De nieuwe KANGOO ZE met meer dan 50% grotere actieradius

De nieuwe Renault KANGOO Z.E. heeft dankzij een nieuwe elektromotor en een nieuw batterijpakket een meer dan 50 procent grotere actieradius dan voorheen. De actieradius neemt toe van 170 naar 270 kilometer volgens de NEDC-testnorm. Hiermee heeft de Renault KANGOO Z.E. de grootste actieradius in zijn segment. In de praktijk haalt de nieuwe Renault KANGOO Z.E. een afstand van 200 kilometer. De Renault KANGOO Z.E. is de ideale oplossing voor bedrijven die veel waarde hechten aan milieubewust ondernemen, maar ook aan rijplezier, lage onderhoudskosten en bovengemiddeld veel laadcapaciteit.

Lees hier meer over zakelijk elektrisch rijden of de nieuwe Renault KANGOO Z.E. die in de lente van 2021 uitkomt.

270 km NEDC* actieradius

Haal het meeste uit de nieuwe Renault KANGOO Z.E. Met een actieradius van 270 km NEDC* biedt de nieuwe Renault KANGOO Z.E. de beste actieradius op de markt van de elektrische bedrijfswagens. In de realiteit kun u als bezorger van goederen 200 km afleggen*** dit in tegenstelling tot de 125 km van de vorige versie van de Renault KANGOO Z.E.

*New European Driving Cycle: Europese meting van uitstoot en brandstofverbruik.

*** Bezorger Cyclus: echte cyclus die overeenstemt met professioneel gebruik voor leveringen op stedelijke (auto)wegen, met 107 km in 2 uur en 25 minuten.

Motor en batterijhuur Kangoo Z.E.

Als boegbeeld van Renault is de volledig elektrische Kangoo Z.E. in meerdere opzichten vooruitstrevend te noemen. Hij helpt u om de ecologische voetafdruk (CO2 footprint) van uw bedrijf te beperken. Hij straalt dagelijks uw milieuvriendelijke houding uit.

Auto kopen en batterijhuur

Net als bij alle nieuwe Renaults, kunt u ook uw emissievrije Renault Z.E. kopen. Om de prijs van uw bedrijfswagen betaalbaar te houden en te garanderen dat de batterij optimaal blijft werken, kan de batterij alleen gehuurd worden. Renault ziet erop toe dat de batterij tijdens de volledige levensduur, van de productie tot aan de recycling, in perfect werkende staat verkeert.

Auto leasen en batterijhuur

Om u alle zorgen uit handen te nemen, bieden we ook een regeling aan met maandtermijnen waarin de leaseprijs van uw Renault Z.E. en de batterijhuur zijn inbegrepen. Op naar nul emissie!

Speciaal voor ondernemers

De Renault KANGOO Z.E. is er speciaal voor ondernemers en de bedrijfswagen die u helpt bij uw werkzaamheden. De elektrische Renault Kangoo Z.E. richt u geheel naar eigen wens in. Met een variabele laadruimte tot 4,6 m³ en een laadvermogen van 650 kg past u hem aan uw werkzaamheden aan.

Tussenschotten

De KANGOO Z.E. is te bestellen met diverse tussenschotten: een halfhoog tussenschot, volledig tussenschot of tussenschot met raam. Net wat bij u wilt. Welk tussenschot past bij uw Renault Z.E.?

Neerklapbare stoel

Lange voorwerpen vervoeren? U klapt gewoon de passagiersstoel neer en u heeft ineens een flinke uitbreiding van uw laadruimte. U ziet ‘t: de Renault Z.E. is ultrafunctioneel.

Opbergmogelijkheden

Dakklep

Sommige voorwerpen zijn nou eenmaal niet liggend te vervoeren. Daarom is het dak van de Renault Kangoo Z.E. voorzien van een kantelbare klep. U creëert zo een opening van 47 cm lang en maximaal 1 meter breed.

In de Renault Kangoo Z.E. passen in het open dashboardvak spullen van A4-formaat. Uw laptop bergt u op in het kastje van 15 liter, flessen onder de middenarmstoel en het overige op de plank boven de voorruit.

Zijschuifdeur

Sneller uw goederen laden en lossen? Of eenvoudig bij een bepaalde lading komen? Met een zijschuifdeur heeft u toegang tot de gehele laadruimte van uw Renault Kangoo Z.E. En dat werkt in uw voordeel.

Bescherming en beveiliging

De Renault Kangoo Z.E. biedt diverse oplossingen waarmee u uw laadruimte én de inhoud daarvan beschermt. Ook is uw bedrijfswagen uit te rusten met artikelen die de kans op inbraak verkleinen.

De Renault KANGOO Z.E. - 100% zuinig

Wordt de benzine steeds duurder? Stap dan nu over op elektrisch rijden! De Renault KANGOO Z.E. is de eerste 100 % elektrisch aangedreven lichte bedrijfswagen. De prestaties zijn vergelijkbaar met die van de Renault KANGOO Express met verbrandingsmotor, maar op de lange duur is de Renault KANGOO Z.E. zuiniger dankzij de veel lagere energiekosten en gebruikskosten. Zelfs in onderhoud is de Renault KANGOO Z.E. goedkoper! Voor grote bedrijven heeft Renault servicecontracten ontwikkeld. De batterij wordt gehuurd. En met de servicecontracten ben je altijd verzekerd van de allernieuwste technologieën en kun je tegen een gunstig tarief gebruikmaken van specificieke diensten, zoals pechhulp (24 uur per dag, 7 dagen per week, ook als de batterij leeg is), 5 jaar of 100.000 km garantie op de motor en verlenging van de garantie.

De Renault KANGOO Z.E. - 100% elektrisch

Met de Renault KANGOO Z.E. beleef je een nieuwe vorm van rijplezier, anders, verbluffend. Geen motorgeluiden meer, volledig stil autorijden dankzij de 100% elektrisch aangedreven motor die pittig accelereert. De permanente vaste overbrenging werkt bovendien uiterst comfortabel. Nooit meer schakelen, nooit meer hoeven nadenken, geen schakelovergangen meer. Kortom: rijden in de Renault KANGOO Z.E. is een dagelijks terugkerend genot. En omdat alles gericht is op comfortabel en zorgeloos rijden, kun je de batterij op meerdere plekken opladen: thuis via de Wall-Box (de thuisaansluiting), bij openbare oplaadpunten en via oplaadpunten bij je werk.

De Renault KANGOO Z.E. - 100% praktisch

De Renault KANGOO Z.E., die in Frankrijk wordt geproduceerd op dezelfde band als de Renault KANGOO Express, biedt precies wat de professional nodig heeft en is net zo betrouwbaar, praktisch en functioneel als de Renault KANGOO Express! De flexibele laadruimte biedt naar wens 2,4 tot 4 kubieke meter inhoud. De Renault KANGOO Z.E. heeft een nuttig laadvermogen van 650 kg en is leverbaar in 2 lengten en in 3 uitvoeringen (met 2 zitplaatsen, als Maxi met 2 zitplaatsen en als Maxi met 5 zitplaatsen). Renault bewijst met de KANGOO Z.E. dat er voor elke bedrijfsactiviteit een elektrische oplossing is. Maak de overstap!