij een tweedehands Dacia Sandero krijgt u waar voor uw geld, want duur is de Dacia Sandero niet. In tegenstelling tot het imago van de Dacia blijkt uit statistieken dat het een auto is met een heel lage storingsgevoeligheid. De Dacia Sandero is te koop in drie versies: een naamloze, de Ambiance en de meest luxueuze versie: Lauréate. Tijdelijk zijn ook de actiemodellen Blackline (2009 - 2011) en Anniversaire (2011 - 2012) verkocht.

2013 upgrade Dacia Sandero

In 2013 volgde er een complete upgrade van de Dacia Sandero. De auto kreeg de beschikking over de zuinige 90 pk 3-cilinder motor van de Renault Clio, waardoor deze voldeed aan energieklasse A. De motor is er in verschillende benzine- en dieselversies. Daarnaast is het uiterlijk flink aangepakt. De neus en de achterkant ondergingen een metamorfose, waardoor de Dacia Sandero van deze tweede generatie extra aantrekkelijk is als occasion. Maar wie op zoek is naar een goedkope en betrouwbare tweedehands auto en niet al te veel luxe eist, zal ook met een oudere versie van de Dacia Sandero geen miskoop doen.

Over Dacia

Dacia is een Roemeens automerk dat sinds 1969 bestaat. Dacia maakt sinds 1999 onderdeel uit van de Renault Groep. De Franse autofabrikant wil met Dacia de onderkant van de markt bewerken door auto's aan te bieden voor scherpe prijzen. Dacia's zijn goed doordacht, praktisch in gebruik en eenvoudig in onderhoud. Dacia profiteert van de ervaring en kennis van de Renault Groep bij het ontwikkelen en produceren van robuuste, betrouwbare auto’s.