Alleen tijdens de Salon de Promotion - € 2.800,- BeslisBonus!

U rijdt de KADJAR nu tijdelijk vanaf € 24.390,-*

Inclusief € 2.800,- BeslisBonus

Speciaal voor zakelijke rijders: profiteer van lederen bekleding en het Skid Plate Pakket t.w.v. € 1.814,- zonder meerprijs**

*Vanafprijs betreft de Renault KADJAR Energy TCe 130 Life incl. € 2.800,- BeslisBonus. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor afl evering van de auto aan de consument. Afgebeelde uitvoering verkrijgbaar tegen meerprijs. Deze actie is geldig van 14 t/m 24 september 2017 met uiterste registratiedatum 30 november 2017. Zie actievoorwaarden op renault.nl/actievoorwaarden. **Deze actie is geldig voor zakelijke klanten van 14 t/m 24 september 2017 met een uiterste registratiedatum 30 november 2017. Kijk voor de voorwaarden op renault.nl/actievoorwaarden. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303 of kijk op renault.nl/verkoopvoorwaarden voor de verkoopvoorwaarden. Officiële brandstof- en CO2-gegevens: min./max. verbruik: 3,8-6,2 l/100 km, resp. 26,3-16,1 km/l. CO2: 99-139 gr./km.

1e paragraaf

Stap in de wereld van verleiding met de Renault Kadjar

Vloeiende lijnen, krachtige grille, atletische vorm, innovatieve lichtsignatuur, 17" of 19" lichtmetalen wielen, de Renault Kadjar is creatief, robuust, sportief en gedurfd. Hij vervoert u dagelijks met kracht en elegantie naar uw bestemming. U hoeft alleen nog maar in te stappen en hij neemt u mee op avontuur...

De efficiënte motoren van de Renault Kadjar

De Renault Kadjar heeft krachtige, betrouwbare en efficiënte motoren. Hij is uitgerust met het STOP & START systeem met regeneratief remsysteem. De motoren zijn voorzien van verschillende technologieën, zoals het downsizen, de reductie van inwendige wrijving en de nieuwste generatie brandstofinspuiting. Dit alles zorgt voor optimale prestatie en brandstofverbruik.

De vorm van de wielen, de buitenspiegels, de hoek van de spoiler en de windschermen aan de zijkant zijn uitgebreid getest in de windtunnel. Daarnaast is de onderkant voorzien van een plaat om de luchtstroom onder de auto te optimaliseren en bevindt zich aan de voorzijde een windscherm om de luchtstroom langs de wielkasten te leiden. Tot slot zijn er automatische kleppen bevestigd aan de luchtroosters: de kleppen zijn gesloten wanneer u de auto start en zullen alleen automatisch opengaan wanneer de motor koeling nodig heeft. Hierdoor wordt het brandstofverbruik met 0,62 L verminderd bij een snelheid van 130 km/h en een vermindering van 4 gram C02-uitstoot per km!

Ongekende veelzijdigheid van de Renault Kadjar

Behoefte aan ruimte? U zult versteld staan van het ruime interieur van de Renault Kadjar. Dankzij de praktische vormgeving kunt u moeiteloos uw kinderwagen of golftas vervoeren. De Renault Kadjar biedt u een riante kofferbakinhoud van 472 liter. Maar dat is niet alles, dankzij de One-Touch folding achterbank kunt u met de hendels in de kofferruimte de 1/3-2/3 deelbare achterbank automatisch neerklappen en vastzetten. Wanneer ook de bijrijdersstoel is neergeklapt, reikt het laadvlak tot aan het dashboard met een maximale lengte van maar liefst 2,5 meter.

Weggeklapt bevindt de trekhaak zich achter de bumper en is dan niet zichtbaar. De trekhaak van de Renault Kadjar blijft altijd binnen handbereik. De trekhaak kan eenvoudig tevoorschijn gehaald worden doormiddel van een onopvallende hendel in de kofferruimte.

Profiteer nú van extra voordeel: gratis het Easy Life Pack!

Nu tijdelijk op de KADJAR Intens en Bose ® : het Easy Life Pack t.w.v. € 495,- cadeau!
  • Parkeersensoren (voor-, achter- en zijkant)
  • Achteruitrijcamera
  • Easy Park Assist (automatisch inparkeersysteem)
  • Blind Spot Warning