Je ziet het gelukkig steeds meer: elektrisch rijden. Ondernemers en particulieren kiezen voor het comfort, de uitstraling en het financiële voordeel van een elektrische auto. Met een elektrische Renault, zoals de Renault ZOE of Kangoo ZE, bespaart u niet alleen brandstofkosten. Kiest u bijvoorbeeld nog dit jaar voor de Renault ZOE, dan rijdt u de komende 5 jaar nog  met slechts 4% bijtelling.

De milieu-investeringsaftrek biedt u de mogelijkheid de fiscale winst te verlagen. Bij aanschaf van een elektrische Renault kunt u tot 36 procent van het investeringsbedrag in mindering brengen op de fiscale winst. Dit biedt dus een liquiditeitsvoordeel. Ook het opladen is geen probleem. Er wordt gratis een wallbox bij u thuis geïnstalleerd. Meer weten over elektrisch Renault rijden? Onze Z.E.-specialisten informeren u graag over de mogelijkheden.

Bekijk hier ons volledige gamma elektrische Renault modellen.

Rekenvoorbeeld zakelijk elektrisch rijden

Stel, de fiscale winst bedraagt na reguliere afschrijving € 50.000 en u betaalt 20% belasting over de fiscale winst van uw bedrijf. U investeert voor € 30.000 in een Renault Zoe welke in de Milieulijst met code D is vermeld. De aftrek voor bedraagt 36% van € 30.000 dat is € 10.800. De fiscale winst wordt nu € 39.200 (€ 50.000 - € 10.800). Zonder MIA zou u € 10.000 belasting moeten betalen. Door gebruik te maken van de MIA betaalt u echter maar € 7.840 belasting. Uw directe fiscale voordeel bedraagt € 2.160.

Contactformulier

Contactformulier

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Ik geef Terwolde toestemming om mij via e-mail op de hoogte te houden van Renault nieuws, acties, producten en/of diensten. U kunt uw toestemming altijd intrekken.
Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord.
CAPTCHA

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.