Emil Frey Schade

Emil Frey Schade Groningen

Merkerkend schadeherstel, betrouwbaar, servicegericht en professioneel

Uw expert bij autoschade!

Samenwerking Emil Frey Schadeservice met Terwolde Renault & Dacia

Door onze samenwerking met Emil Frey Schadeherstel Groningen kunnen wij u, naast vakkundig schadeherstel, extra diensten leveren. Als de schade aan uw auto wordt verholpen kunnen wij u voorzien van vervangend vervoer naar wens. Ook kunnen wij gebruik maken van de expertise van de professionele autotechnici. Met tien Terwolde vestigingen heeft u bovendien nog extra mogelijkheden voor het wegbrengen van uw auto.

Een van de sterke punten van Emil Frey Schadeherstel is u ontzorgen wanneer u schade aan uw auto heeft. Bent u b.v. klant van onze vestiging in Emmen, dan haalt Emil Frey Schadeherstel Groningen de auto op bij Terwolde Emmen en levert hem daar ook weer af. U heeft hier verder geen omkijken naar!

Emil Frey Schadeherstel

Meest voorkomende autoschades

Er zijn verschillende soorten autoschade. Van kleine krassen tot complexe schades na een aanrijding. Hieronder vindt u de meest voorkomende schades en de herstelmogelijkheden. Heeft u schade? Dan kunt u eenvoudig en snel uw autoschade bij ons melden. Wij helpen u, indien gewenst, bij de afwikkeling van de schade.


 • Kras of lakschade
 • Steenslag
 • Ruitschade
 • Deuk
 • Storm- en natuurschade
 • Bumperschade
 • Complexe schade

Emil Frey Schadeherstel

Schade herstelmethodes van Emil Frey Schadeservice

Voor iedere schade is er een methode om deze te repareren. Wij hebben professionele apparatuur in onze vestigingen om iedere schade te herstellen. Onze schadeherstellers zijn expert op het gebied van schade en zijn getraind door verschillende fabrikanten. Emil Frey Schadeservice kan iedere schade aan.

 • Bumperschade herstellen
 • Lakschade herstellen
 • Polijsten
 • Spotrepair
 • Auto spuiten

Schade Service

Gelukkig is autoschade voor de meesten van ons een incident waar we weinig of geen ervaring mee hebben. Bij uitstek zijn onze schadeherstelbedrijven prima in staat u hierin te ontzorgen. Van de eerste hulp bij autoschade tot een eventuele verhaalservice en vakkundig schadeherstel. Wij staan voor u klaar!

Hulp bij administratie schadeafhandeling met Emil Frey Verhaalservice

Emil Frey Schadeservice heeft haar dienstverlening verder uitgebreid met verhaalservice. Naast het perfect herstellen van uw auto kunnen wij u vanaf heden kosteloos helpen bij de gehele administratieve afwikkeling van uw verhaalbare autoschade. Let op, dit is alleen voor WA-verzekerden met verhaalbare autoschade. Mocht u niet precies weten of u in aanmerking komt, neem dan gerust contact op met een experts van één van onze vestigingen.

Wij zorgen ervoor dat de schade bij de verzekeraar van de tegenpartij wordt gemeld, de schade-expert wordt ingeschakeld enz. Ook verhalen wij uw persoonlijke- en letselschade op de verzekeraar van de tegenpartij. Alles op een transparante wijze. Nadat de schade succesvol is verhaald, krijgt u van ons bericht en maken wij met u een afspraak voor het herstellen van uw autoschade. Wilt u hulp bij de administratieve afhandeling van uw verhaalbare schade? Neem dan contact met ons op.

​Haal- en breng service

Heeft u schade aan uw auto en wilt u de deur niet uit? Onze schadeherstel bedrijven bieden graag kosteloos een haal- en brengservice aan. Tijdens onze openingstijden komen wij uw auto bij u thuis of op uw werk ophalen op het moment dat het u past. Een combinatie met een vervangende auto is natuurlijk ook mogelijk. Prettig geregeld!

De medewerkers van onze transportservice zijn vakbekwaam en zullen met de grootst mogelijke zorg uw auto transporteren. Vraag één van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Vervangend vervoer service

Heeft u schade aan uw auto? Wij zorgen er voor dat u mobiel blijft. Onze schadeherstel bedrijven kunnen u voorzien van een leenfiets, een e-bike of uiteraard een vervangende auto. We beschikken over een moderne vloot met jonge vervangend vervoer auto’s die we samen met onze dealerbedrijven inzetten.

Ook is er een mogelijkheid om een vervangende bedrijfsauto in te zetten. Indien u specifieke wensen heeft met betrekking tot vervangend vervoer, als in de zin van een elektrische auto, een automaat of een auto met trekhaak, kunt u zich laten informeren door één van onze medewerkers. In veel gevallen kunnen we dat voor u regelen.

Kortom, wij zorgen er voor dat u mobiel blijft. Een leenfiets of e-bike is altijd gratis. In veel gevallen is een vervangende auto ook kosteloos, dit is afhankelijk van de afspraken met uw verzekeraar of uw leasemaatschappij.

Partners van Emil Frey Schadeservice

Om u de beste service in schadeherstel te bieden werken wij samen met een groot aantal partners, verzekerings- en leasemaatschappijen en dealerbedrijven. Samen met deze partners ontzorgen wij u zoveel mogelijk bij het herstel van schade aan uw auto. Denk hierbij aan de afhandeling van schade, haal- en brengservice of vervangend vervoer.

Verzekeringsmaatschappijen

 • Achmea Schadeservice
 • Allianz Merkzeker
 • Aegon
 • Bovemij
 • Klaverblad Verzekeringen
 • Rhion
 • Schadegarant
 • Topherstel
 • Univé

Onze werkwijze

Het schadeherstelproces bestaat uit een aantal stappen en begint feitelijk al bij de receptie. Een goede vastlegging van de schade en de persoonlijke gegevens zorgen voor een probleemloze afhandeling. Het merendeel van de verdere activiteiten zijn handmatig en specialistisch, zoals (de)montage, plaatwerken en spuiten. De medewerkers van Emil Frey Schadeservice worden dan ook regelmatig getraind om ervoor te zorgen dat hun vakmanschap op peil blijft. Meer weten over onze werkwijze? Kijk hier voor meer informatie.