Ontdek de nieuwe Renault KADJAR SUV

De Renault KADJAR is volledig vernieuwd. Hij heeft een opvallender exterieur en biedt optimaal comfort, veiligheid en een hoogwaardige interieurafwerking. Met de LED-verlichting vooraan en achteraan, de haaienvin-antenne, de prachtige grille, de stevige bumpers en de 19 inch lichtmetalen wielen trekt u overal de aandacht. Het interieur straalt luxe en comfort uit door de toepassing van nieuwe materialen. De bediening van de airconditioning gaat nog makkelijker door de toepassing van nieuwe knoppen. De nieuwe middenconsole kan worden voorzien van een 7” multimedia en/of navigatiesysteem.

SUV gemaakt voor avontuur

De krachtige motoren zijn handgeschakeld of uitgerust met een automaat. De KADJAR biedt een perfecte combinatie tussen prestaties, comfort en efficiëntie in al uw dagelijkse ritten. Door de hoge bodemvrijheid verlaat u makkelijk de gebaande paden en kan het avontuur beginnen. Met de ECO-modus optimaliseert u eenvoudig het brandstofverbruik van uw KADJAR.

Comfortabele SUV

De Renault KADJAR past u aan uw wensen aan. Met faciliteiten die speciaal gericht zijn op uw comfort.

  • Comfortabele stoelen met een verstelbaar zitvlak
  • Airconditioning met ventilatieroosters voor de achterpassagiers
  • Neerklapbare passagiersstoel
  • Verschuifbare middenarmsteun

 

Deze SUV bevat de nieuwste technologieën:

  • Bose® premium audiosysteem
  • Automatisch inparkeersysteem

R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem R-Link 2 biedt ondersteuning voor Apple CarPlayTM en Android AutoTM.

Blue dCi 115

De nieuwe Blue dCi 115 is de nieuwste motor in een effectief gebleken generatie. De motor biedt rijplezier en een uitstekend reactievermogen dankzij de 260 Nm koppel in combinatie met een handbediende zesversnellingsbak.

TCe 140 GPF

De nieuwe TCe 140 GPF-motor dient om u extra comfort en rijplezier te bieden. De motor levert een vermogen van 103 kW (140 pk) en een koppel van 240 Nm. In combinatie met de handgeschakelde 6 versnellingsbak, de directe injectie en de turbocompressor biedt de nieuwe KADJAR uitstekend reactievermogen en flexibiliteit.

TCe 160 GPF

Vergroot uw rijplezier met de nieuwe TCe 160 GPF-benzinemotor. 117 kW (160 pk), 260 Nm koppel en de turbocompressor bieden een uitstekend reactievermogen en een felle acceleratie. Deze motor is beschikbaar in combinatie met een handgeschakelde 6 versnellingsbak of een automatische EDC-versnellingsbak. De motor biedt zowel uitzonderlijke prestaties als rijplezier.

Disclaimer

 ** Vanafprijs betreft de Renault KADJAR TCe 140 GPF Life. Afgebeelde uitvoering verkrijgbaar tegen meerprijs. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Prijswijzigingen en schrijffouten voorbehouden.