Navigatie en multimedia

De Carminat TomTom®, speciaal ontwikkeld voor uw gemak, heeft een hoogwaardig navigatiesysteem dat beschikt over alle multimediafuncties en -verbindingen die u maar kunt bedenken. Carminat TomTom®, daar kun je mee op reis

Radio en media

Met de multimediafuncties kunt u onderweg naar de radio luisteren, maar u kunt er ook voor kiezen naar uw eigen muziek te luisteren via Bluetooth, jack- of USB-aansluiting.

Telefoon en Bluetooth

Bluetooth® en handsfree bellen: zodra u in uw auto stapt, synchroniseert het systeem uw adresboek en geeft het uw adressenlijst weer. Bellen is heel eenvoudig: met de stuurbediening zoekt u contacten en kiest u een nummer.

Navigatie

Via het 5,7"scherm volgt u de TomTom-navigatie en de bijbehorende Live-diensten: HD Traffic, de beste actuele verkeersinformatie om uw reistijd te berekenen en uw route te optimaliseren. Met TomTomPlaces zoekt u naar lokale POI's en krijgt u de weersvoorspelling voor de 3 komende dagen.

LET OP! Voor het updaten van uw systeem dient u in het bezit te zijn van een MyRenault account. Deze kun u gratis aanmaken. Kijk voor de meest recente updates op de Carminat TomTom Live pagina van Renault Nederland.