Emil Frey Schade
Terwolde Emil Frey Schade
Malmöweg 4, 9723 HP, Groningen

Uw expert bij autoschade!

050-544 5530

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
0

Vehicles in Stock

Bekijk de voorraad van Terwolde Terwolde Emil Frey Schade nu online

Bereikbaarheid vestiging

Door werkzaamheden op de ringweg west, zuid en op de A28 tijdens de zomerperiode (26 juni - 31 augustus), zijn er meerdere afsluitingen tegelijkertijd. Deze werkzaamheden kunnen ervoor zorgen dat onze vestiging minder goed bereikbaarheid is.

Check daarom voor u vertrekt de Slimme Kaart op de website van Groningen Bereikbaar met de actuele werkzaamheden en live verkeersituatie. Actuele informatie over het project Aanpak Ring Zuid vindt u hier.

Helder over schadeherstel

We kijken graag samen met u wat de beste manier van herstel is. Zo kunnen we gebruik maken van alternatieve onderdelen waardoor u kosten kunt besparen op onderdelen. Dat gaat altijd in overleg met u. Tot slot willen we u graag wijzen op onze mooie score op gebied van klanttevredenheid. Heeft u autoschade, kom naar Emil Frey Schadeservice Groningen!

Wij onderscheiden ons door onze professionele begeleiding van schademelden tot en met het afleveren van uw herstelde auto. Bij ons is altijd vervangend vervoer beschikbaar. Of wacht tot de schade hersteld is in onze prettige wachtruimte, met gratis WIFI. Bovendien bieden we u gratis schadetaxatie en gratis verhaalservice.

Emil Frey Schade Groningen beschikt over vakbekwaam, professioneel geschoold personeel, en de medewerkers zijn allen gediplomeerd en gecertificeerd met AST (autoschadetechnicus). Wij zijn aangesloten bij BOVAG en geeft vier jaar garantie op alle gerepareerde carrosseriedelen. Ook als de fabrieksgarantie op de carrosserie (gerekend vanaf de datum van het schadeherstel) nog geldig is, wordt die garantietermijn - mocht men die verliezen of dreigen te verliezen - voor de herstelde delen integraal voortgezet.