Renault TRAFIC: robuust en dynamisch design

Expressieve koplampen, een vergroot logo, brede bumpers: de Renault Trafic heeft een sterke, vastberaden look. Met het robuuste, dynamische design toont u wie u bent. Het logo op de krachtige, eigenzinnige voorzijde is groter en staat nu verticaal. De nieuwe merkidentiteit wordt voortaan voor het hele gamma bedrijfswagens gebruikt. De grotere, expressieve koplampen worden extra beschermd door de voorbumper. De grote luchtinlaat en de omlijsting in de kleur van de carrosserie geven de auto een lichtere uitstraling. Daarnaast is de carrosserie van de Renault Trafic met de diverse Design Packs geheel naar eigen smaak aan te passen.

Renault TRAFIC: een mobiel kantoor

De ergonomische stoelen, het verstelbare stuurwiel en de diverse opbergmogelijkheden van de Renault Trafic geven u optimaal comfort. Alsof u een mobiel kantoor heeft. Zit u op de weg en moet u per direct zaken regelen? Zet uw nieuwe Renault Trafic aan de kant en haal uw laptop tevoorschijn. Klap de rugleuning van de middelste stoel eenvoudig en snel neer en gebruik hem direct als stevige laptoptafel. Met de Renault Trafic reageert u altijd direct en effectief. Ook zakelijk!

Renault TRAFIC: langste laadruimte

Met meer dan vijftig verschillende versies, is er altijd wel een Renault Trafic die bij u past. De Renault Trafic heeft twee verschillende lengtemogelijkheden. Met of zonder dubbele cabine. Met de doorlaad-mogelijkheid heeft u de langste laadlengte in het segment. Geniet van de ruimte! De Renault Trafic heeft ook een inwendige imperiaal om voorwerpen te vervoeren met een maximale lengte van 2 meter en een maximaal gewicht van 13 kg. Zo houdt u extra veel vloeroppervlak over.

Renault TRAFIC: modern en veilig

De Renault Trafic is voorzien van de modernste veiligheidssystemen. Het ESP systeem bijvoorbeeld. Daarmee blijft uw bedrijfswagen stabiel en op koers. Wel zo ontspannen. Ook manoeuvreren wordt nog eenvoudiger. De asferische buitenspiegels geven een beter zicht rondom de auto tijdens het parkeren en manoeuvreren. Niet alleen voorkomt u hiermee schade aan uw Renault Trafic, maar het is ook voor andere verkeersdeelnemers een stuk veiliger.

Bent u klaar om uw Renault Trafic verder te ontdekken? Maak dan gelijk een afspraak voor het maken van een proefrit bij Terwolde Renault!

Robuust design

Expressieve koplampen, een vergroot logo, brede bumpers: de Renault Trafic heeft een sterke, vastberaden look. Met het robuuste, dynamische design toont u wie u bent.

Een mobiel kantoor

De ergonomische stoelen, het verstelbare stuurwiel en de diverse opbergmogelijkheden van de Renault Trafic geven u optimaal comfort. Alsof u een mobiel kantoor heeft.

Langste laadruimte

Met meer dan vijftig verschillende versies, is er altijd wel een Renault Trafic die bij u past. Er is zelfs een variant met de langste laadruimte in zijn segment. Geniet van de ruimte!

Modern en veilig

De Renault Trafic is voorzien van de modernste veiligheidssystemen. Het ESP systeem bijvoorbeeld. Daarmee blijft uw bedrijfswagen stabiel en op koers. Wel zo ontspannen.

Het Renault Pro+ netwerk

De gespecialiseerde dealers uit het Renault Pro+ netwerk komen aan al uw eisen tegemoet. Dit netwerk doet er alles aan om uw keuze te vergemakkelen. Ook zorgen ze ervoor dat u altijd operationeel blijft. Elke dag opnieuw.

Ombouwmogelijkheden

Heeft u specifieke verzoeken als het gaat om uw bedrijfswagen? De Renault Trafic is naar wens om te bouwen. Gecertificeerde carrosseriebedrijven zorgen ervoor dat de fabrieksgarantie gehandhaafd blijft.