De nieuwe ZOE is 100% elektrisch, tot 395 km (WLTP)

Een modern en sportief design, opvallende rondingen en precies de juiste dosis brutaliteit. De nieuwe elektrische Renault is zowel van binnen als buiten flink veranderd. Door de gloednieuwe kleuren, buitenspiegels met richtingaanwijzers, Full LED-verlichting, grille met chromen afwerking, logo's in hologramstijl blijft deze auto verrassen. De nieuwe ZOE beschikt dankzij de vernieuwde techniek over een grotere range. Met de nieuwe 52 kWh-batterij is de ZOE volgens de WLTP goed voor een actieradius van 395 kilometer. De nieuwe generatie ZOE bezit alle eigenschappen om in de top te excelleren met zijn elektrische prestaties, terwijl het model onveranderd betaalbaar gebleven is.

Tijdelijk met € 4.000,- Renault Subsidie

U krijgt van Renault tjdelijk € 4.000,- subsidie op de nieuwe Renault ZOE. Daarnaast krijgt u een gratis laadpunt t.w.v. € 610,- (3,7 kW) of € 975,- (11/22 kW). U kunt ook kiezen voor een laadpas t.w.v. € 500,-.

Daarnaast kunt u uw nieuwe ZOE financieren met Renault Keuzefinanciering. U weet dan aan het einde van het contract wat uw ZOE waard is. U heeft dan drie opties:

 • Doorrijden: u betaalt de slottermijn en blijft in uw Renault ZOE rijden.
 • Inleveren: Terwolde Renault koopt uw ZOE terug. Zonder verdere verplichtingen.
 • Inruilen: de waarde van uw ZOE wordt in mindering gebracht bij de financiering van uw nieuwe Renault.

U rijdt de Renault ZOE met Keuzefinanciering al vanaf € 270,- per maand. Kijk hier voor meer informatie over de Keuzefinanciering.

Duurzaam van binnen en buiten

Vernieuwd dashboard

De millieuvriendelijke eigenschappen van de Renault ZOE laten zich ook goed aan de binnenkant zien.  Het interieur is grondig vernieuwd, met een volledig nieuw ontworpen instrumentarium en dashboard. Op het scherm draait het gebruiksvriendelijke en overzichtelijke EasyLink infotainment systeem.

Gerecyled materiaal

Het interieur is bestaat voor een groot gedeelte uit gerycled materiaal wat het millieuvriendelijke karakter van de ZOE nog eens benadrukt. De stoelen, middenconsole en dashboard zijn bekleed met een volledig gerecycled grijs materiaal wat er naast dat het duurzaam is ook nog fantastisch uit ziet.

Uw eigen oplaadpunt of laadpas

Uw eigen oplaadpunt

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten geldt dat als u een nieuwe Renault ZOE bij Terwolde bestelt, u van Renault een 11kW of 22kW laadpunt ontvangt. Indien het technisch niet mogelijk is om een 11kW of 22kW laadpunt te installeren, ontvangt u een 3,7kW laadpunt incl. basisinstallatie.

Gratis laadtegoed

Bij aanschaf van een Renault ZOE is het ook mogelijk om in plaats van een laadpunt te kiezen voor een GREENFLUX LAADPAS met gratis laadtegoed. Als particuliere of zakelijke klant ontvangt u dan een laadpas met een waarde van € 500,- inclusief btw die voor 5 jaar geldig is. Hiermee kunt u bij elk publiek laadpunt (inclusief snelladers en FastNed) in Nederland opladen.

Meer weten over het laden? Lees er hier meer over.

Uw nieuwe ZOE gemakkelijk opladen

Voor thuis

Om bij uw thuis de nieuwe ZOE op te laden is het noodzakelijk dat een gekwalificeerde vakman eerst de juiste apparatuur bij uw installeert. Renault heeft speciaal hiervoor leveranciers geselecteerd, die aan de 'Z.E. Ready' norm voldoen. Dit biedt de garantie dat het opladen altijd veilig en op de juiste manier plaatsvindt. Renault kan hierdoor ook alle funcitonaliteiten van de auto, zoals de werking van het programmeerde verwarmings- en koelsystemen garanderen.

Voor onderweg

In Europa is Nederland de koploper met bijna 85.000 (semi) publieke oplaadpunten  en ruim 1700 snellaadpunten. Bij winkelcentra, parkeerplaatsen, langs de weg overal zijn deze laadpunten te vinden. Uw nieuwe ZOE kan binnen 30 minuten een actieradius van maximaal 150 km halen.

Overal makkelijk opladen

Thuis, in de stad of onderweg op de snelweg? U laadt uw nieuwe Renault ZOE altijd en overal eenvoudig op.

 • Wallbox (7,4 kW): een actieradius van meer dan 300 km binnen 8 uur
 • Openbaar laadstation (11 kW): een actieradius van 120 km binnen 2 uur
 • Openbaar laadstation (22 kW): een actieradius van 120 km binnen 1 uur
 • DC-snellaadstation (50 kW): een actieradius van 150 km binnen 30 minuten

In controle met de connected services

In de nieuwe ZOE bent u altijd conntected. U kunt in deze innovatieve auto gebruik maken van de connected services van Renault via het EASY-LINK-multimediasysteem of via de MY Renault-app op uw mobiele telefoon. Met deze services bent u in staat om om op afstand bijvoorbeeld het interieur van te voren op te warmen, uw laadsessies te plannen of uw routes voor te bereiden. Overige opties:

 • Raadpleeg de laadstatus van de batterij
 • Programmeer het laden op afstand
 • Zoek de laadstations die beschikbaar zijn in de buurt, onderweg of op uw bestemming
 • Vereenvoudig uw reis door de laadstations op de route te identificeren
 • Start en programmeer de airconditioning of verwarming van uw auto op afstand

De My Renault-app kunt u hier downloaden.

R135-motor (100kW)

Met de 135 PK sterke motor bent u verzekerd van een fijne en ontspannen rijbeleving. Stil, krachtig en comfortabel.

B-MODUS

De B-modus zorgt ervoor dat u in de stad en in langzaam rijdend verkeer zuiniger rijdt. De Renault ZOE vertraagt namelijk efficiënter waardoor u het rempedaal minder hoeft te gebruiken.

Rijhulp

De nieuwe ZOE is uitgerust met diverse rijhulpsystemen. Hierdoor zorgt Renault voor meer veiligheid op de weg onder alle rij-omstandigheden. Bovendien wordt het uitvoeren van verschillende manoeuvres veel eenvoudiger.

Bekijk de onafhankelijke review van Autoweek!