De nieuwe Renault ARKANA is een sportieve en ruime SUV met vloeiende lijnen en een stoere stijl. Het unieke design biedt een slank profiel, grotere bodemspeling en een interieur van topklasse.

Het design van de R.S. Line-versie is nog een stapje opvallender. Laat u verleiden door de exclusieve 'Orange Valencia' kleur, de sportieve grille vooraan, specifieke wielen met robijnrode details, de dubbele uitlaatpijp en nog veel meer.

U rijdt de nieuwe Renault ARKANA Hybride ZEN al vanaf € 32.390,-. Vanaf nu in de showrooms van Terwolde. Wilt u alvast een proefrit reserveren?

Rijd 80% van uw ritten in de stad elektrisch

ARKANA E-TECH Hybrid maakt uw dagelijks leven elektrisch. Rijd in de stad tot wel 80% van de tijd met de volledig elektrische modus met gebruik van innovatieve technologie uit de motorsport. Rijd comfortabel in stilte, verlaag uw CO2-uitstoot en verminder uw brandstofverbruik tot 40%* (in vergelijking met een vergelijkbare benzinemotor).

Eenvoudig energie terugwinnen

Door te remmen met energieterugwinning wordt de accu van uw ARKANA tijdens het rijden automatisch opgeladen. U heeft geen stekker of laadstation nodig. Voor nog meer vrijheid schakelt u de B-modus in. Zodra u uw voet van het gaspedaal haalt, vertraagt de auto totdat u bijna stilstaat. Hiermee wordt zoveel mogelijk energie herwonnen.

Ongeëvenaard rijplezier

Doordat de auto volledig elektrisch wordt gestart, maakt u gebruik van zijn snelle respons en een stille, efficiënte rit. Ontdek alle nieuwe rijbelevingen, zowel in de stad als op de snelweg. Geniet van de kracht van 145 pk en de snelle respons van 2 elektrische motoren in combinatie met de efficiëntie van een versnellingsbak met meerdere rij-instellingen.

145 PK E-TECH Hybrid

De innovatieve hybride technologie van E-TECH is geïnspireerd op de motorsport en is een combinatie van prestaties en efficiëntie. U begint uw ritten in de stad altijd met de elektrische modus. U kunt ongeveer 80% van uw ritten elektrisch rijden. Ook kunt u uw brandstofverbruik tot 40%* verminderen in vergelijking met een vergelijkbare benzinemotor.

Door te remmen met energieterugwinning wordt de accu tijdens het rijden automatisch opgeladen. Wat de omstandigheden ook zijn, u geniet van heerlijke ritten met een responsieve, snelle acceleratie. Voor optimale veelzijdigheid past de ARKANA E-TECH Hybrid zich aan uw rijbehoeften aan.

Controle vanuit uw cockpit

Multi-SENSE®

Motorgeluid en respons, sturen, interieurverlichting en configuratie van het scherm voor de bestuurder. Kies uit 3 beschikbare rijmodi (MySense, Eco en Sport) en pas uw rit aan met het Multi-SENSE®-systeem.

15 Easy Drive-rijhulpsystemen

Highway and Traffic Jam Companion, Rear Cross Trafic Alert en Easy Park Assist zijn slechts enkele functies die zijn gemaakt ter verbetering van uw rijcomfort en veiligheid. Deze functies en nog veel meer zijn beschikbaar via de Renault Easy Drive-rijhulpsystemen, waarmee u eenvoudig kunt manoeuvreren. Deze functies kunt u gebruiken vanaf het EASY LINK multimediasysteem. Bent u klaar om te ervaren hoe het zou kunnen zijn om in een zelfstandig rijdende auto te zitten?