De Renault Twizy: 100% elektrisch

De Renault Twizy Cargo is een schone vervoersoplossing voor in de stad. De auto is in 3,5 uur opgeladen via een standaard stopcontact en heeft een actieradius van 100 km. Verkrijgbaar met een maximumsnelheid van 45 of 80 km/u.

Veilig en beschut in de Renault Twizy

De Renault Twizy is een vernieuwende en complete auto zonder enig compromis tussen comfort en functionaliteit. De stad ligt voor je open! De Renault Twizy stelt de beste technologie in dienst van het autorijden. Be urban, be Twizy! Stel hier zelf je Twizy samen

De Renault Twizy: ultiem urban design

De Renault Twizy is DE stadsauto. Het vernieuwende design en de futuristische architectuur omhullen je en geven je de vrijheid! Ga op stap met de Renault Twizy en ontdek opnieuw wat de stad met je doet… Vergeet alles wat je voorheen weerhield van een uitstapje. Waar ga ik parkeren? Het antwoord van de Renault Twizy: overal! Spreid je armen uit, dat is alle ruimte die de Renault Twizy nodig heeft. Wat trek ik aan? Gewoon waar je zin in hebt, want de Renault Twizy biedt je alle beschutting.

Renault Twizy = Urban Mobility

De Renault Twizy, 100 % elektrisch en mobiel, verandert je leven in de stad. Deze tweezitter beschermt je, is comfortabel, elektrisch aangedreven, open, energiek, grappig en stoer tegelijk. De Renault Twizy leidt de elektrische revolutie met een super innovatief design. Deze vierwieler mag worden bestuurd met een scooter rijbewijs; dus ook zonder autorijbewijs en vanaf de leeftijd van 16 jaar: kies de Renault Twizy 45. Laat de energie maar stromen met de Renault Twizy!

Batterijhuur Renault Twizy

Het huurcontract voor de batterij van de Renault Twizy geeft je de garantie op een goed werkend exemplaar. Bij vervanging ontvang je een batterij die minstens 75% van het origineel laadvermogen bevat.

Renault Twizy thuis opladen

De Renault Twizy opladen is eenvoudig. Deze auto laad je gewoon thuis op met een standaard stopcontact van 220V/10A. In ongeveer 3,5 uur ben je weer helemaal ready to go.

24/7 hulp onderweg

Inbegrepen bij het huurcontract voor de batterij: 24/7 hulp onderweg. Grotere afstanden met de Renault Twizy afleggen? Je huurt tegen gunstige voorwaarden een auto met verbrandingsmotor van onze partners.