Dit model is niet leverbaar

Dit model is niet leverbaar

Voel de kracht

Alleen de Renault CLIO R.S. TROPHY heeft een verlaagd onderstel dat sterk genoeg is voor de motor van 220 pk en een koppel tot 280 Nm!

Get your kicks

Voor de liefhebbers: de exclusieve uitlaat van de Renault CLIO R.S. TROPHY brult mee op het ritme van je rijprestaties. Rijden geeft nu altijd een kick!

Onderscheid je

Met zijn TROPHY-signatuur op de deuren, 18-inch zwarte R.S.-wielen en de verlaagde rijhoogte, ziet de Renault CLIO R.S. TROPHY er net zo goed uit als hij presteert.

Geniet van de sensatie

Dankzij de expertise van Renault Sport is de Renault CLIO R.S. uitgerust met de nieuwste technologieën voor maximaal rijplezier. Zoals automatische EDC-zesversnellingsbak met dubbele koppeling, schakelhendels aan het stuur, Launch Control, R.S.-telemetrie, R.S. Monitor 2.1. Bekijk de motoren!

Sportieve genen

De Full LED R.S. Vision extra koplampen vormen een checkered flag om de lichtsignatuur beter tot uiting te brengen. Binnenin zorgt het met geperforeerd leder beklede stuur voor een direct contact met de weg. In de versterkte sportstoelen met nieuwe bekleding kun je elke reis aan.

Extra koplampen

De Full LED R.S. Vision extra koplampen zijn weergaloos. Ze geven licht in de vorm van een geruite vlag.

Spoiler en F1-splitter

De F1-splitter en aerodynamische spoiler zorgen naast stabiliteit ook voor een strakke look.

Racewereld

De diffuser en dubbele uitlaatpijpen zetten de dynamiek en stabiliteit van de auto nog meer kracht bij.

18-inch wielen

Kies uit: Dark Metal Grey voor het Sports-chassis en Radical wielen met diamant effect voor het Cup-chassis.

Launch Control

Schakel de functie Launch Control in om je beste start ooit te maken! De Renault CLIO R.S. past automatisch de instellingen van de motor, de versnellingsbak en de rijhulpsystemen aan om een start mogelijk te maken waar de beste coureurs jaloers op zijn. De technologie Multichange down zorgt ervoor dat je in de juiste versnelling geschakeld bent wanneer je uit een bocht komt. Zo ben je in een mum van tijd op je bestemming!

R.S. rijstanden - Drive

Normal, Sport of Race: kies zelf de instelling van de stuurinrichting, gaspedaalrespons, motorinstellingen en de instellingen van de versnellingsbak en rijhulpsystemen.

EDC 6-versnellingsbak

Over topprestaties gesproken. Met deze technologie uit de racewereld kun je bliksemsnel schakelen. Ben jij klaar voor deze start met de automatische EDC 6-versnellingsbak? Af!