Een geïntegreerd multimediasysteem, eenvoudig in gebruik en laagdrempelig

Het Media Nav-systeem biedt geweldige prestaties en intuïtieve, betrouwbare navigatie. Via het touchscreen krijgt u snel toegang tot de diverse functies: radio, media, telefoon en navigatie.

Radio & Media

U kunt met Media Nav onderweg naar de radio luisteren, maar u kunt er ook voor kiezen naar uw eigen muziek te luisteren via Bluetooth, jack- of USB-aansluiting.

Telefoon

Bluetooth® en handsfree bellen: zodra u in uw auto stapt, synchroniseert Media Nav uw adresboek en geeft het uw adressenlijst weer. Bellen is heel eenvoudig: u zoekt contacten en kiest nummers via het Media Nav touchscreen of met de stuurbediening.

Updaten navigatie

Met het Media Nav-navigatiesysteem kiest u voor kwaliteit. Dit betrouwbare en intuïtieve systeem heeft erkende partners:

  • NavTeq, wereldwijd de belangrijkste leverancier van digitale kaartgegevens
  • Nav&Go, een grote speler op de markt voor GPS- navigatiesoftware en LG, een van de wereldleiders in elektronische systemen, informatiesystemen en telecommunicatiesystemen.

Ga voor de meest recente informatie en updates naar de Media NAV pagina van Renault Nederland.

PDF instructie Media NAV

Download hier de PDF voor Media NAV op de website van Renault.  Kijk hier voor de handleidingen van andere multimedia systemen van Renault.