1e paragraaf

De nieuwe Renault Scénic: elke dag een nieuwe ervaring

De ontwerpers van Renault hebben er alles aan gedaan om de nieuwe Renault Scénic comfortabel te maken. Prachtig dashboard, betere ergonomie, veel opbergmogelijkheden en hoogwaardige materialen: het is geen straf om in de nieuwe Renault Scénic te zitten. Rijden in de nieuwe Scénic is fantastisch, voor zowel ouders en kinderen. Aan ruimte is in deze moderne MPV geen gebrek. U rijdt de nieuwe Renault Scénic al vanaf € 27.690,-. Vraag een proefrit aan voor de nieuwe Renault Scénic of ontvang een gratis offerte.

Nieuwe Scenic: 20ste Renault met de maximale EuroNCAP

De nieuwe generatie van de Renault Scénic heeft de maximale veiligheidsscore van vijf sterren behaald in de veiligheidstest van de onafhankelijke organisatie EuroNCAP. De Scénic is daarmee het twintigste model van Renault met de maximale EuroNCAP-veiligheidsscore. Ook nu EuroNCAP nieuwe auto’s volgens een strenger protocol test vanaf 2016, scoort de nieuwe Scénic op alle onderdelen bijzonder hoog. Voor volwassenen-, kind- en voetgangersbescherming scoort de nieuwe Renault Scénic respectievelijk 90, 82 en 67 procent. Goed voor de maximale score van vijf sterren.

Active Emergency Braking system met voetgangersdetectie

Laat u niet afleiden door de vele indrukken in een stad. De nieuwe Renault Scénic beschikt exclusief over Active Emergency Braking system die voetgangers detecteert. Als er een risico op een aanrijding bestaat, remt de auto voor u.

Lane Keeping Assist en vermoeidheidsdetectie

Een saaie rit? U rijdt minder geconcentreerd? Dankzij het weg-analysesysteem dat wordt geactiveerd wanneer u sneller rijdt dan 70 km/u, wordt u gewaarschuwd wanneer er vermoeidheidsgerelateerde kenmerken worden gedetecteerd. Als u niet reageert, wordt er automatisch voor u gecorrigeerd zodat u weer recht in de rijbaan komt.

Tweekleurige carrosserie

De nieuwe Renault Scénic is het enige voertuig in het segment met een optie voor een tweekleurige carrosserie zodat u uw auto extra dynamisch en modern kunt maken.

Easy Park Assist

Parkeren was nog nooit zo eenvoudig! Dankzij de achteruitrijcamera en de twaalf sensoren waarmee afstand kan worden gemeten, is parkeren in de nieuwe Renault Scénic kinderspel! En dat is nog niet alles ... de auto reageert op opdrachten!

Een proefrit maken in de nieuwe Renault Scénic bij Terwolde?

De nieuwe Renault Scénic staat nu in de showroom van Terwolde Renault. De Grand Scénic is vanaf december leverbaar mét hybride ondersteuning. Vul het formulier in en wij houden u op de hoogte van wanneer de nieuwe Renault Grand Scénic bij ons in de showroom staat. Zo kunt u straks één van de eersten zijn die een proefrit in de nieuwe Renault Scénic maakt!

Parkeersensoren vóór, zij en achter met achteruitrijcamera

Sensoren aan de voorkant, achterkant en zijkant van de auto bieden rondom bescherming tegen botsingen met paaltjes en andere auto’s. Als u een obstakel te dicht nadert krijgt u een visuele- en geluidswaarschuwing. De camera laat zien hoeveel ruimte u nog heeft op het scherm van uw multimediasysteem.

Blind Spot Warning

Wanneer een ander voertuig zich in de dode hoek van uw Renault bevindt, krijgt u in de buitenspiegel een signaal om u te waarschuwen.

Easy Park Assist (automatisch inparkeersysteem)

Fileparkeren wordt leuk! Het Easy Park Assist automatisch inparkeersysteem neemt het stuur van u over bij het parkeren. U selecteert de parkeermanoeuvre en hoeft daarna alleen nog gas te geven en te remmen.

Stop & Start

De Stop & Start-technologie schakelt de motor van uw nieuwe Renault SCÉNIC uit wanneer deze stilstaat en start de motor daarna automatisch weer op. Zo bespaart u vanaf nu veel meer brandstof.

Hybrid Assist-technologie

De Hybrid Assist-technologie is vanaf eind 2016 beschikbaar in de nieuwe Renault SCÉNIC. We combineerden de hoogstaande elektrische technologie met onze beroemde dCi 110-dieselmotor en een handgeschakelde versnellingsbak met zes versnellingen. De innovatieve elektrische motor werkt zelfstandig, want de Renault SCÉNIC wint energie tijdens het afremmen. Hiermee behaalt de MPV het laagst mogelijke verbruik in zijn categorie. U rijdt vanaf nu in een betere versnelling bij een laag toerental en zo ervaart u veel meer rijplezier!

Automatische EDC-versnellingsbak

Vloeiend rijden, minder verbruik en een betere dynamiek: de automatische EDC-versnellingsbak met dubbele koppeling maakt het mogelijk. Dankzij de zes of zeven versnellingen (afhankelijk van de gekozen motor) profiteert u elke dag opnieuw van comfort en rijplezier.

Activeer de ECO-modus

Met de ECO-modus van de nieuwe Renault SCÉNIC verlaagt u uw energieverbruik tot wel 12%.* Daarnaast analyseert en personaliseert u met het ECO2-rijhulpsysteem in realtime uw rijstijl en ontvangt u winstgevend advies.

*Afhankelijk van de rijstijl en de situaties waar u mee in aanraking komt.

Consumentenadviesprijs

*Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op R-Link & R-Link 2 t.w.v. € 778,52, incl. 21% btw) , registratiekosten (t.w.v. € 48,98, btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 42,50, incl. 21% btw).