1e paragraaf

Prijzen Renault KOLEOS

Renault introduceert de nieuwe Koleos in Nederland. De eerste Crossover van Renault in het D-segment combineert een robuuste uitstraling met bijzonder veel comfort en luxe. De prijslijst toont twee uitvoeringen, waaronder de exclusieve INITIALE PARIS. De nieuwe Renault Koleos is verkrijgbaar vanaf € 42.790,- en is per direct te bestellen. De Koleos is al te bewonderen in de showroom bij Terwolde Renault. Wilt u een proefrit maken? Vul het formulier in en wij nemen direct contact met u op om een afspraak te maken.

Renault KOLEOS trekt ieders aandacht

De volledig nieuwe Renault KOLEOS combineert het herkenbare, door Laurens van den Acker ontwikkelde Renault-design, met een robuust SUV-design. De Renault KOLEOS onderscheidt zich door een gespierd uiterlijk, een royale bodemvrijheid en all-roadcapaciteiten dankzij ALL MODE 4x4-i-techniek. De Renault KOLEOS is het vierde topmodel van Renault in Europa en is qua design en comfort nauw verwant aan de Renault TALISMAN. Ervaar de Renault KOLEOS nu zelf en kom naar één van de Terwolde vestigingen voor het maken van een proefrit.

Robuust design

Een atletisch profiel, een robuuste voorkant, ruime zitplaatsen, strakke lijnen geaccentueerd met chroom, full LED verlichting... De nieuwe Renault KOLEOS trekt ieders aandacht. Neem plaats en voel u zeker in deze stoer vormgegeven SUV.

De Renault KOLEOS is geïnspireerd op de Renault TALISMAN. Beide auto's zijn parallel aan elkaar ontwikkeld, door twee teams onder leiding van designer Alexis Martot. De overeenkomsten zijn onmiskenbaar, zoals het front met het prominente Renault-logo, de grote grille en de kenmerkende C-shape lichtsignatuur van de koplampen (met LED PURE VISION techniek voor de luxere uitvoeringen).

Optimaal rijplezier en comfort

Geniet van het verfijnde interieur van de Renault KOLEOS. De beste materialen en onberispelijk afgewerkt: de nieuwe Renault KOLEOS dompelt u onder in een wereld van comfort.Te personaliseren ambiance verlichting, elektrisch bedienbaar panoramisch dak, 8,7“ portrait touchscreen, Bose Surround audiosysteem: aan alles is gedacht om u optimaal rijplezier en comfort te verschaffen.

Dankzij de royale portieren stapt u heel gemakkelijk in het ruime en luxueuze interieur van de nieuwe Renault KOLEOS. Geniet van de verwarmbare, geventileerde voorstoelen met massagefunctie en voel u thuis. Dankzij de vele opbergmogelijkheden en de schuifbare armsteun kan iedereen een plek vinden om zijn spullen op te bergen.

ALL MODE 4x4-i aandrijving

Verlaat de gebaande paden met de nieuwe Renault KOLEOS. Dankzij de ALL MODE 4x4-i technologie kan er gewisseld worden tussen de standen 2WD, Auto en Lock. De ideale koppelverdeling tussen de voor- en achterwielen zorgt voor een perfecte grip in alle omstandigheden. Behalve de bodemvrijheid van 21,3 centimeter zorgt ook de intelligente vierwielaandrijving ALL MODE 4×4-i voor uitstekende all-roadcapaciteiten. Het beproefde 4×4-systeem van de Alliantie Renault-Nissan, dat miljoenen auto’s wereldwijd voorziet van optimale tractie, biedt keuze uit diverse rijstanden via de keuzeschakelaar op het dashboard. In de 2WD-modus worden alleen de voorwielen aangedreven. In de stand 4WD AUTO worden de aandrijfkrachten automatisch verdeeld over de wielen en in slechte omstandigheden met weinig grip kan de bestuurder bij lage snelheden kiezen voor 4WD LOCK. De Renault KOLEOS, beschikt in Europa over twee dieselmotoren van 130 tot 175 pk (96 tot 127 kW). De 6 versnellingsbak van de Energy dCi 130 is handmatig te bedienen, de dCi 175 is gekoppeld aan een X-Tronic-automaat. In de andere werelddelen worden ook twee benzinemotoren aangeboden.

Profiteer van de technologie

In de nieuwe Renault KOLEOS is alles nieuw, zelfs uw rijstijl. De intuïtief geïntegreerde rijhulp technologieën maken het rijden een stuk gemakkelijker. U komt altijd uitgerust op uw bestemming aan.

Alle functies van de nieuwe Renault KOLEOS worden bediend via één en dezelfde interface. Op het 8,7“ portrait touchscreen van het R-LINK 2 multimedia- en navigatiesysteem kunnen alle voertuigfuncties, rijhulpsystemen, multimedia-, navigatie-, en telefoonfuncties worden bediend.

Dankzij de sensor onder de bumper hoeft u alleen uw voet maar te bewegen om de achterklep te openen. Handig als u uw handen vol heeft!

Rij met complete gemoedsrust

Het Visio-systeem is de copiloot van de nieuwe generatie. Met behulp van een camera boven aan de voorruit helpt het visio-systeem u op 3 manieren:

  • Traffic Sign Recognition
  • Lane Departure Warning
  • Grootlicht assistent

Fileparkeren? Easy Park Assist neemt het stuur van u over. Het systeem meet de beschikbare ruimte en kijkt hoe u het beste kunt inparkeren. Zelf hoeft u alleen nog het gaspedaal, het rempedaal en de versnellingspook te bedienen. De sensoren aan de voorkant, achterkant en zijkanten bieden in combinatie met de achteruitrijcamera 360° bescherming.

De sensoren aan de voorzijde geven u een waarschuwing als u uw voorligger te dicht nadert. Wanneer het systeem detecteert dat er risico op een botsing bestaat, grijpt de Active Emergency Braking in en wordt er automatisch geremd.

Wegrijden op een helling wordt een fluitje van een cent. We hebben de nieuwe Renault KOLEOS uitgerust met een technologie die de hellingshoek van de weg berekent en de rem activeert om u de tijd te geven in alle rust weg te rijden.

Via een sensor in de buitenspiegel detecteert de nieuwe Renault KOLEOS andere voertuigen in de dode hoek en waarschuwt u vervolgens met een visueel signaal in de buitenspiegel.