1e paragraaf

Het design van de Renault Mégane

De Renault Mégane is dynamisch en sensueel, dit model straalt. De uitgebalanceerde afmetingen en de zowel sportieve als elegante vormgeving nodigen uit om zonder aarzelen in te stappen.

Technologie Renault Mégane

Wanneer u plaatsneemt in de Renault Mégane, wordt u onmiddellijk omgeven door een wereld van high-tech. De bestuurdersplaats is uitgerust met een combinatie van intuïtieve technologie die uniek is in het segment.

Dankzij Renault Multi-Sense® kunt u door middel van een enkele handeling uw rijervaring tot in de kleinste details personaliseren. We hebben overal aan gedacht om u buitengewone momenten te laten beleven. Klaar om plaats te nemen achter het stuur?

Renault Mégane en veiligheid

Rijden zonder zorgen! De Renault Mégane is te voorzien van een groot aantal rijhulp systemen. Intuïtieve en intelligentie technologie die u tijdens al uw ritten bijstaat zodat u elke dag ontspannen in uw voertuig zit.

Automatische EDC-versnellingsbak

De soepele, automatische EDC-versnellingsbak geeft je meer rijcomfort, gecombineerd met de zuinigheid van een handgeschakelde versnellingsbak. Afhankelijk van de motor die je kiest, beschik je over zes of zeven versnellingen. Je profiteert met de EDC-versnellingsbak van souplesse, dynamiek en een laag brandstofverbruik. Allemaal automatisch!

Zuinig rijden

Overschakelen naar de ECO-modus? Met één druk op de knop laat je de Renault Mégane iets efficiënter rijden. Op die manier kan het brandstofverbruik tot wel 12% worden teruggebracht**. Met de functies van Driving ECO2 volg je je rijstijl realtime en krijg je advies op maat om brandstof te besparen.

Parkeersensoren vóór, zij en achter met achteruitrijcamera

Sensoren aan de voorkant, achterkant en zijkant van de auto bieden rondom bescherming tegen botsingen met paaltjes en andere auto’s. Als u een obstakel te dicht nadert krijgt u een visuele- en geluidswaarschuwing. De camera laat zien hoeveel ruimte u nog heeft op het scherm van uw multimediasysteem.

Easy Park Assist (automatisch inparkeersysteem)

Fileparkeren wordt leuk! Het Easy Park Assist automatisch inparkeersysteem neemt het stuur van u over bij het parkeren. U selecteert de parkeermanoeuvre en hoeft daarna alleen nog gas te geven en te remmen.

Blind Spot Warning

Wanneer een ander voertuig zich in de dode hoek van uw Renault bevindt, krijgt u in de buitenspiegel een signaal om u te waarschuwen.

Consumentenadviesprijs

*Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op R-Link & R-Link 2 t.w.v. € 758,52, incl. 21% btw) , registratiekosten (t.w.v. € 48,98, btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 42,50, incl. 21% btw).