De Renault MEGANE R.S. maakt indruk. De 60 mm verbrede wielkasten, de voorbumper die doet denken aan de neus van een Formule 1-auto en de grote achterdiffuser maken de coureur in u wakker. Stabiel op zijn 18- of 19-inchwielen schittert hij met LED Pure Vision koplampen en het kenmerkende, multifunctionele verlichtingssysteem R.S. Vision. Met de centraal geplaatste uitlaat, ventilatieopeningen in de voorschermen, de prominente achterspoiler en de exclusieve kleur Orange Tonic laat de Renault MEGANE R.S. er geen twijfel over bestaan: hij gaat voor prestaties.

Dit model is niet leverbaar

Dit model is niet leverbaar

Een gloednieuw, sportief interieur

Sportief dashboard in het zwart met rode details: de nieuwe MÉGANE R.S. heeft een geheel eigen persoonlijkheid. Ervaar een nieuwe, sportieve wereld met stoelen die perfecte ondersteuning bieden, een speciaal stuur met ingebouwde flippers en aluminium pedalen.

Design om beter te presteren

Bredere spatschermen met luchtinlaat vooraan, een aangepaste voorbumper met een F1-splitter, achter een functionele diffuser, een uitlaat in het midden, exclusieve Orange Tonic- en Jaune Sirius-kleuren en meer. Met 18-inch Estoril- of 19-inch Interlagos-wielen, dorpellijsten met 'flat-door'-effect en R.S. Vision-verlichting: de nieuwe MÉGANE R.S. ziet er uitnodigend uit.

R.S. Monitor

Meet je prestaties in realtime! R.S. Monitor toont al je gegevens op het scherm van het R-LINK 2-multimediasysteem. Met R.S. Monitor Expert kun je je ritten opslaan, bekijken en delen op sociale netwerken.

R.S. Exclusive-bekleding

Neem het heft in eigen handen en ontdek de exclusieve sfeer met rode en zwarte kleuren. Een sportief dashboard, stoelen met ingebouwde hoofdsteun en extra ondersteuning, een speciaal R.S.-stuur met bevestigde flippers, aluminium pedalen, een voetsteun, etc. Ervaar de nieuwe wereld van sportiviteit.

Speciale materialen

Stoelen met de speciale R.S.-stof of Alcantara, een stuur met rundleder of Alcantara, exclusieve zwarte bekleding bij de hoofdsteunen, rode naden, etc. Dankzij de materialen en afwerking van de nieuwe MÉGANE R.S. voel je je helemaal op je gemak.

Een bredere voorkant

Vooraan de nieuwe, bredere bumper voorzien van splitter geïnspireerd op de Formule 1, die de lucht optimaal geleid en de motor koelt. De honingraatgrille en de specifieke R.S. Vision LED-verlichting trekken de aandacht.

Krachtig silhouette

De brede, stoere schouderlijn, afkomstig van de MÉGANE hatchback, vormt een visuele verbinding tussen de voor- en achterkant. De verbrede wielkasten met luchtinlaat maken de auto extra sportief.

Een aerodynamische achterkant

Die nieuwe, speciale achterbumper is extra breed en heeft vele op Formule 1 geïnspireerde kenmerken. Een dubbele centrale uitlaatpijp, een functionele diffuser voor aerodynamische ondersteuning, luchtuitlaten aan de zijkant van de bumper om de luchtstroom te reguleren, een vernieuwde spoiler om de handelbaarheid te verbeteren, etc. Het is geen verrassing dat de auto zo goed presteert.