Wij werken samen met verschillende bedrijven waar het gaat om het spuiten, bestickeren of zelfs wrappen van auto's. Een auto ombouwen zodat deze kan rijden op groen gas? Geen probleem! Vraag vrijblijvend wat er allemaal mogelijk is! Onderstaande is een selectie van bedrijven waaraan Terwolde Renault één- of meerdere bedrijfswagens heeft geleverd.

Het Drentse Landschap

Onlangs kregen drie rayonbeheerders van Het Drentse Landschap, Jantinus, Joop en Harald hun bedrijfsauto uitgereikt. Voor het uitvoeren van hun werkzaamheden hebben zij een robuuste auto nodig die daarnaast zuinig in gebruik en onderhoud en geschikt is voor het rijden op onverharde wegen. Daarnaast moet er voldoende laadruimte zijn om materiaal in te kunnen vervoeren.

De keuze is gevallen op de Dacia Duster. De luxe en het comfort van een personenwagen, gecombineerd met het praktische gemak door de vlakke laadvloer achter heeft er, met de gunstige prijs, voor gezorgd dat onze rayonbeheerders de komende jaren rondrijden in Dacia Dusters met herkenbare bestickering.

De auto’s zijn geleverd door Terwolde Assen. Wij wensen de rayonbeheerders van Het Drentse Landschap veel comfortabele en veilige kilometers toe!

Bakkerij Jan Fledderus

De aflevering van twee prachtig in zwart uitgevoerde Renault MASTER's in de automaat uitvoering voor Bakkerij Jan Feldderus Zeijen b.v. De bak is gemaakt door Karhof Carrosserieën uit Purmerend. Bedankt voor het vertrouwen en heel veel veilige kilometers met deze blikvangers!

Klein Vaarwater

Wederom een leuke aflevering gedaan aan Camping Klein Vaarwater op Ameland. Het ging om twee stuks elektrische Renault Kangoo's. Een ideale keuze voor het gebruik op een eiland! De aflevering hebben we gedaan bij Haan Reclamewerk in Stiens die er een prachtig plaatje van hebben gemaakt. Friesland Lease bedankt voor de opdracht en wij wensen de mensen van Klein Vaarwater veel plezier met de nieuwe auto's!

Eekels

Wederom een erg leuke aflevering gedaan. Deze keer bij Eekels Technology B.V. in Kolham. Eekels is gespecialiseerd in technische automatisering, elektrotechniek en werktuigbouw in de marktsegmenten Marine & Offshore en Industrie & Infra en maken deel uit van de TBI-groep. In totaal hebben we 9 stuks Renault Trafic overgedragen en 2 stuks Renault Master. De heldergroene kleur in combinatie met de belettering, aangebracht door Omnimark, zorgt voor een zeer herkenbare uitstraling. Athlon Car Lease heeft de leasing perfect geregeld en als laatste deed het zonnetje de rest om het feest compleet te maken! De mensen van Eekels wensen wij veel fijne en veilige kilometers met hun nieuwe auto's.

Provincie Groningen

Deze 6 Dacia Dusters zijn geleverd aan de Provincie Groningen. De Dacia's zijn door Groengas Centrum omgebouwd voor het rijden op groen gas. In deze prachtige kleur geel gespoten door UAS Schadeherstel Groningen. De inrichting is gedaan door Autohout Bedrijfswageninrichting. Mooie samenwerking!

Schilderswacht Emmen

Schilderswacht Emmen

De Schilderswacht heeft diverse vestigingen in het land en is een grote speler op het gebied van vastgoedonderhoud. Het bedrijf doet veel werk voor verenigingen van eigenaren en woningbouwstichtingen. Terwolde heeft nu 15 Renault bedrijfswagens aan de Schilderswacht Emmen geleverd: Renault Kangoo Maxi's, Renault Trafic met dubbele cabine's en Renault Masters. Deze zijn allen voorzien van een imperiaal en betimmering.

De Groot Installatie

De Groot Installatie

De Groot Installatie is een landelijk opererend installatiebedrijf. Het familiebedrijf is de laatste tijd sterk groeiend en heeft haar hoofdvestiging in Emmen. De Groot Installatie heeft reeds een groot aandeel Renault in het wagenpark.

Dorenbos

Renault Trafic Taxi Dorenbos

J. Dorenbos over het geleverde wagenpark: "Met Terwolde was het contact vanaf het begin af aan goed. Ze staan op de zelfde manier in hun business als wij. De klik en het vertrouwen was er meteen. Echt top! Tot op heden hebben wij geen spijt van onze keus. Sterker nog: we gaan graag jaren verder op dezelfde manier. Terwolde Renault… Chapeau!"

De bestickering van de nieuwe bedrijfswagens is aangebracht door ReklaPlus uit Norg.

