Elektrische ZOE? Aantrekkelijker wordt het niet!

Een modern en sportief design, opvallende rondingen en precies de juiste dosis brutaliteit. De nieuwe elektrische Renault is zowel van binnen als buiten flink veranderd. Door de gloednieuwe kleuren, buitenspiegels met richtingaanwijzers, Full LED-verlichting, grille met chromen afwerking, logo's in hologramstijl blijft deze auto verrassen. De nieuwe ZOE beschikt dankzij de vernieuwde techniek over een grotere range. Met de nieuwe 52 kWh-batterij is de ZOE volgens de WLTP goed voor een actieradius van 395 kilometer. De nieuwe generatie ZOE bezit alle eigenschappen om in de top te excelleren met zijn elektrische prestaties, terwijl het model onveranderd betaalbaar gebleven is.

ZOE e-guide

ZOE e-guide video's

Leer uw (toekomstige) nieuwe ZOE goed kennen en bekijk de informatieve video's van o.a. het interieur, het exterieur en de rijhulpsystemen op  het YouTube-kanaal van Renault Nederland.

Bekijk de video's

De nieuwe ZOE met ongekend hoog voordeel!

Waarom wachten met extra voordelig elektrisch rijden als het ook nu kan? Aantrekkelijker wordt het namelijk niet! U rijdt nu al een nieuwe Renault ZOE met een Renault subsidie van maximaal € 6.000,- + € 2.000,-

Als consument kunt u al vanaf € 27.290,- een ZOE R110 Life met batterijkoop aanschaffen. Of rijd de ZOE Private Lease vanaf € 389,- per maand. Vraag ernaar bij onze verkoopadviseurs.

Leverbaar vanaf

€ 27.290,-*

*batterijkoop | inclusief € 6.000,- voordeel

TIP: Uw nieuwe ZOE nog goedkoper?

Laat uw nieuwe ZOE door Terwolde ‘voor registreren’ en deze wordt nog € 2.000,- goedkoper! Dan loopt uw voordeel op tot € 8.000,-! Vraag onze verkoopadviseurs naar de details van de voorregistratie.

Bekijk de actuele ZOE voorraad

Duurzaam van binnen en buiten

Vernieuwd dashboard

De millieuvriendelijke eigenschappen van de Renault ZOE laten zich ook goed aan de binnenkant zien.  Het interieur is grondig vernieuwd, met een volledig nieuw ontworpen instrumentarium en dashboard. Op het scherm draait het gebruiksvriendelijke en overzichtelijke EasyLink infotainment systeem.

Gerecyled materiaal

Het interieur is bestaat voor een groot gedeelte uit gerycled materiaal wat het millieuvriendelijke karakter van de ZOE nog eens benadrukt. De stoelen, middenconsole en dashboard zijn bekleed met een volledig gerecycled grijs materiaal wat er naast dat het duurzaam is ook nog fantastisch uit ziet.

Ondersteuning op laadpunt

Bij aankoop van een nieuwe Renault ZOE ontvangt u tegen betaling van € 899,- incl. btw een 11kW of 22kW laadpunt dat Renault ondersteunt met € 805,79 excl. btw (€ 975,- incl. btw). Meerwerk wordt separaat in rekening gebracht. Indien het technisch niet mogelijk is om een 11kW of 22kW laadpunt te installeren, ontvangt u een 3,7kW laadpunt incl. basisinstallatie tegen betaling van € 599,- incl. btw. dat Renault ondersteunt met € 504,13 excl. btw (€ 610,- incl. btw).

Uw nieuwe ZOE gemakkelijk opladen

Voor thuis

Om bij uw thuis de nieuwe ZOE op te laden is het noodzakelijk dat een gekwalificeerde vakman eerst de juiste apparatuur bij uw installeert. Renault heeft speciaal hiervoor leveranciers geselecteerd, die aan de 'Z.E. Ready' norm voldoen. Dit biedt de garantie dat het opladen altijd veilig en op de juiste manier plaatsvindt. Renault kan hierdoor ook alle funcitonaliteiten van de auto, zoals de werking van het programmeerde verwarmings- en koelsystemen garanderen.

Voor onderweg

In Europa is Nederland de koploper met bijna 85.000 (semi) publieke oplaadpunten  en ruim 1700 snellaadpunten. Bij winkelcentra, parkeerplaatsen, langs de weg overal zijn deze laadpunten te vinden. Uw nieuwe ZOE kan binnen 30 minuten een actieradius van maximaal 150 km halen.

Overal makkelijk opladen

Thuis, in de stad of onderweg op de snelweg? U laadt uw nieuwe Renault ZOE altijd en overal eenvoudig op.

  • Wallbox (7,4 kW): een actieradius van meer dan 300 km binnen 8 uur
  • Openbaar laadstation (11 kW): een actieradius van 120 km binnen 2 uur
  • Openbaar laadstation (22 kW): een actieradius van 120 km binnen 1 uur
  • DC-snellaadstation (50 kW): een actieradius van 150 km binnen 30 minuten

In controle met de connected services

In de nieuwe ZOE bent u altijd conntected. U kunt in deze innovatieve auto gebruik maken van de connected services van Renault via het EASY-LINK-multimediasysteem of via de MY Renault-app op uw mobiele telefoon. Met deze services bent u in staat om om op afstand bijvoorbeeld het interieur van te voren op te warmen, uw laadsessies te plannen of uw routes voor te bereiden. Overige opties:

  • Raadpleeg de laadstatus van de batterij
  • Programmeer het laden op afstand
  • Zoek de laadstations die beschikbaar zijn in de buurt, onderweg of op uw bestemming
  • Vereenvoudig uw reis door de laadstations op de route te identificeren
  • Start en programmeer de airconditioning of verwarming van uw auto op afstand

De My Renault-app kunt u hier downloaden.

R135-motor (100kW)

Met de 135 PK sterke motor bent u verzekerd van een fijne en ontspannen rijbeleving. Stil, krachtig en comfortabel.

B-MODUS

De B-modus zorgt ervoor dat u in de stad en in langzaam rijdend verkeer zuiniger rijdt. De Renault ZOE vertraagt namelijk efficiënter waardoor u het rempedaal minder hoeft te gebruiken.

Rijhulp

De nieuwe ZOE is uitgerust met diverse rijhulpsystemen. Hierdoor zorgt Renault voor meer veiligheid op de weg onder alle rij-omstandigheden. Bovendien wordt het uitvoeren van verschillende manoeuvres veel eenvoudiger.

Bekijk de onafhankelijke review van Autoweek!