De nieuwe Renault TRAFIC heeft strakkere lijnen meegekregen. Een grille met chromen afwerking en onderscheidende full LED-koplampen met een verbeterd lichtprofiel. Hierdoor wordt u minder snel moe en rijdt u veiliger naar uw bestemming. Elke klus éxtra kracht en professionaliteit meegeven? Vraag een proefrit aan en laat u overtuigen door deze sterke en efficiënte bedrijfswagen.

Professioneel uitgerust naar de volgende klus

Handig en connected

Het slimme ontwerp van de nieuwe TRAFIC helpt om alle uitdagingen die op uw pad komen perfect uit te voeren:

  • Slim mobiel kantoor
  • Lange laadflap
  • Rijhulp
  • Connected multimediasystemen
  • AndroidAuto™ & Apple CarPlay™

Dockingstation voor laptops

Dringende zaken af te handelen? Zet uw TRAFIC veilig aan de kant haal uw laptop eenvoudig en snel tevoorschijn. Dankzij een opbergvak aan de achterkant van de middelste zitplaats kunt u altijd bij uw laptop of tablet.

Maatoplossingen

Werkt u in de voedingsindustrie, de bouwsector of bijvoorbeeld de gezondheidszorg? Uw werk is uniek, daarom hebben wij altijd een speciale oplossing voor uw specifieke behoeften. Bekijk de uitrustingsmogelijkheden, specifieke toebehoren en onze kant-en-klare ombouwmogelijkheden.

Nieuwe motor en nieuwe versnellingsbak

Nieuwe, krachtige motor met automaat

De nieuwe TRAFIC heeft een nieuwe 2.0 liter motor en een nieuwe automatische EDC-versnellingsbak met dubbele koppeling. Hiermee profiteert u van meer comfort, vermogen en koppel. Naast een lager brandstofverbruik. Kortom: een aangename en efficiënte rijervaring. Benieuwd hoe de nieuwe TRAFIC automaat rijdt? Vraag een proefrit aan!

Nieuwe dieselmotor

De nieuwe 2.0 dieselmotor van de vijfde generatie maakt gebruik van de nieuwste technologie om meer vermogen (+25 pk) en meer koppel (+40 Nm) te leveren die nog langer beschikbaar zijn en tegelijkertijd het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot omlaag gaan. Profiteer ook van meer rijplezier en houd meer controle over het daadwerkelijke brandstofverbruik.

Extended Grip (Standaard)

Rijden op moeilijk begaanbare wegen? De innovatieve Extended Grip-technologie is standaard op de nieuwe TRAFIC-reeks. Deze antislipregeling zorgt voor optimale grip op zwaarder terrein.

Hill Start Assist (Standaard)

Hill Start Assist helpt u makkelijker weg te rijden op hellingen van meer dan 10%. Hoe werkt het? De nieuwe TRAFIC wordt automatisch 2 seconden op zijn plaats gehouden, zodat u de tijd krijgt om te starten, veilig weg te rijden en niet achteruit rolt.

Rijveiligheid

Parkeersensoren achter plus achteruitrijcamera

Parkeren en manoeuvreren gaat met de TRAFIC zeer eenvoudig. De wagen is voorzien van parkeersensoren en een achteruitrijcamera, die beelden naar de binnenspiegel of het Media Nav Evolution-scherm stuurt.

Dubbele asferische buitenspiegels en dodehoekspiegel

De buitenspiegels bieden een goed, laag en breed zicht, zodat u de wielen kunt zien bij het inparkeren. Dat betekent makkelijk manoeuvreren en beter de zijkanten van uw nieuwe TRAFIC beschermen. De dodehoekspiegel in de zonneklep helpt u bij het zien van mogelijke gevaren in de dode hoek.

Full LED-koplampen en lampen met dubbele functie (mistlampen en bochtverlichting)

Profiteer van nog krachtigere koplampen dankzij de Full LED -technologie. Deze technologie heeft een grotere verlichtingscapaciteit vergeleken met gewone halogeen koplampen. De lampen met dubbele functie bieden een beter zicht bij mist, verlichten de bocht en geven een groter gezichtsveld.

Kijk voor nog meer informatie over de nieuwe TRAFIC op de site van Renault.nl.