Financial Lease Renault

Leasing bestaat uit twee hoofdvormen: Financial Lease en Operational Lease. Financial Lease betekent dat de in te zetten auto financieel op de balans komt te staan en u de auto in maandelijkse termijnen betaalt. U bepaalt op basis van looptijd, investering en restwaarde welk maandtermijn bij uw bedrijf past. Terwolde ondersteunt dit met aantrekkelijke rentetarieven, bijvoorbeeld 1,9%, 4,9% of 5,9%. Financial Lease is uit te breiden met een onderhoudscontract zodat u een vast maandbedrag betaalt, maar toch uw nieuwe auto op uw eigen balans heeft staan waardoor u kunt profiteren van de diverse fiscale voordelen.

Operational Lease Renault

Kiest u voor Operational Lease, dan wordt u volledig ontzorgt. U stelt met een van onze specialisten uw auto samen, geeft het jaarkilometrage en looptijd aan en Terwolde zal u een aantrekkelijk leasetarief offreren. De leasemaatschappij zal eigenaar van de auto worden, dus financieel risico is voor u uitgesloten. Ook hierin zijn erg veel mogelijkheden, Terwolde zal de offerte aanpassen naar uw wensen en behoeften. Te denken valt aan verschillende looptijden, jaarkilometrages, wel of geen winterbanden, enz.

De modellenlijn van Renault is zeer geschikt voor zakelijke aanschaf, wij hebben meerdere aantrekkelijke modellen met 4%, 14% en 20% bijtelling. Onze verkoopadviseurs kunnen u helpen in het maken van verschillende keuzes, zoals de leasevorm, de periode, de juiste auto voor langere termijn en de keus voor onderhoud. Welke insteek u ook kiest, wij weten zeker dat we er uitkomen! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van leasen bij Terwolde? Neem dan contact op met onze contactpersonen zakelijke markt.