Wat is Renault Flex Choice?

Heeft u een nieuwe Renault op het oog maar houdt u uw spaargeld liever achter de hand? Dan past Renault Flex Choice precies bij u. U rijdt dan een nieuwe Renault zonder uw (volledige) spaargeld in te leggen. Stel daarom nu zelf uw financiering samen en kies of u (extra) services erbij afneemt. Met deze services heeft u bijvoorbeeld de komende jaren geen zorgen over onderhoudskosten. Bovendien profiteert u van een lagere rente op uw lening. Want hoe meer services, hoe lager de rente. En bij aanschaf van ‘Garantieplus’ én een ‘Renault Onderhoudscontract’ daalt de rente nog verder. Kortom: met Renault Flex Choice is er altijd een oplossing die bij u past.

Hoe werkt Renault Flex Choice?

  • Kies uw Renault
  • Kies de looptijd: 24, 36, 48 of 60 maanden
  • Kies of u de hele aanschafwaarde of een gedeelte wilt financieren
  • Wel of geen verlengde garantie?
  • Wel of geen onderhoudscontract?
  • Wel of geen slottermijn?

Uitgestelde betaling?

Ook in onzekere tijden is het fijn dat u kunt rekenen op Renault. Want met de financiering ‘Renault Flex Choice Premium inclusief 2 services’ krijgt u van ons de mogelijkheid op uitstel van betaling. De eerste 3 maanden betaalt u dan geen maandaflossingen. Deze aflossingen worden verspreid over alle andere, latere maanden. Handig? Zeker, want zo geniet u wél eerder van uw nieuwe Renault. En daar gaat het om.

Wat bedoelen wij met services

Met de services GarantiePlus en het Renault Onderhoudscontract hoeft u de komende jaren geen enkele zorgen te maken wat betreft onderhoud of pechhulp. Met Garantieplus verlengt u namelijk de fabrieksgarantie van uw Renault én heeft u pechhulp in heel Europa. En met de aanschaf van Renault Onderhoudscontract staat u nooit voor onverwachte kosten bij onderhoudsbeurten. Bij de aanschaf van deze services in combinatie met een financiering, profiteert u bovendien van een lagere rente. Hoe meer services, hoe lager de rente

U kiest zelf of u de services meefinanciert of in één keer betaalt. Als u de services meefinanciert, wordt het bedrag verspreid over het aantal maanden van de financiering.

Offerte aanvragen

Contactformulier

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Ik geef Terwolde toestemming om mij via e-mail op de hoogte te houden van Renault nieuws, acties, producten en/of diensten. U kunt uw toestemming altijd intrekken.
Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord.
CAPTCHA

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Disclaimer

Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van RFC zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (www.vfn.nl/consumenten), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min.10% aanbetalen. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (www.renaultfinance.nl), KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.