OIM Orthopedie

OIM Orthopedie is een landelijke leverancier van prothesen, orthesen, orthopedisch schoeisel en therapeutisch elastische kousen. In 2013 heeft OIM Orthopedie ervoor gekozen om haar leasebeleid te vereenvoudigen, waarbij een eenduidige, moderne uitstraling voorop stond. OIM Orthopedie koos voor het merk Renault vanwege het uitgebreide aanbod van modellen van het merk. De modellen sluiten aan bij hetgeen OIM Orthopedie wil uitstralen en biedt bestuurders van de auto’s veel functionaliteit. Uiteraard heeft het milieuaspect ook een rol gespeeld bij de keuze voor het merk Renault.

Inmiddels is bijna het hele personenwagenpark vervangen door auto’s van het merk Renault en rijden medewerkers met trots rond in hun OIM-Renault Twingo's.

BAM

De werkmaatschappijen van de Koninklijke BAM Groep NV bieden opdrachtgevers dienstverlening in de bussiness lines:

  • Bouw en vastgoed
  • Infra

Bam rijdt in 15 Renault Megane's en 4 Clio's. 

De Jacobijn

De Jacobijn verzorgt maaltijden aan huis. Zeven dagen per week staat het keukenteam voor u klaar om een dagverse 'ambachtelijke maaltijd' te bereiden. De Jacobijn rijdt in 7 Dacia Dokker Van's.

Cofely

Cofely laat techniek werken voor haar klanten. Dit wordt gedaan met innovatieve concepten en integrale en duurzame oplossingen. 

Cofely rijdt in Renault Trafic's, Masters, Kangoo's, Twingo's en een Master BE combinatie. 

Cruon

Cruon beveiliging is een beveiligingsorganisatie die haar diensten aanbiedt in Noord Nederland. Cruon richt zich op de MKB markt en de locale overheid. 

Cruon rijdt in 6 Dacia Dokker Van's.

Enexis

Enexis voorziet via een grotendeels onzichtbaar netwerk van kabels en leidingen 2,7 miljoen huishoudens en bedrijven van electriciteit en gas.

Enexis rijdt in een groot aantal Renault Master's.

Spie

Spie  is Europees leider wat betreft diensten op het gebied van elektriciteit, mechanica, HVAC, energie en communicatiesystemen. 

Spie rijdt in een groot aantal Renault Clio's. 

 

Steelande

Steelande wonen bezit per 1 januari 2015 ruim 3.500 woningen en ruim 300 overige verhuureenheden zoals garages en bedrijfspanden. Er wordt passend, kwalitatief goed en betaalbaar onderdak geboden voor degenen die zelf niet in staat zijn om dit te regelen.

Steelande rijdt in 4 Renault Trafic's.

Stuur Autoverhuur

Bij Stuur Autoverhuur kunt u allerlei soorten personen- en bedrijfswagens huren. Door de lange openingstijden, goede bereikbaarheid en kennis huurt u nooit te duur en wanneer het u schikt.  

Stuur rijdt in 5 Renault Twingo's en 5 Clio's. 

Telecom Service

Telecom Service Groep is een toonaangevende en succesvolle totaalaanbieder voor telecommunicatie, ICT- en beveiligingsvraagstukken in de meest brede zin van het woord.  Telecom Service groep rijdt in 3 Renault Clio's.

 

Vermaat

Vermaat heeft zich ontwikkeld van een delicatessenwinkel tot toonaangevend bedrijf in horeca- en retailconcepten. Vermaat ontwikkeld horeca- en retailconcepten op maat voor bedrijven, ziekenhuizen, culturelinstellingen en evenementen. 

Vermaat rijdt in een groot aantal Renault Megane's en Clio's. 

Woonborg

Woonborg is een woningcorporatie in het noorden van Nederland die zo'n 4.900 kwalitatief goede en betaalbare woningen verhuurd. 

Woonborg rijdt in Renault Trafic's. 

Badexclusief

Badkamerarchitect Badexclusief ontwerpt voor u de meest luxe badkamers met top kwaliteit tegels, luxe sanitairen en luxe kranen, in ondermeer rvs. Moderne badkamers en klassieke badkamers, in alle stijlen, zolang de kwaliteit maar perfect is. 

Badexclusief rijdt in een Renault Twizy.

Invent

Invent is hét adviesbureau voor energiezuinig bouwen en verbouwen. Zowel voor woningen als utiliteitsgebouwen, bestaand en nieuwbouw.

Invent rijdt in Renault Zoë's.

Waterschap Noorderzijlvest

Waterschap Noorderzijlvest maakt afvalwater schoon. Per jaar gaat het om 60 miljard liter. Als het water schoon is, wordt het de natuur weer ingepompt.

Noorderzijlvest rijdt in Dacia Dusters.

Zonnehuis Groep

Zonnehuis Groep staat voor zorg binnen een gemeenschap. Zonnehuisgroep is een landelijk samenwerkingsverband van vijf zelfstandige zorgorganisaties die herkenbaar zijn in hun regionaal maatschappelijk ondernemerschap.  

Zonnehuis Groep rijdt in Renault Kangoo's.