Dit model is niet leverbaar

Dit model is niet meer leverbaar

1e paragraaf

Innovatie in de nieuwe Renault Clio Estate

De nieuwe Renault Clio Estate is een praktische gezinsauto voor dagelijks gebruik. Profiteer optimaal van de vele opbergmogelijkheden, de neerklapbare stoelen en de grote bagageruimte om al je spullen mee te nemen. De nieuwe Renault Clio Estate is een slimme auto die beschikt over verschillende geïntegreerde technologieën die je tijdens het rijden bijstaan. Met de nieuwe generatie rijhulpsystemen behoort rijstress in de stad tot het verleden. Je hoeft alleen nog maar te genieten. 

Dagelijkse betovering

Intrigerend, verleidelijk, de nieuwe Renault Clio Estate gaat zijn eigen weg en maakt indruk met zijn moderne en kenmerkende uitstraling. Het nieuwe C-vormige lichtdesign LED Pure Vision is in één oogopslag herkenbaar. Subtiel raffinement! Van opzij gezien versterken de fonkelende zwarte Optemic 17-inch wielen (optioneel) de dynamiek van zijn silhouet. Voor de Clio Estate is elk detail belangrijk.

Proefrit nieuwe Renault Clio Estate

De nieuwe Renault Clio Estate is te bewonderen in de showroom van Terwolde Renault. Maak nu een afspraak voor een proefrit!

Easy Park Assist (automatisch inparkeersysteem)

Fileparkeren wordt leuk! Het Easy Park Assist automatisch inparkeersysteem neemt het stuur van u over bij het parkeren. U selecteert de parkeermanoeuvre en hoeft daarna alleen nog gas te geven en te remmen.

R-LINK multimedia- en navigatiesysteem

R-LINK is een online tablet voor in uw Renault. Dit multimediasysteem is ontworpen om uw rijplezier te vergroten. Het systeem is uitgerust met TomTom navigatie en Connectiviteit.

Parkeersensoren vóór, zij en achter met achteruitrijcamera

Sensoren aan de voorkant, achterkant en zijkant van de auto bieden rondom bescherming tegen botsingen met paaltjes en andere auto’s. Als u een obstakel te dicht nadert krijgt u een visuele- en geluidswaarschuwing. De camera laat zien hoeveel ruimte u nog heeft op het scherm van uw multimediasysteem.

Ontdek de zuinige benzine en dieselmotoren

  Brandstof Versnellingsbak Topsnelheid (km/h)* Gecombineerd verbruik volgens NEDC (L/100 km)
Energy TCE 90 Benzine Handgeschakeld - 5 versnellingen 182 4.6
Energy TCe 120 Benzine Handgeschakeld - 6 versnellingen 190 5.3
Energy TCe 120 EDC Benzine EDC - 6 versnellingen 192 5.4
Energy dCi 90 ECO2 Diesel Handgeschakeld - 5 versnellingen 180 3.2
Energy dCi 90 EDC Diesel EDC - 6 versnellingen 176 3.5
Energy dCi 110 Diesel Handgeschakeld - 6 versnellingen 190 3.5

Automatische EDC-versnellingsbak

Optimaliseer je rijplezier. De automatische EDC-versnellingsbak met dubbele koppeling combineert soepel schakelcomfort met dynamiek. Dat leidt tot een gunstig brandstofverbruik, bijna net zo zuinig als van een handgeschakelde versnellingsbak.

Stop & Start

De Stop & Start-technologie zorgt ervoor dat de motor van je nieuwe Renault CLIO Estate automatisch afslaat en weer start. Daarmee breng je je brandstofverbruik en CO₂-uitstoot omlaag.

ECO Mode and Driving Eco2

In ECO-modus kun je je brandstofverbruik met 12% verminderen. Bovendien analyseert het systeem Driving Eco2 je rijstijl en geeft het advies om nog zuiniger te rijden.

Consumentenadviesprijs

*Consumentenadviesprijs is prijs inclusief: kosten rijklaar maken (levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 12 maanden gratis connectiviteit op R-Link t.w.v. €699,80 incl. 21% btw) , registratiekosten (t.w.v. € 50,20, btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 40,- incl. 21% btw).