1e paragraaf

Renault Grand Scénic: aerodynamisch en elegant

De Renault Grand Scénic heeft een revolutionair design. Met zijn gestroomlijnde silhouet dat zowel modern als elegant is, trekt de nieuwe Renault Grand Scénic alle aandacht. Grote 20 inch wielen standaard, matte aluminium dakrails, verticale achterlichten met 3D-effect, een carrosserie in twee kleuren... De Renault Grand Scénic heeft alles in zich om u te verleiden.

Een slimme en modulaire MPV voor de hele familie

De nieuwe Renault Grand Scénic, leverbaar met 5 of 7 zitplaatsen, biedt u comfort en modulariteit. Met behulp van de OneTouch-achterstoelen heeft u in een handomdraai een vlakke laadvloer om alles in alle eenvoud te kunnen vervoeren. Daarnaast kunt u gebruik maken van de slimme "Easy Life"-opbergruimten: een verschuifbare middenconsole, een opberglade onder de bijrijdersstoel voorin, opklaptafeltjes voor de passagiers achterin... We hebben overal aan gedacht om uw ervaring in de nieuwe Renault Grand Scénic zo aangenaam mogelijk te maken.

Toonaangevende technologie in de nieuwe Renault Grand Scénic

Leve de geïntegreerde technologie! De nieuwe Renault Grand Scénic beschikt over onze laatste innovaties op het gebied van rijhulpsystemen: Lane Departure Warning, noodremassistentie met voetgangersdetectie, een waarschuwingssysteem bij vermoeidheidsdetectie. Personaliseer tevens uw rijbeleving met de Multi-Sense®-technologie en beschik altijd en overal over belangrijke informatie met het head-up kleurendisplay. Reis uiterst comfortabel en veilig.

Een proefrit maken in de nieuwe Renault Grand Scénic?

De nieuwe Renault Grand Scénic is te bewonderen in de showroom van Terwolde Renault. De Renault Grand Scénic is ook leverbaar mét hybride ondersteuning.

Parkeersensoren vóór, zij en achter met achteruitrijcamera

Sensoren aan de voorkant, achterkant en zijkant van de auto bieden rondom bescherming tegen botsingen met paaltjes en andere auto’s. Als u een obstakel te dicht nadert krijgt u een visuele- en geluidswaarschuwing. De camera laat zien hoeveel ruimte u nog heeft op het scherm van uw multimediasysteem.

Easy Park Assist (automatisch inparkeersysteem)

Fileparkeren wordt leuk! Het Easy Park Assist automatisch inparkeersysteem neemt het stuur van u over bij het parkeren. U selecteert de parkeermanoeuvre en hoeft daarna alleen nog gas te geven en te remmen.

Blind Spot Warning

Wanneer een ander voertuig zich in de dode hoek van uw Renault bevindt, krijgt u in de buitenspiegel een signaal om u te waarschuwen.