Emil Frey Schade

Terwolde Emil Frey Schadeservice

Merkerkend schadeherstel, betrouwbaar, servicegericht en professioneel

Uw expert bij autoschade!

Terwolde Emil Frey Schadeservice

Bij ons schadebedrijf Terwolde Emil Frey Schadeservice Groningen kunnen wij u, naast vakkundig schadeherstel, extra diensten leveren. Als de schade aan uw auto wordt verholpen kunt gebruik maken van onze mobiliteitsservice. Ook kunt u gebruik maken van de expertise van onze professionele autotechnici. Met negen Terwolde vestigingen heeft u bovendien nog extra mogelijkheden voor het wegbrengen van uw auto.

Een van de sterke punten van Emil Frey Schadeservice is u ontzorgen wanneer u schade aan uw auto heeft. Bent u bijvoorbeeld klant van onze vestiging in Emmen, dan haalt Emil Frey Schadeservice Groningen de auto op bij Terwolde Emmen en levert hem daar ook weer af. U heeft hier verder geen omkijken naar!

Emil Frey Schadeherstel

Meest voorkomende autoschades

Er zijn verschillende soorten autoschade. Van kleine krassen tot complexe schades na een aanrijding. Hieronder vindt u de meest voorkomende schades en de herstelmogelijkheden. Heeft u schade? Dan kunt u eenvoudig en snel uw autoschade bij ons melden. Wij helpen u, indien gewenst, bij de afwikkeling van de schade.

 • Kras- of lakschade
 • Steenslag
 • Ruitschade
 • Deuk
 • Storm- en natuurschade
 • Bumperschade
 • Complexe schade

Emil Frey Schadeherstel

Schade herstelmethodes

Voor iedere schade is er een methode om deze te repareren. Wij hebben professionele apparatuur in onze vestigingen om iedere schade te herstellen. Onze schadeherstellers zijn expert op het gebied van schades en zijn getraind door fabrikanten.

 • Bumperschade carrosserie herstellen
 • Lakschade herstellen
 • Polijsten
 • Spotrepair
 • Auto spuiten

Schadeservice

Gelukkig is autoschade voor de meesten van ons een incident waar we weinig of geen ervaring mee hebben. Bij uitstek zijn onze schadeherstelbedrijven prima in staat u hierin te ontzorgen. Van de eerste hulp bij autoschade tot een eventuele verhaalservice en vakkundig schadeherstel. Wij staan voor u klaar!

Hulp bij administratie schadeafhandeling met Emil Frey Verhaalservice

Emil Frey Schadeservice heeft haar dienstverlening verder uitgebreid met verhaalservice. Naast het perfect herstellen van uw auto kunnen wij u vanaf heden kosteloos helpen bij de gehele administratieve afwikkeling van uw verhaalbare autoschade. Let op, dit is alleen voor WA-verzekerden met verhaalbare autoschade. Mocht u niet precies weten of u in aanmerking komt, neem dan gerust contact op met een experts van één van onze vestigingen.

Wij zorgen ervoor dat de schade bij de verzekeraar van de tegenpartij wordt gemeld, de schade-expert wordt ingeschakeld enz. Ook verhalen wij uw persoonlijke- en letselschade op de verzekeraar van de tegenpartij. Alles op een transparante wijze. Nadat de schade succesvol is verhaald, krijgt u van ons bericht en maken wij met u een afspraak voor het herstellen van uw autoschade. Wilt u hulp bij de administratieve afhandeling van uw verhaalbare schade? Neem dan contact met ons op.

​Haal- en brengservice

Heeft u schade aan uw auto en wilt u de deur niet uit? Onze schadeherstel bedrijven bieden graag kosteloos een haal- en brengservice aan. Tijdens onze openingstijden komen wij uw auto bij u thuis of op uw werk ophalen.

De medewerkers van onze transportservice zijn vakbekwaam en zullen met de grootst mogelijke zorg uw auto transporteren. Vraag één van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Vervangend vervoer service

Heeft u schade aan uw auto? Wij zorgen er voor dat u mobiel blijft. Onze schadeherstel bedrijven kunnen u voorzien van een leenfiets, een e-bike of uiteraard een vervangende auto. We beschikken over een moderne vloot met jonge vervangend vervoer auto’s die we samen met onze dealerbedrijven inzetten.

Ook is er een mogelijkheid om een vervangende bedrijfsauto in te zetten. Indien u specifieke wensen heeft met betrekking tot vervangend vervoer, als in de zin van een elektrische auto, een automaat of een auto met trekhaak, kunt u zich laten informeren door één van onze medewerkers. In veel gevallen kunnen we dat voor u regelen.

Kortom, wij zorgen er voor dat u mobiel blijft. Een leenfiets of e-bike is altijd gratis. In veel gevallen is een vervangende auto ook kosteloos, dit is afhankelijk van de afspraken met uw verzekeraar of uw leasemaatschappij.

Partners van Emil Frey Schadeservice

Om u de beste service in schadeherstel te bieden werken wij samen met een groot aantal partners, verzekerings- en leasemaatschappijen en dealerbedrijven. Samen met deze partners ontzorgen wij u zoveel mogelijk bij het herstel van schade aan uw auto. Denk hierbij aan de afhandeling van schade, haal- en brengservice of vervangend vervoer.

Verzekeringsmaatschappijen

 • Univé
 • Bovemij
 • Schadegarant
 • Allianz Merkzeker
 • Klaverblad Verzekeringen
 • Rhion
 • Aegon
 • Topherstel
 • Achmea Schadeservice

Onze werkwijze

Het schadeherstelproces bestaat uit een aantal stappen en begint feitelijk al bij de receptie. Een goede vastlegging van de schade en de persoonlijke gegevens zorgen voor een probleemloze afhandeling. Het merendeel van de verdere activiteiten zijn handmatig en specialistisch, zoals (de)montage, plaatwerken en spuiten. De medewerkers van Emil Frey Schadeservice worden dan ook regelmatig getraind om ervoor te zorgen dat hun vakmanschap op een hoog niveau blijft. Meer weten over onze werkwijze? Kijk hier voor meer informatie.