Onderhoud Renault & Dacia

Onderhoud op Maat

Welk onderhoud past bij u? Bij autorijden is veiligheid het allerbelangrijkst. U moet op uw auto kunnen vertrouwen en daarom is het belangrijk deze regelmatig te laten controleren. Daarom heeft Terwolde Renault en Dacia nu Onderhoud op Maat.

Samen met de service adviseurs van Terwolde bepaalt u welk onderhoud het beste past bij uw rijgedrag en uw auto. Daarbij houden we rekening met uw gebruik van de auto én hanteren we scherpe prijzen. Met Onderhoud op Maat geeft uw service adviseur u persoonlijk advies: maatwerk dat ook direct terug te vinden is in de prijs! Voor uw Renault of Dacia hebben wij prijzen voor verschillende beurten.​

Nissan maakt uw onderhoud eenvoudig

Het Nissan Onderhoudscontract is een gepland onderhoud dat bestaat uit alle periodieke technische werkzaamheden en voertuigcontroles, zoals voorgeschreven door Nissan. Kort gezegd is het servicecontract de makkelijkste manier om uw voertuig professioneel te laten onderhouden.

Kijk hier voor meer informatie over het servicecontract van Nissan of bekijk de digitale brochure.

Altijd de juiste beurt voor uw Renault

 • Olieverversbeurt vanaf € 140,-
 • Budgetbeurt vanaf € 205,-
 • Renault onderhoudsbeurt vanaf € 295,-

Bekijk de folder​

Altijd de juiste beurt voor uw Dacia

 • Olieverversbeurt vanaf € 140,-
 • Budgetbeurt vanaf € 210,-
 • Dacia onderhoudsbeurt vanaf € 265,-

Bekijk de folder

Een ander merk auto? Geen probleem!

Ook als u een ander merk auto rijdt is Terwolde de beste keuze voor uw auto. Dat geldt voor onderhoud, reparatie of APK. Maar ook voor ruitreparatie, airco-onderhoud en schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres. En met 9 vestigingen in Groningen, Drenthe, Gelderland, Overijssel en Flevoland is er altijd een Terwolde garage bij u in de buurt!

Bekijk de Renault en Dacia onderhoudsprijzen die zijn afgestemd op uw auto. Voor advies op maat hebben we uw kenteken en kilometerstand nodig. Heeft u een Renault ouder dan 5 jaar of een Dacia ouder dan 3 jaar? Laat het onderhoud dan uitvoeren met Renault & Dacia Advantage. Deze onderdelen zijn gemiddeld 25% goedkoper dan originele onderdelen!


Nieuwe klanten ontvangen een loyaliteitspas

Laat u de APK, onderhoud of reparatie bij Terwolde uitvoeren dan krijgt u een loyaliteitspas cadeau. Daarmee is uw volgende APK helemaal gratis en kunt u besparen op de onderhoud- en servicekosten van uw auto. Deze loyaliteitspas biedt daarnaast nog veel meer voordeel met o.a.:

 • Gratis Route Service in Nederland,
 • Gratis Zomer- en Wintercheck,
 • Gratis vloeistoffen bijvullen en bandenreparatie,
 • Gratis lampen vervangen (excl. LED en Xenon verlichting),
 • Gratis ruitreparatie (alleen sterretje)

Voorkomen is beter dan genezen. Dus heeft u een knipperend lampje of moet uw auto voor de APK? Maak dan vandaag nog een afspraak. Wij begroeten u graag!

Renault onderhoudsbeurten

Olieverversbeurt

Een olieverversbeurt is essentieel om ervoor te zorgen dat de motor topprestaties blijft leveren. De volgende handelingen voeren we in deze beurt uit: het vervangen van olie en -filter, het controleren van de verlichting en banden en het bijvullen van vloeistoffen. Deze beurt is voldoende voor uw auto wanneer u weinig kilometers per jaar rijdt.

Budgetbeurt

De Budgetbeurt is een uitbreiding op de Renault Olieverversbeurt. Naast de werkzaamheden die we uitvoeren bij de Olieverversbeurt gaan we bij deze beurt nog verder in op de veiligheid. Zo controleren we bij de Budgetbeurt ook de vitale onderdelen zoals de uitlaat, accu, schokdempers en remmen. Ook stellen we de lampen bij indien nodig.

*exclusief roetmeting diesel

Renault onderhoudsbeurt

Naast de werkzaamheden die plaatsvinden tijdens de Budgetbeurt controleren we bij de Renault Onderhoudsbeurt ook de volgende punten: stuurbekrachtiging, koppeling, aandrijfriemen, koelsysteem, versnellingsbak, voor- en achterwielophanging, brandstoftank, handremkabels, aandrijfassen, stuurinrichting, brandstofleidingen, carrosserie en chassis. Ook checken we de elektronica om mogelijke defecten te signaleren en voorkomen. De monteur maakt tenslotte een proefrit om er zeker van te zijn dat uw auto 100% veilig is. Goed om te weten: met een Renault Onderhoudsbeurt is de APK-keuring helemaal gratis.*

Prijs APK is excl. roetmeting diesel. Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw. Bij Renault Route Service+ treedt Allianz op als verzekeraar. (Prijs)wijzigingen en drukfouten voorbehouden. “Onderhoud op Maat is niet van toepassing op modellen met een A+B Onderhoudsschema”. Kijk voor de meest actuele onderhoudsprijzen op https://www.renault.nl/onderhoud/onderhoudsbeurt.html.