MEGANE e-guide

MEGANE e-guide video's

Leer uw (toekomstige) nieuwe MEGANE goed kennen en bekijk de informatieve video's van systemen als de parkeerhulp, de adaptieve snelheidsregelaar, Easy Park Assist en andere rijhulpsystemen op het YouTube-kanaal van Renault Nederland.

Bekijk de video's

Comfortabele hatchback met een uniek design

De aantrekkelijke en dynamische nieuwe MEGANE maakt een krachtig statement. Bekijk zijn verfijnde looks, lijnenspel en lichtsignatuur en ontdek het gebruiksgemak van het hightech innovaties op het gebied van rijhulpsystemen.

Interieurdesign nieuwe MEGANE

De nieuwe MEGANE biedt zowel de bestuurder als de passagiers een unieke ruimte en een cockpit waarin comfort gekoppeld is aan verfijning en technologie.

Hightech cocon

De nieuwe MEGANE biedt zowel de bestuurder als de passagiers een unieke ruimte en een cockpit waarin comfort gekoppeld is aan verfijning en technologie.

Maak uw ritten relaxter met EASY LINK

Klaar voor een geheel nieuwe verbonden ervaring? Dankzij het EASY LINK-multimediasysteem krijgt u via Android Auto™ en Apple CarPlay™ eenvoudig toegang tot uw apps en connected services via het 9,3” centrale scherm in uw nieuwe MEGANE.

Personaliseer uw rijervaring met MULTI-SENSE

Motorgeluid en reactiesnelheid, stuurgedrag, interieurverlichting en een zelf in te delen bestuurdersscherm. Kies met MULTI-SENSE uit 4 verschillende rij-standen (MySense, Eco, Comfort en Sport) en stem uw rit af op uw stemming en uw behoeften.

Geniet van Renault EASY DRIVE-rijhulp

Renault EASY DRIVE helpt u op de snelweg en in druk verkeer met Stop & Go Adaptive Cruise Control en actieve noodstopbekrachtiging (AEBS) met detectie van fietsers en voetgangers. Onze rijhulpsystemen lopen voorop op het gebied van innovatie, verhogen de veiligheid en maken het rijden eenvoudiger.

Intelligent en geavanceerd

De nieuwe MEGANE heeft LED PURE VISION-verlichting, een vernieuwde voorkant en een sfeer die via MULTI-SENSE kan worden aangepast aan uw gemoedstoestand. Geniet van een nog intuïtievere ervaring in een moderne en ergonomische ruimte, speciaal ontworpen om het rijden gemakkelijker te maken.

Benzine motoren

TCe 115 FAP - Deze 1.3 liter 115-pk sterke motor biedt de perfecte balans tussen comfort en prestaties. De ideale bondgenoot voor uw dagelijkse ritten. Geniet van een ontspannen rit.

TCe 140 FAP / TCe 140 EDC FAP - Deze 1.3 liter turbomotor met directe inspuiting, een koppel van 240 Nm en een vermogen van 140 pk, is leverbaar met een handgeschakelde of automatische zevenversnellingsbak met dubbele koppeling. De motor reageert sneller en krachtiger tijdens het accelereren en maakt de rit daarmee nog aangenamer.

TCe 160 FAP EDC - Voor optimaal rijplezier biedt deze 1.3 liter turbomotor met directe inspuiting een koppel van 270 Nm en is hij leverbaar met een automatische zevenversnellingsbak met dubbele koppeling. Rijden met nóg betere prestaties? Activeer de Sport-modus via het MULTI-SENSE-systeem en ervaar het verschil.

Diesel motoren

Blue dCi 115 en Blue dCi 115 EDC - Deze soepele en zuinige dieselmotor is leverbaar met een handgeschakelde of automatische zeven-versnellingsbak met dubbele koppeling. Dit biedt de mogelijkheid om vermogen te combineren met veelzijdigheid en tegelijkertijd het brandstofverbruik onder controle te houden.