Dankzij de nieuwe oplaadbare hybride-aandrijving kunt u in de nieuwe CAPTUR Plug-in Hybrid volledig elektrisch rijden in het dagelijkse woon-werk verkeer. Hierdoor kunt u tot wel 80% volledig elektrisch rijden in de stad en zelfs 100% elektrisch starten. Naast het grote voordeel van brandstofbesparing, stelt de hybride technologie u ook instaat om grotere afstanden op bezine af te leggen. Hierdoor heeft u het beste van twee werelden! Op de motor na is de E-TECH uitvoering gelijk aan de CAPTUR in benzine-uitvoering. Kijk op de CAPTUR modelpagina voor alles m.b.t. het in- en exterieur. De CAPTUR E-TECH is per direct te bestellen en na de zomer in de Terwolde showrooms te bezichtigen. Wilt u op de hoogte blijven van de E-TECH modellen en profiteren van € 500,- aan gratis opties bij aankoop van een E-TECH model? Schrijf u dan hier in een word een E-TECH Early Bird!

Dit zijn de eigenschappen van de nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid:

 • Wat is de actieradius en maximumsnelheid bij 100% elektrisch aandrijving?
  Systematisch wegrijden met elektrische aandrijving. Tot 64 km actieradius bij een stadsrit of 45 km bij gecombineerd gebruik en 135 km/u.
 • Hoe werkt het opladen van de batterij?
   Door het voertuig aan te sluiten op het elektriciteitsnet, door energie terug te winnen tijdens het vertragen en remmen en door de verbrandingsmotor te gebruiken om elektriciteit op te wekken.
 • Wat is het gemiddelde brandstofverbruik?
  Vanaf 1.8L/100km bij gecombineerd gebruik (WLPT-norm).
 • Wat is de CO2-uitstoot? 
  Vanaf 41 g/km bij gecombineerd gebruik (WLPT-norm).

De voordelen op een rij:

 • Duurzamer rijden
 • Besparen op uw brandstofkosten (bij 100% elektrisch rijden ongeveer € 2,- / 100 km)
 • Voordeel behalen op de wegenbelasting
 • Elektrisch wanneer u dat wilt

Belastingvoordelen voor elektrische auto's

Het transport in Nederland veroorzaakt een kwart van alle CO2-uitstoot en daarom wil het kabinet de aanschaf van elektrische auto's stimuleren. Om dit te bevorderen krijgen eigenaren van (plug-in) hybrides tot 2026 korting op de motorrijtuigenbelasting. Tot en met 2024 is de korting 50%, in 2025 is de korting 25%.

De bijtelling van een elektrische auto van de zaak gaat stapsgewijs omhoog. in 2019 is de bijtelling 4% voor elektrische auto's tot een catalogusprijs van 50.000 euro. Daarboven is de bijtelling 8% tot een catalogusprijs van 45.000 euro en 22% daarboven. De bijtelling gaat tot en met 2026 stapsgewijs omhoog tot 22% over de catalogusprijs. 

De belastingvoordelen gelden voor alle varianten van elektrische auto's.

Foto captur en clio

E-TECH of E-TECH Plug-in

Renault is altijd pionier geweest op het gebied van elektrisch rijden. Samen met het Renault F1 Team hebben zij de innovatieve en exclusieve E-TECH-technologie ontwikkeld. Met deze technologie, die door 150 patenten is beschermd, bouwden ze twee sterke en zuinige hybride motoren. Dit zijn de verschillen:

 • E-TECH: Een auto met een hybride motor (b.v. de CLIO Hybride) die zichzelf oplaadt tijdens het rijden. Hier komen geen stekkers aan te pas.
 • E-TECH Plug-in: Een auto met een hybride motor die u kunt opladen aan netstroom doormiddel van een stekker. 

Ongekend rijplezier

De nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid activeert u met een druk op de start-knop en start altijd 100% elektrisch. De CAPTUR accelereert net zo snel als een volledig elektrische auto. Dit zorgt voor een maximaal rij-plezier comfort!

Elektrische expertise in uw Renault CAPTUR

Vertrouw op uw nieuwe CAPTUR E-TECH. Renault heeft 10+ jaar ervaring met elektrische auto's. Dit zorgt ervoor dat u ook kunt profiteren van schoon rijden en aanzienlijk lager brandstofverbruik. Dankzij de innovatieve versnellingsbak en de technologie wint u energie terug tijdens het rijden. Deze technologie is geïnspireerd op de lange ervaring van Renault in de Formule-1 wereld. 

De accu op 100% in 3 uur

Afhankelijk van de laadmodus kunt u uw CAPTUR Plug-in Hybrid binnen 3 uur tot 100% opladen. U kunt het opladen op afstand beheren wanneer u de My Renault app download op uw mobiel.

Renault MULTI-SENSE

Met de MULTI-SENSE knop kunt u uit de volgende 3 rijmodi kiezen voor een andere rijbeleving en verschillende aandrijfmodi.

my sense

sport

pure

Versieprijzen CAPTUR Plug-in Hybrid

MOTOR

UITVOERING

kW / pk

FISCALE WAARDE €

CONSUMENTENADVIESPRIJS

CAPTUR
Plug-in Hybrid 160

Intens

117 / 160

32.420,00

€ 33.290,00

 

Série Limitée E-TECH

117 / 160

Prijzen volgen binnenkort*

 
 

Edition One

117 / 160

34.620,00

€ 35.490,00

 

Initiale Paris

117 / 160

Prijzen volgen binnenkort*

 

*De prijzen van de CAPTUR Plug-in Hybrid 160 Série Limitée E-TECH & Initiale Paris volgen in een later stadium.

Hoe werkt de plug-in hybride techniek?