De oplaadbare hybride met een ongekend rijplezier

Het beste van twee werelden met een unieke rijbeleving. Rijd elektrisch met slechts één keer per dag opladen. Schakel in het weekend over op de hybride modus en ga op weg zonder uw zorgen te maken over de actieradius. De voordelen van elektrisch rijden met de veelzijdigheid van een hybride! Lees hier meer over de prijzen en de Business-uitvoeringen voor de zakelijke rijder.

Een veelzijdige stationwagen

Rij elke dag zonder u zorgen te maken over het brandstofverbruik. Uw nieuwe MEGANE Estate E-TECH PLUG-IN HYBRID biedt in de stad een actieradius van tot wel 65 km(1). Vakantieplannen? Zet alle zorgen opzij en schakel tussen de hybride en elektrische aandrijfsystemen. Ga op weg zonder uw actieradius te beperken (tot wel 50 km(2) van de actieradius bij gecombineerd gebruik).

Een nieuwe rijervaring

Soepel en stil rijden, een ongeëvenaard reactievermogen, en een nog snellere acceleratie... De nieuwe MEGANE Estate E-TECH PLUG-IN HYBRID combineert een innovatieve versnellingsbak met meerdere modi met de 1,6 liter 160-pk aandrijflijn van de nieuwe generatie voor ongekend rijplezier.

Brandstofbesparing

Dankzij het oplaadbare hybride E-TECH-aandrijfsysteem kunt u 100% elektrisch starten en zo het brandstofverbruik verlagen en de CO2-uitstoot tijdens zowel korte als lange ritten beperken (tot wel 70%(2)). Kies voor modus “B” op de versnellingsbak om nog meer brandstof te besparen en nog meer energie terug te winnen.

Disclaimer

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): met dit nieuwe protocol worden resultaten verkregen die uw werkelijke dagelijkse gebruik beter weergeven dan de resultaten van het NEDC-protocol. (1) bij WLTP-stadsrit (in afwachting van definitieve goedkeuring) (2) bij gecombineerde WLTP-cyclus (in afwachting van definitieve goedkeuring)

De technologie achter Plug-In Hybride

Elektrisch rijden, hoe u het wilt

De E-TECH Plug-in-technologie is ontwikkeld op basis van de aandrijfsystemen die ook binnen het Renault F1-team worden gebruikt. U beschikt over 2 elektrische motoren (een primaire en een secundaire) in combinatie met een benzinemotor en een centrale accu.

Met de E-TECH-technologie wordt er volledig elektrisch opgestart. De versnellingsbak zorgt voor minder vertraging in acceleratie bij het schakelen, zodat het rijden vloeiender wordt.

Kies de rijmodus die het beste past bij uw omgeving. Omdat er in oplaadbare E-TECH-auto's ook MULTI-SENSE-technologie beschikbaar is, kunt u schakelen tussen de hybride My Sense-modus, de elektrische Pure-modus en de Sport-modus voor het maximaliseren van het vermogen van uw auto.

De MEGANE heeft veel te bieden

De nieuwe MEGANE Estate is niet alleen hybride, maar heeft nog veel meer te bieden. Gestroomlijnde look, comfortabel interieur, modulaire laadruimte... een MEGANE Estate met alle voordelen van een hybride.

MULTI-SENSE

Dankzij de drie rijmodi (Pure, MySense en Sport) kunt u de sfeer in uw stationwagon naar eigen wens aanpassen. Stel de interieurverlichting in en pas het motorgeluid aan zoals u dat mooi vindt. In de modus PURE kunt u volledig elektrisch rijden met snelheden tot 135 km/uur. Ga over op de modus MySense of Sport om te profiteren van de functie E-SAVE en ervoor te zorgen dat het accuniveau minstens 40% is.

Techno-cockpit

Geef de locaties van laadstations weer op de kaart en programmeer de laadbeurten van uw accu eenvoudig op het EASY LINK 9,3” touchscreen. Beheer uw accu niveau via het personaliseerbare 10,2” bestuurdersscherm en ga gemakkelijk naar onze innovatieve rijhulpsystemen en navigatiegegevens.

Laadkabels

Maak opladen nog eenvoudiger! Of u nu thuis, op het werk of bij een openbaar laadpunt bent... programmeer de laadbeurt via uw MY Renault-account of het EASY LINK-multimediasysteem. Laad uw nieuwe MEGANE Estate E-TECH PLUG-IN HYBRID op in slechts 3 uur tijd bij een openbaar laadpunt (16A)*, of in 5 uur tijd met uw eigen kabel thuis (10A).

*De Flexi-lader en Wallbox-kabels zijn leverbaar als optie.

My Renault

Log in op uw MY Renault-account om via uw smartphone het accuniveau te bekijken, laadbeurten te programmeren of het passagiersgedeelte van uw nieuwe MEGANE Estate E-TECH PLUG-IN HYBRID voor te verwarmen voor een ideale temperatuur.