1e paragraaf

De nieuwe Renault Clio: nóg verleidelijker

Elke ochtend opnieuw de nieuwe Renault Clio aantreffen betekent uzelf elke dag laten verleiden. Met zijn sensuele rondingen en nieuwe lichtdesign is de nieuwe Renault Clio betoverender dan ooit. Geen ander model in zijn segment bezit zoveel persoonlijkheid. Pas het design van de Renault Clio volledig aan uw wensen aan: het design leent zich voor alle persoonlijke smaken, zowel van binnen als van buiten. Met de Renault Clio wordt elke dag intenser. U rijdt al een Renault CLIO voor € 13.540,-.

Dagelijkse betovering

Intrigerend, verleidelijk, de nieuwe Renault Clio gaat zijn eigen weg en maakt indruk met zijn moderne en kenmerkende uitstraling. Het nieuwe C-vormige lichtdesign LED Pure Vision is in één oogopslag herkenbaar. Subtiel raffinement! Van opzij gezien versterken de fonkelende zwarte Optemic 17-inch wielen (optioneel) de dynamiek van zijn silhouet. Voor de Renault Clio is elk detail belangrijk.

Proefrit nieuwe Renault Clio

U vindt de nieuwe Renault Clio in de showroom van Terwolde Renault. Maak nu een afspraak voor een proefrit!

Renault CLIO Private Lease vanaf € 239,- per maand

Met Private Lease rijdt u in een nieuwe Renault CLIO voor één vast maandbedrag. Daar zit alles in: reparatie, onderhoud en banden, verzekering, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente, afleverkosten, (inter)nationale pechhulp, btw en een volle tank bij aflevering. Wilt u geen onverwachte autokosten en vindt u gebruik belangrijker dan bezit? Dan is Private Lease iets voor u! Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden of een voorstel op maat.

Easy Park Assist (automatisch inparkeersysteem)

Fileparkeren wordt leuk! Het Easy Park Assist automatisch inparkeersysteem neemt het stuur van u over bij het parkeren. U selecteert de parkeermanoeuvre en hoeft daarna alleen nog gas te geven en te remmen.

R-LINK multimedia- en navigatiesysteem

R-LINK is een online tablet voor in uw Renault. Dit multimediasysteem is ontworpen om uw rijplezier te vergroten. Het systeem is uitgerust met TomTom navigatie en Connectiviteit.

Parkeersensoren vóór, zij en achter met achteruitrijcamera

Sensoren aan de voorkant, achterkant en zijkant van de auto bieden rondom bescherming tegen botsingen met paaltjes en andere auto’s. Als u een obstakel te dicht nadert krijgt u een visuele- en geluidswaarschuwing. De camera laat zien hoeveel ruimte u nog heeft op het scherm van uw multimediasysteem.

Benzine en dieselmotoren vergelijken

 BrandstofVersnellingsbakTopsnelheid (km/h)*Gecombineerd verbruik
volgens NEDC (L/100 km)
Energy TCe 90 ECO2BenzineHandgeschakeld - 5 versnellingen1704.2
R.S. 200 EDCBenzineEDC - 6 versnellingen2305.9
R.S. TROPHY 220 EDCBenzineEDC - 6 versnellingen2355.9
Energy TCe 120BenzineHandgeschakeld - 6 versnellingen1995.3
Energy TCe 120 EDCBenzineEDC - 6 versnellingen1995.4
Energy dCi 90 ECO2DieselHandgeschakeld - 5 versnellingen1803.2
Energy dCi 90 EDCDieselEDC - 6 versnellingen1763.5
Energy dCi 110DieselHandgeschakeld - 6 versnellingen1943.5

Automatische EDC-versnellingsbak

Optimaliseer je rijplezier. De automatische EDC-versnellingsbak met dubbele koppeling combineert soepel schakelcomfort met dynamiek. Dat leidt tot een gunstig brandstofverbruik, bijna net zo zuinig als van een handgeschakelde versnellingsbak.

Stop & Start

De Stop & Start-technologie verlaagt je brandstofverbruik en CO2-uitstoot aanzienlijk. Het systeem start en stopt de zuinige motor wanneer je stilstaat.

ECO Mode + DRIVING ECO2

In de ECO-modus kun je je brandstofverbruik tot wel 12% verminderen. Bovendien analyseert het systeem Driving ECO² je rijstijl en geeft het advies hoe nog zuiniger te rijden.

Consumentenadviesprijs

*Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 12 maanden gratis connectiviteit op R-Link t.w.v. €699,80 incl. 21% btw) , registratiekosten (t.w.v. € 50,20, btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 40,- incl. 21% btw).