R & GO® is een eenvoudige en intelligente toepassing op uw smartphone waarmee u profiteert van een betere rij-ervaring en speciaal ontwikkeld om met uw Renault te koppelen. De interface bestaat uit vier knoppen (Telefoon, Multimedia, Voertuig en Navigatie) en biedt u een nieuwe gebruikerservaring van uw smartphone/tablet in uw Renault: op een intuïtieve en ergonomische wijze kunt u alle functies van uw telefoon en voertuig bedienen!R & GO is compatibel met de besturingssystemen vanaf Apple iOS 7 en Android 2.3.3.

NAVIGATIE

Navigeer precies en sla uw gegevens op. R & GO beschikt over een ingebouwd gps-navigatiesysteem in samenwerking met CoPilot® Premium. De toepassing leidt u naar uw bestemming zonder dat daar een 3G-verbinding voor nodig is.

 Bekijk hier de instructie voor de navigatie

De kaarten* worden op uw apparaat gedownload met alle functies die u nodig heeft: 3D-navigatie, ActiveTraffic™ (één jaar gratis), stembegeleiding, Clear Turn™-weergave van ingewikkelde kruispunten, waarschuwingen over snelheidscontroles (afhankelijk van land tot land)... Het enige wat u hoeft te doen, is besluiten waar u met uw Renault heen wilt rijden!

Daarbij komt nog bij:

  • Voertuiglokalisering: sla de meest recente locatie van uw voertuig op en vind het terug dankzij de afgebeelde wandelroute
  • Bezienswaardigheden met informatie van de Yelp community
  • Parkeergelegenheid / tankstations / informatie: bij u of uw bestemming in de buurt
  • Wikisearch/Wikipedia/Google
  • Weersverwachtingen: lokaal, op uw bestemming of in een andere gekozen stad

* Een landkaart is inbegrepen in de prijs van de radio voor de nieuwe Renault Twingo; de kaart kan gratis worden gedownload.

MULTIMEDIA

Luister naar de muziek van uw keuze. U kunt kiezen uit duizenden internetradiozenders, de muziek op uw telefoon, muziek op een USB-stick en de radio.

 Bekijk hier de instructie over het luisteren van muziek.

Dankzij de functie Song ID kunt u zelfs zien welke muziek wordt afgespeeld.

TELEFOON

Plaats en ontvang oproepen eenvoudig terwijl u rijdt. Bekijk uw adresboek en agenda in slechts twee klikken. Heeft u net een sms-bericht ontvangen? Geen probleem! Met de SMS-To-Speechfunctie* wordt het bericht voorgelezen zodat u uw blik veilig op de weg kunt houden.

* Alleen beschikbaar voor Android in het Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans

Bekijk hier de instructie over het connecten van uw telefoon

VOERTUIG

Uw voertuig op uw smartphone/tablet: R & GO® is via bluetooth aan uw voertuig gekoppeld*. Bekijk op uw smartphone/tablet de informatie van de boordcomputer, gebruik de Driving Eco2-functies van Renault om milieuvriendelijk te rijden, of gebruik uw apparaat als tweede dashboard met toerenteller en waarschuwingen over wanneer u moet schakelen.*

 Bekijk hier de instructie voor de ECo 2 driving

  • Koppeling naar e-gids R & GO
  • Driving Eco 2: algemene prestatie, afgelegde afstand zonder verbruik, rating voor versnelling/anticipatie/schakelen, tips, het actuele/gemiddelde verbruik.
  • Dashboard: toerenteller, verbruik, informatie over de reis (snelheid, kilometerteller, afstand) en buitentemperatuur.
  • E-gids van het voertuig en informatie over toekomstig onderhoud (koppeling naar MyRenault)

*De R & GO-koppeling aan het voertuig is alleen beschikbaar voor Renault-types met een Connect R & GO®-radio