Renault TRAFIC Passenger - vernieuwd design

De strakke lijnen en gestructureerde vormen geven de Renault Trafic Passenger een krachtige uitstraling. Sluit dat goed aan bij u? Bewonder dan het vernieuwde design. De Renault Trafic Passenger is opnieuw vormgegeven om nog beter aan uw wensen te voldoen. De auto verenigt nu het nuttige met het aangename. Daarnaast is de carrosserie van de Renault Trafic Passenger met de diverse Design Packs geheel naar eigen smaak aan te passen. Benieuwd?

Comfortabel reizen met de Renault TRAFIC Passenger

De Renault Trafic Passenger is uitgerust met allerlei innovatieve oplossingen die bijdragen aan uw comfort. Alles om uw reis nog prettiger te maken. De Renault Trafic Passenger stelt u zelf samen. Integreer bijvoorbeeld uw smartphone of laptop in het dashboard. Of stem het interieur af op uw gezin. Ook de bergruimte van 90 liter deelt u naar eigen wens in. En of u nou eropuit gaat met het hele gezin of een groep vrienden wilt vervoeren: de Renault Trafic Passenger past zich er makkelijk op aan. Het interieur is telkens weer te veranderen, maar altijd comfortabel.

Renault TRAFIC Passenger - comfort op maat

Extra bagage mee? Of kinderen met vriendjes? Op vakantie? Met de riante binnenruimte van de Renault Trafic Passenger is werkelijk alles mogelijk. Met een aanpasbare bagageruimte van 3.400 liter is er meer dan genoeg ruimte voor uw bagage en die van uw passagiers. U stelt deze auto naar eigen wens samen.

Het bagagedek van de Renault Trafic Passenger heeft twee horizontale en twee verticale standen waarmee u de bagageruimte flexibel indeelt. Ook houdt het dek uw bagage uit het zicht. Wel zo veilig.

Veiligheidsystemen van de Renault TRAFIC Passenger

De Renault Trafic Passenger is voorzien van de modernste veiligheidssystemen, zoals het Elektronisch Stabiliteits Programma dat de auto stabiel en op koers houdt. De mistlampen van de Renault Trafic Passenger verbeteren niet alleen uw zicht bij mist, sneeuw of regen; de lampen vergroten ook uw eigen zichtbaarheid op de weg. Kinderzitje meenemen in de Renault Trafic Passenger? Deactiveer de airbag van de voorpassagier om veilig een naar achteren gericht kinderzitje te installeren. Een lampje geeft aan of het deactiveren is gelukt.

Bent u klaar om uw Renault Trafic Passenger verder te ontdekken? Maak dan gelijk een afspraak voor het maken van een proefrit bij Terwolde Renault!