Robert Blaauw verkoper Terwolde Renault & Dacia
Robert Blaauw Accountmanager Rayon Groningen


Andy de Nijs
Andy de Nijs Accountmanager Rayon Drenthe


Danny Klein - Rayon Flevoland en Overijssel
Danny Klein Accountmanager Rayon Flevoland en Overijssel

Terwolde zakelijk, uw persoonlijke partner in de buurt

Wilt u uw zakelijke wagenpark uitbreiden? Kijk dan wat Terwolde Renault voor u op zakelijk gebied kan betekenen. Onze accountmanagers zakelijke markt zijn zich bewust van de risico’s en afwegingen waar u als wagenparkbeheerder mee te maken krijgt. Of het nu gaat om 1 of 40 bedrijfswagens, een mobiliteitsbudget, leasen of een andere vorm van financieren, wij denken mee en maken voor u een aanbod op maat!


Aangenaam, wij zijn Robert Blaauw, Andy de Nijs en Danny Klein van Terwolde Fleetsales. Als specialisten beschikken wij over de juiste kennis om u te adviseren over alle facetten die bij wagenparkbeheer en aanschaf komen kijken. U kunt dan denken aan speciale op- en ombouw, fiscale aspecten, de verschillende leasevormen, beheer en onderhoud van uw wagenpark, en meer. Robert is accountmanager in Groningen voor onze grotere klanten, met zijn brede kijk en ruime ervaring schuift hij graag bij u aan. Uiteraard is het MKB bij Terwolde Renault ook aan het juiste adres.


Voor de provincie Drenthe is Andy uw aanspreekpunt, voor de provincies Flevoland en Overijssel is dit Danny. Alle drie accountmanagers MKB beschikken over de automotive kennis die specifiek voor u als ondernemer erg interessant is.

Een beroep op hun zal in veel gevallen leiden tot een mooie win-win situatie!

Renault bedrijfswagens bij Terwolde

Terwolde Renault is dé Renault- en Dacia-dealer van Groningen en Drenthe heeft een groot aanbod in nieuwe en gebruikte bedrijfswagens. Voor bedrijfswagens hebben wij een speciaal PRO+ centers in Groningen en Zwolle. Dat betekent dat deze vestigingen speciaal zijn ingericht voor het onderhoud van Renault Bedrijfswagens. Naast speciale, aangepaste werkplaatsfaciliteiten, hebben deze vestigingen ook uitgebreide kennis van bedrijfswagens in huis. Dus ook voor vragen over ombouw, financiering, accessoires en leasing kunnen zakelijke klanten terecht bij Terwolde in Groningen, Drenthe, Gelderland, Flevoland en Overijssel.

ZZP en MKB

Terwolde Renault staat klaar voor ondernemers. Met bedrijfsauto's, personenauto's en bestelauto's. Bekijk de acties, financierings,- en leasemogelijkheden.

Leaserijders

Als Renault-leaserijder kiest u voor comfort, luxe én design. Zoek een model uit en profiteer van extra veel voordeel.