Maak kennis met de Renault MASTER

De Renault Master maakt het u makkelijker om uw werk uit te voeren. Met meer dan 350 versies, waaronder een achterwielaangedreven L4-versie, is er namelijk altijd wel een Renault Master die bij uw werkzaamheden past. Niet voor niets is het de meest verkochte lichte bedrijfswagen in Europa. Bent u benieuwd naar elektrisch rijden met een bedrijfswagen? Eind 2017 is de Renault Master Z.E. geïntroduceerd.

Laadvermogen

De Renault Master is leverbaar in 4 lengtes en 3 hoogtes. Er zijn 12 laadvolumes, van 8 tot 22 m³. Het laadvermogen hangt af van de gekozen uitrusting, zo biedt een Chassis Cabine een laadvermogen van meer dan 2.500 kg.

Laadruimtebescherming

Een laadvloer of laadruimtebetimmering beschermt de carrosserie van uw Renault Master. Denk aan lat-om-lat betimmering of panelen als bekleding. Qua vloeren zijn er diverse diktes en afwerkingsniveaus mogelijk.

Sjorogen

Met uw goederen mag onderweg niks gebeuren. Om de veiligheid van uw vracht daarom nog beter te garanderen, is de Renault Master uitgerust met maximaal 10 sjorogen, afhankelijk van de gekozen versie.

Allesdragers

De Renault Master is uit te breiden met diverse dakdraagsystemen. Allesdragers bijvoorbeeld. Daarmee vervoert u tot 200 kg aan lading op het dak. Handig voor producten met lengte, zoals buizen, pijpen en ladders.

Imperialen

Naast sterke allesdragers is de Renault Master ook leverbaar met imperialen in staal of aluminium. Eventueel met ladderrol, om een vracht tot wel 200 kg langzaam en veilig te laden en lossen.

Back bar of treeplank

Bescherm uw Renault Master bij lichte aanrijdingen met een back bar of treeplank. Zo'n treeplank is niet alleen een extra pantser voor uw bedrijfswagen, het is ook een makkelijk opstapje naar de laadruimte.

Tussenschot met raam

Een tussenschot tussen de laadruimte en de cabine geeft minder lawaai, isoleert beter en houdt stof tegen. Ook niet onbelangrijk: een tussenschot in uw Renault Master beschermt u tegen schuivende lading bij een aanrijding.

270° draaibare achterdeuren

De Renault Master maakt laden en lossen nóg makkelijker met draaibare achterdeuren (met of zonder ramen.) Deze achterdeuren draait u open tot een hoek van 270°. Eenmaal open blijven de deuren met magneten op zijn plaats.

Trekhaak met Trailer Swing Control

Breid uw Renault Master uit met een trekhaak met Trailer Swing Control. Deze trekhaak corrigeert uw aanhangwagen als hij begint te slingeren dankzij het ESP systeem. Leverbaar voor een gewicht van 3 tot 3,5 ton.

Het comfort van de Renault Master

Van verstelbare bestuurdersstoel tot parkeersensoren en audiosysteem: de cabine van de Renault Master is helemaal ingericht op uw comfort. Zulke voorzieningen maken zelfs lange trajecten aangenaam en ontspannen.

150 liter opbergruimte

In de Renault Master heeft u alles bij de hand. De cabine bestaat uit 150 liter aan handige opbergruimte. Dat betekent: heel veel ruime en praktische opbergvakken en natuurlijk: een opgeruimde bedrijfswagen.

Parkeersensoren achter

Voorkom aanrijdingen en schade aan uw Renault Master met parkeersensoren aan de achterzijde. Deze sensoren waarschuwen u voor obstakels met geluidssignalen die elkaar sneller opvolgen als u dichterbij komt.

Achteruitrijcamera

Moeiteloos inparkeren doet u met de achteruitrijcamera. Naast de geluidssignalen van de parkeersensoren neemt u ook de beelden van uw parkeerplaats waar op een scherm in de zonneklep of achteruitkijkspiegel.

Audiosysteem

Met een audiosysteem in de Renault Master geniet u van de CD/MP3-radio, belt u via Bluetooth en gebruikt u mobiele apparaten via de USB-aansluiting. En uw aandacht blijft gewoon op de weg dankzij stuurwielbediening.

Automatische airconditioning

Dankzij de automatische airconditioning (met luchtkwaliteitssensor) is de temperatuur in de Renault Master altijd tot op de graad nauwkeurig. In de winter profiteert u bovendien van de snelle ontwaseming.

Hill-start assist

Op wegen met een hellingspercentage van meer dan 10% trekt de Renault Master automatisch de handrem twee seconden aan. U kunt dus altijd soepel wegrijden, zelfs wanneer u zwaar beladen bent.

Zorgeloos op weg met de Renault MASTER

Veiligheid staat voorop bij de Renault Master. Dankzij de laatste technologieën, zoals het Elektronisch Stabiliteits Programma (ESP), Extended Grip en een dodehoekspiegel, rijdt u met totale gemoedsrust.

Dodehoekspiegel

Handig op kruisingen: een dodehoekspiegel in de zonneklep van uw Renault Master. Deze spiegel verruimt uw blikveld aan de rechterkant. Dit kleine accessoire is een grote aanwinst voor de verkeersveiligheid.

Nieuwste generatie ESP

De Renault Master is standaard uitgerust met de nieuwste generatie ESP. Dit systeem zorgt voor stabiliteit: ESP geeft u grip op de weg én corrigeert een eventueel slingerende aanhangwagen.

Differentieelblokkering

Differentieelblokkering voorkomt problemen op glad oppervlak bij de Renault Master met achterwielaandrijving. Onder de 30 km/uur schakelt differentieelblokkering automatisch in als een wiel begint te slippen.

Airbags en veiligheidsgordels

Bij de Renault Master zit standaard een passief veiligheidssysteem met een airbag voor de bestuurder, in hoogte verstelbare driepuntsgordels en spankrachtbegrenzers. Optioneel zijn passagiers- en zijairbags.

Gadgets van de Renault MASTER

Makkelijk luisteren naar muziek? Langs files navigeren? Of uw telefoon of tablet integreren in de Renault Master? Kies het multimediapakket dat het best bij u past.

R-LINK multimediasysteem

Bluetooth, spraakherkenning, TomTom en USB- en Jack-aansluitingen. Met R-LINK in de Renault Master integreert u alle media. Het grote touchscreen en moderne interface is makkelijk in gebruik onderweg.

R&Go-app

Uw mobiele telefoon of tablet in de Renault Master integreren? Via de Renault R&Go-app* bladert u snel door uw contacten en muziek. En met de Driving ECO2 functie vermindert u eenvoudig uw brandstofverbruik.

*Verkrijgbaar in de Apple App Store (iOS) en op Google Play (Android).

Meer R-LINK apps

Ook nieuwsupdates en e-mail ontvangen in uw bedrijfswagen? Bekijk alle apps in de R-LINK catalogus via My Renault op uw computer, tablet of smartphone. Of bekijk de catalogus vanuit uw Renault Master.

MediaNav Evolution

Een complete set met 7" touchscreen, radio met stuurwielbediening, Bluetoothtechnologie en navigatiesysteem met 2D of 2.5D display. De NAVTEQ kaarten updaten? Dat kan via de USB poort.