Comfort en modulariteit van het hoogste niveau

De nieuwe Renault TALISMAN Estate is functioneel en elegant. Een échte zakelijke gezinsauto. Het design is strak en gestroomlijnd. Dankzij de nieuwe hightech verlichting, een uitgesproken grille en verchroomde details is de voorkant indrukwekkender dan ooit. Klaar voor een nieuwe ervaring in deze veelzijdige stationwagen?

Want de nieuwe Renault TALISMAN Estate moet je beleven. Op weg naar kantoor of je gezin? De Renault TALISMAN Estate herkent je dagelijkse routines. Onze innovatieve technologieën spelen direct in op je behoeften.

Veiligheid voorop

Of je nu veel binnen of buiten de stadsring rijdt: de Renault TALISMAN Estate is nog beter te besturen dankzij de 4CONTROL exclusieve vierwielaandrijving met variabele schokdemping. Daarnaast zorgen de LED Matrix Vision-koplampen (met welkomstverlichting) en de Renault EASY DRIVE-rijhulpsystemen ervoor dat je rijdt met totale gemoedsrust.

Alle technologieën aan boord

Eco, Comfort, Sport of MySense. Met het MULTI-SENSE-systeem creëer je je eigen rij-beleving. Alle technologieën zijn gemakkelijk te bedienen via het 10,2” personaliseerbare bestuurdersscherm of het 9,3” EASY LINK verbonden scherm. Het ingebouwde Renault CONNECT-multimediasysteem maakt dat je ritten eindeloos mogen duren.

Nieuwe TALISMAN Estate Initial Paris

Bijzonder stijlvol. De nieuwe TALISMAN Estate INITIALE PARIS wordt gekenmerkt door een uitgesproken en gestroomlijnd design, hoogwaardige materialen, buitengewoon comfort en geavanceerde technologieën. Deze versie maakt gebruik van het beste van onze expertise, ademt in alles verfijning van het hoogste niveau en nodigt je uit in zijn exclusieve wereld.

Benzine of diesel: de motoren van de nieuwe Renault TALISMAN Estate

Benzine

TCe 140 - In balans

Wil je je CO2-uitstoot beperken zonder af te doen aan rij-comfort? Kies deze 1.3 liter 4-cilinder turbobenzinemotor. De motor levert 140 pk en is verkrijgbaar met een handgeschakelde zes-versnellingsbak.

TCe 160 EDC FAP - Ontdek de nieuwste turbobenzinemotor

Dit is een direct ingespoten 1.3 liter turbobenzinemotor van de nieuwste generatie. Met een vermogen van 160 pk, een koppel van 270 Nm en een automatische EDC-zevenversnellingsbak met dubbele koppeling, geniet je van een dynamische en stille rijervaring met een beperkte uitstoot: 6.1 liter en 140 g/km bij een gecombineerde WLTP-cyclus.

Diesel

Blue dCi 160 EDC - Beleef de rijsensatie

Deze 2.0 liter 4-cilinder 160-pk motor is leverbaar met een automatische EDC-zesversnellingsbak met dubbele koppeling. Geniet dankzij de AdBlue®-technologie van uiteenlopende rijsensaties, terwijl je tegelijkertijd het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot beperkt.

Blue dCi 190 EDC - Hoge prestaties

Deze 2.0 liter 4-cilinder 190-pk motor zorgt voor krachtige acceleratie en trekt fel op. De motor is leverbaar met een automatische EDC zes-versnellingsbak met dubbele koppeling. Dankzij de AdBlue®-technologie beheers je je brandstofverbruik en beperk je je CO2-uitstoot.