Handleiding updaten navigatie R-Link2

Het updaten van de navigatie van uw R-Link2 systeem kan een lastige klus lijken. Maar met deze handleiding wordt het gelukkig een stuk eenvoudiger! Klik op onderstaande link om de PDF te downloaden.

Klik hier voor de handleiding

Renault navigatie & updates

Heeft u vragen m.b.t. uw Renault audio- of navigatiesysteem of over updates van deze systemen? Grote kans dat u hier vindt waarnaar u op zoek bent. Wij proberen om zo actueel mogelijke informatie te geven. In een aantal gevallen verwijzen wij u door naar de site van Renault Nederland. Om updates voor uw R-Link systeem te kunnen downloaden heeft u een R-Link account nodig. Deze maakt u aan in de R-Link Store. Een andere belangrijke bron van informatie over Renault multimediasystemen vindt u hier. Meer infomatie over Android Auto of Apple Carplay vindt u hier.

Instructieboekjes Renault

Instructieboekjes, van zowel de recente Renault modellen als de verschillende multimediasystemen, kunt u hier vinden.

Downloads met instructies

Hieronder vindt u PDF's met informatie over het updaten van de navigatiesystemen van R-LINK, R-LINK2, Media NAV en R&GO. Per systeem is er ook een document met 'Vraag & antwoord' beschikbaar. Onderstaande instructie worden door ons niet geupdate. Voor de meest recente Renault modellen kunt u het beste bovengenoemde Renault website bezoeken. Daar vindt u uitgebreide video's, handleidingen en instructieboekjes.