1e paragraaf

Design Renault Mégane Estate

De Renault Mégane Estate herken je in één oogopslag. Hij is dynamisch en sensueel, dit model straalt. De uitgesproken 18" wielen mogen gezien worden. De fraai gevormde stoelen nodigen uit om plaats te nemen en het stuurwiel is met nappa-leder bekleed. Hier staat gevoel centraal.

De hightech beleving van de Renault Mégane Estate

Wanneer u plaats neemt in de nieuwe Renault Mégane Estate is alles aanwezig om u een ongekende rijervaring te bieden. Pontificaal op het middenconsole bevindt zich het grote 8,7" R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem. Achter het stuur, bij uw vingertoppen, bevinden zich twee flippers waarmee u razendsnel kunt schakelen. Welkom in de wereld van de hightech!

4CONTROL, perfecte wegligging

De Renault Mégane Estate met vier sturende wielen is niet alleen bijzonder wendbaar, maar ook super efficiënt. 4CONTROL zorgt ervoor dat u volledig ontspannen rijdt en zonder moeite de meest verraderlijke bochten neemt. De grip is verbluffend, de wegligging optimaal. De Renault Mégane Estate is één met de weg; u wordt één met de Renault Mégane.

Renault MÉGANE Estate Private Lease tijdelijk vanaf € 419,- per maand

Met Private Lease rijdt u in een nieuwe Renault MÉGANE Estate voor één vast maandbedrag. Daar zit alles in: reparatie, onderhoud en banden, verzekering, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente, afleverkosten, (inter)nationale pechhulp, btw en een volle tank bij aflevering. Wilt u geen onverwachte autokosten en vindt u gebruik belangrijker dan bezit? Dan is Private Lease iets voor u! Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden of een voorstel op maat.

Parkeersensoren vóór, zij en achter met achteruitrijcamera

Sensoren aan de voorkant, achterkant en zijkant van de auto bieden rondom bescherming tegen botsingen met paaltjes en andere auto’s. Als u een obstakel te dicht nadert krijgt u een visuele- en geluidswaarschuwing. De camera laat zien hoeveel ruimte u nog heeft op het scherm van uw multimediasysteem.

Easy Park Assist (automatisch inparkeersysteem)

Fileparkeren wordt leuk! Het Easy Park Assist automatisch inparkeersysteem neemt het stuur van u over bij het parkeren. U selecteert de parkeermanoeuvre en hoeft daarna alleen nog gas te geven en te remmen.

Blind Spot Warning

Wanneer een ander voertuig zich in de dode hoek van uw Renault bevindt, krijgt u in de buitenspiegel een signaal om u te waarschuwen.

Consumentenadviesprijs

*Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10,- brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 36 maanden gratis connectiviteit op R-Link & R-Link 2 t.w.v. € 758,52, incl. 21% btw) , registratiekosten (t.w.v. € 48,98, btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 42,50, incl. 21% btw).