Nú tijdelijk automaat cadeau!

Profiteer van extra comfort en ontvang de automatische versnellingsbak op uw nieuwe Renault CAPTUR cadeau. Deze automaat met dubbele koppeling schakelt vloeiend en verbruikt niet meer dan zijn handgeschakelde broertje. Zo wordt uw avontuur steeds aantrekkelijker. U rijdt deze Renault CAPTUR inclusief EDC-automaat al vanaf € 25.690,-.

Nieuwe CAPTUR Private Lease vanaf € 299,- per maand

Met Private Lease rijdt u in een nieuwe Renault CAPTUR voor één vast maandbedrag. Daar zit alles in: reparatie, onderhoud en banden, verzekering, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente, afleverkosten, (inter)nationale pechhulp, btw en een volle tank bij aflevering. Wilt u geen onverwachte autokosten en vindt u gebruik belangrijker dan bezit? Kijk op onze Private Lease actiesite Sterke Actie om uw CAPTUR samen te stellen. Of kom naar de showroom en vraag onze verkopers naar de mogelijkheden of een voorstel op maat.

1e paragraaf

Renault Captur: nog meer te personaliseren

De Renault Captur heeft zijn succesvolle designkenmerken behouden, zoals de two-tone carrosserie. De mogelijkheden om te personaliseren zijn echter uitgebreid met twee nieuwe lakkleuren – Orange Atacama en Bleu Océan – en een nieuwe dakkleur Gris Platine. In totaal zijn dertig verschillende kleurcombinaties mogelijk om de Renault Captur een eigen uitstraling te geven. Ook voor het interieur biedt Renault meer variatiemogelijkheden met zes verschillende pakketten en evenzoveel kleuren – Ivoire, Bleu Océan, Rouge, Caramel, Chrome satiné en Chrome patiné – en vijf exterieurpakketten: Ivoire, Bleu Océan, Cappuccino, Rouge et Orange Atacama (voor de naafdoppen en zijstootlijsten). Stel uw eigen CAPTUR samen in de Car Configurator. Download hier de brochure voor CAPTUR accessoires.

Herkenbare Renault lichtsignatuur

Net als de nieuwste modellen van Renault heeft de Captur nu ook LED PURE VISION koplampen. Dit is afhankelijk van de uitvoering. Die dragen bij aan het aangescherpte design en verhogen zowel de veiligheid als de efficiency. De LED-dagrijverlichting en de LED achterlichtunits hebben de kenmerkende C-vormige lichtsignatuur, waaraan alle nieuwe modellen van Renault zijn te herkennen.

Sterker geaccentueerd crossover-design

Door de aanpassingen heeft de nieuwe Renault Captur een nauwere uiterlijke verwantschap met zijn grotere broer, de Renault Kadjar. De vorm van de grille sluit meer aan bij de andere crossovers van Renault. De voor- en achterbumper hebben nieuwe skidplates om het avontuurlijke karakter van de Captur te onderstrepen. Er is keuze uit vier verschillende wiel-design: twee 16-inch exemplaren en twee 17-inch wielen. Ook heeft de nieuwe Renault Captur, afhankelijk van de uitvoering, een glazen panoramadak. Deze optie is enkel leverbaar in combinatie met two-tone configuraties.

Nieuwe Renault Captur automaat

Uiteraard is het ook mogelijk om de nieuwe Renault Captur te bestellen met een automatische EDC-versnellingsbak. Met de automatische EDC-versnellingsbak kiest u voor het comfort en het reactievermogen van een automaat, maar ook voor beperkt brandstofverbruik en een lage CO2-uitstoot. Het comfort bestaat vooral uit het soepel en zonder schokken schakelen dankzij de dubbele koppeling. De automatische EDC-versnellingsbak van de nieuwe Renault Captur schakelt bijzonder vloeiend en heeft zes versnellingen die automatisch en sequentieel bediend kunnen worden. Deze versnellingsbak is net zo zuinig als een klassieke handgeschakelde versnellingsbak. Bekijk de CAPTUR prijslijst voor de meerprijs van een automaat.

De benzinemotoren van de Renault CAPTUR

Automaat alleen leverbaar in benzine uitvoering

 BrandstofVersnellingsbakkW / pkEnergielabelCO₂1
TCe 90BenzineHandgeschakeld66 / 90D122
TCe 130 GPFBenzineHandgeschakeld196 / 130D128
TCe 150 EDC GPFBenzineAutomatisch110 / 150D125

1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007).

AUTOMATISCHE EDC-VERSNELLINGSBAK

Met de automatische EDC-versnellingsbak kiest u voor het comfort en het reactievermogen van een automaat, maar ook voor beperkt brandstofverbruik en een lage CO2-uitstoot. Het comfort bestaat vooral uit het soepel en zonder schokken schakelen dankzij de dubbele koppeling.

De EDC is dynamisch en reageert nagenoeg meteen op alle handelingen van de bestuurder en de auto. De automatische EDC-versnellingsbak schakelt bijzonder vloeiend en heeft zes of zeven versnellingen die automatisch en sequentieel bediend kunnen worden. Deze versnellingsbak is net zo zuinig als een klassieke handgeschakelde versnellingsbak.

GPF

Het Gasoline Particle Filter is een nieuw ontwikkeld filter in de uitlaatlijn van de auto, dat roetdeeltjes uit de uitlaatgassen filtert. Dankzij dit filter wordt de uitstoot van fijnstof van direct ingespoten benzinemotoren sterk gereduceerd.

Stop & Start systeem

De Stop & Start-technologie zorgt ervoor dat de motor van je nieuwe Renault CAPTUR automatisch afslaat en weer start wanneer je stilstaat. Daarmee breng je het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot significant omlaag.

ECO-modus en het DRIVING ECO2-systeem

In ECO-modus kun je je brandstofverbruik met 12% verminderen. Bovendien analyseert het DRIVING ECO2-systeem je rijstijl en geeft het advies om nog zuiniger te rijden.

Disclaimer

*Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (Uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10 brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op R-Link t.w.v. € 729,80, incl. 21% btw) , registratiekosten (t.w.v. € 50,20, btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 40,- incl. 21% btw). Prijs is incl. 2.800,- voordeel.

Financier deze auto met Renault Flex Choice

Renault Flex Choice biedt zeer scherpe rente tarieven. Voor de betaling van een nieuwe Renault Captur bieden wij bovendien de mogelijkheid van Renault Flex Choice. Een voordelige financiering, flexibel in looptijd en bedrag, en tot 5 jaar gratis onderhoud en garantie. Met Renault Flex Choice stelt u zelf uw financiering samen. U kiest uit looptijden van 36, 48 of 60 maanden, bepaalt of u een deel of de gehele aanschafwaarde financiert en u beslist zelf of u ook de services verlengde garantie en/of onderhoud wilt. En hoe meer services u afneemt, hoe lager de rente en hoe groter het voordeel!

  • Essential | 0 services | 5.9%
  • Smart | 1 service | 3.9%
  • Premium | 2 services | 1.9%

Kijk hier voor meer informatie en rekenvoorbeelden van Renault Flex Choice.

Banner LKG

Lenen kost geld