Verkozen tot International Van of the Year 2022!

Wat wil je ook, met dynamische rijeigenschappen en een fijne standaarduitrusting met onder meer airconditioning, cruisecontrol en parkeer-, licht- en regensensoren. En dat alles is verpakt in een strak, slim en fraai nieuw design.

De nieuwe Renault Kangoo staat nu bij Terwolde in de showrooms en is direct te bestellen. Wilt u deze 'International Van of the Year' van dichtbij ervaren en een vrijblijvende proefrit maken? Vul het formulier aan de rechterkant in en rijd als eerste in de nieuwe Renault Kangoo. U rijdt al een nieuwe Renault KANGOO Van vanaf € 16.790,-.

De perfecte bedrijfswagen

Werkt u veel in de stad? Dan is de Renault Kangoo voor u de juiste keus als bedrijfswagen. Hij is compact én heeft een flink laadvermogen van 3,3 m3. Zo heeft u genoeg ruimte voor je materiaal en kun u uw bedrijfswagen door zijn praktische afmetingen altijd makkelijk parkeren.

 

20 slimme rijhulpsystemen

De noodstopbekrachtiging en de rijstrookassistent van de Kangoo zorgen ervoor dat u veilig op weg gaat. En met rear vision assistance houdt u perfect in de gaten wat er achter uw wagen gebeurt. U ziet het: u rijdt veilig en relaxt met de rijhulpsystemen van de Kangoo.

Easy Link-multimediasysteem

Verbind eenvoudig uw mobiel met de Kangoo en maak gebruik van een moderne, gepersonaliseerde rijbeleving. U krijgt eenvoudig toegang tot al uw apps en onze handige connected services. Het 8"-scherm van uw Easy Link-multimediasysteem koppelt u moeiteloos met Android Auto™ en Apple CarPlay™.