Renault Clio R.S. - een iconisch ontwerp

Elegant en sensueel. De Renault Clio R.S. 200 EDC is geïnspireerd op de DeZir conceptauto van Laurens Van Den Acker. Benieuwd of het ontwerp net zo iconisch is geworden? Oordeel zelf.

Renault Clio R.S. - sportief en explosief

De Renault Clio R.S. is een auto die (je) wegblaast. Dit sportieve model levert topprestaties en heeft een explosief temperament. Klaar voor een beetje pit? Kies nu de uitrusting die bij je past.

Technologische kunde

Technologische ontwikkelingen maken het autorijden gemakkelijker, comfortabeler en in het geval van de nieuwe Renault Clio R.S. nog leuker! De Renault Clio R.S. is standaard uitgerust met een navigatie- en multimediasysteem met touchscreen voor het gemak en comfort. Voor de ultieme R.S. beleving is de Renault Clio voorzien van schakelflippers achter het stuur en de functie R.S. drive!

De motoren van de nieuwe Renault Clio R.S. zijn ontwikkeld met meer dan 35 jaar ervaring in de F1-wereld. De nieuwe Renault Clio R.S. is gemaakt voor het dagelijkse gebruik, comfortabel tijdens iedere rit, uiterst sportief en scherp wanneer daar om gevraagd wordt. De nieuwe Turbo 200 EDC motor combineert het allemaal. Meer weten over de technologische innovaties in de nieuwe Renault Clio R.S.? Neem de motoren onder de loep.