Reparatie ruitschade in de werkplaats - Terwolde Renault en Dacia

Reparatie glasschade

Glasservice bij schade autoruit

Ruitschade komt veel voor. Dit is vervelend, maar ook gevaarlijk. Een klein sterretje wordt al snel een grote barst. Bij Terwolde wordt elke ruitreparatie uitgevoerd door een ervaren vakman. Wij werken volgens de officiële fabrieksvoorschriften en maken gebruik van originele onderdelen en materialen. Dit is in vele gevallen gratis!

Hebt u een Casco-, WA-Plus of glasverzekering, dan zijn deze reparatiekosten vrijwel altijd gedekt. Heeft u een Renaul? Dan krijgt u 12 maanden Renault Reparatie Garantie en blijft de carrosseriegarantie, zoals die voor de reparatie gold, volledig van kracht.

Renault en Dacia Erkend Schadeherstel

Heeft u autoschade, dan kunnen wij dat snel en vakkundig voor u repareren. U kunt 24/7 bij ons terecht. Ons eigen Renault Erkend Schadeherstelbedrijf is gespecialiseerd in het repareren van autoschade, van complexe schade tot velgschade en van parkeerschade tot gescheurde bekleding.

Bij Terwolde Renault en Dacia:

  • Heeft u 4 jaar garantie op het schadeherstel
  • Worden reparaties uitgevoerd volgens fabrieksnormen
  • Gebruiken we uitsluitend originele onderdelen
  • Behoudt u uw (resterende) fabrieksgarantie en restwaarde
  • Voldoen alle reparaties aan de keurmerken Erkend Duurzaam en BOVAG
  • Krijgt u gratis vervangend vervoer in overleg
  • Regelen wij de afhandeling rechtstreeks met uw verzekeraar of leasemaatschappi

Voorruit herstellen of vervangen?

Het vervangen van een voorruit neemt hoogstens een dag in beslag. Betreft het een kleine beschadiging buiten het blikveld van de bestuurder, dan is herstel van de oude ruit meestal mogelijk. Deze wordt dan met behulp van een speciale kunsthars onzichtbaar gerepareerd, een ingreep die binnen een uur klaar is. Na de reparatie is de ruit weer net zo sterk als voorheen. Reparatie van de oude voorruit is uiteraard goedkoper dan vervanging door een nieuwe. Daarom geven veel verzekeringsmaatschappijen de voorkeur aan reparatie.

Niet verzekerd voor ruitschade?

Niet- of niet helemaal verzekerd? Terwolde rekent een all-inprijs. Bovendien krijgt u 12 maanden Renault Reparatie Garantie en blijft de carrosseriegarantie, zoals die voor de reparatie gold, volledig van kracht.

Heeft u autoschade?

Heeft u onverhoopt een keer schade aan uw Renault, Dacia of Nissan, neem dan direct contact met ons op. Terwolde heeft een eigen schadeherstelbedrijf. Dit is Terwolde Emil Frey Schade, een Erkend Schadeherstelbedrijf. Zij hebben de kennis in huis om ervoor te zorgen dat uw auto wordt gerepareerd volgens de fabrieksnormen waarbij originele onderdelen worden gebruikt zodat uw auto blijft voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Ook uw verzekeringsmaatschappij of leasemaatschappij is gebaat bij een kwalitatief goed herstelde auto. U heeft geen omkijken naar de afhandeling, als u bij schade contact opneemt met ons, regelen wij de afhandeling voor u rechtstreeks met Terwolde Emil Frey Schade.

Neem dan vrijblijvend contact op met onze vestiging bij u in de buurt. Uiteraard kunt u ook meteen een afspraak voor een reparatie met Terwolde Emil Frey Schade maken. Regel het snel via ons afspraakformulier.

Ons alarmnummer in noodsituaties: 0031 88 877 81 54