Update R-LINK/CARMINAT TOMTOM

Wellicht heeft u via de media al iets vernomen m.b.t. de CARMINAT TOMTOM update van het R-LINK systeem. Uw R-LINK navigatiesysteem heeft een essentiële update nodig voor een goede werking na 6 april 2019. Deze update is uit te voeren met een USB-stick - Gebruik NIET de SD-kaart van uw R-LINK toestel.

Klik hier voor de R-LINK update

Renault navigatie & updates

Heeft u vragen m.b.t. uw Renault audio- of navigatiesysteem of over updates van deze systemen? Grote kans dat u hier vindt waarnaar u op zoek bent. Wij proberen om zo actueel mogelijke informatie te geven. In een aantal gevallen verwijzen wij u door naar de site van Renault Nederland. Om updates voor uw R-Link systeem te kunnen downloaden heeft u een R-Link account nodig. Deze maakt u aan in de R-Link Store. Een andere belangrijke bron van informatie over Renault multimediasystemen vindt u hier. Meer infomatie over Android Auto of Apple Carplay vindt u hier.

Instructieboekjes Renault

Instructieboekjes, van zowel de recente Renault modellen als de verschillende multimediasystemen, kunt u hier vinden.

Downloads met instructies

Hieronder vindt u PDF's met informatie over het updaten van de navigatiesystemen van R-LINK, R-LINK2, Media NAV en R&GO. Per systeem is er ook een document met 'Vraag & antwoord' beschikbaar.