Wat voor een bedrijfswagen u ook zoekt, de Renault KANGOO biedt een ruime keuze aan mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld uit twee, drie of vijf zitplaatsen, drie verschillende lengten of een volledig elektrische Z.E.-versie van de KANGOO. Lees hier meer over de nieuwe Renault KANGOO Z.E. die in de lente van 2021 uitkomt.

Prestaties Renault KANGOO

Voor de Renault KANGOO is er een breed motorenaanbod beschikbaar dat afgestemd is op het gebruik van de bedrijfswagen. U kunt rekenen op zuinige, veilige, duurzame, betrouwbare en schone motoren met de keuze tussen diesel en benzine. Alle dieselmotoren zijn leverbaar met roetfilter. De onderhoudskosten en het verbruik zijn laag. Tezamen met de goede restwaarde behoort de kilometerkostprijs van de Renault KANGOO tot de laagste van de markt!

Gebruiksgemak Renault KANGOO

De Renault KANGOO weet wat professionals willen. De laadruimte en de toegang tot de laadruimte van de auto is speciaal gemaakt voor zo efficient mogelijk gebruik.

Comfort Renault KANGOO

De KANGOO biedt een op maat gemaakte transportoplossing, geschikt voor alle mogelijke taken. De Renault KANGOO is leverbaar in 3 carrosserielengtes: de Express Comfort, de Express Luxe en de Maxi Luxe. Vervoert u bijvoorbeeld compacte ladingen, dan kunt u kiezen voor de Kangoo Express Work Edition en Maxi Comfort. Heeft u bijvoorbeeld een installatiebedrijf, dan kunt u de laadruimte inrichten naar eigen inzicht. Vervoert u beperkt houdbare producten? Dan kunt u de KANGOO inrichten als koelwagen. Hierbij heeft u een echte stadsauto die precies doet wat u wilt. Wat uw wensen ook zijn, u kunt kiezen uit diverse opties om het comfort te verhogen, het in- en uitladen te vergemakkelijken en de laadruimte in te richten. U kunt uw KANGOO gebruiken als mobiel kantoor of werkpaard voor elke dag.

Een bedrijfswagen met stijl

Smaakvol toch, het nieuwe design van de Renault Kangoo? Met deze bedrijfswagen komt u bij iedere opdrachtgever goed voor de dag.

Gemak voor elk bedrijf

Met de Renault Kangoo neemt u alles mee wat u maar wilt. De opbergmogelijkheden zijn eindeloos. Welke versie past het best bij u?

De kracht van de KANGOO

Met zijn nieuwe motoren is de Renault Kangoo momenteel de zuinigste auto in zijn segment. Dat betekent: nog betere prestaties.

Drie zitplaatsen voorin

Alle versies van de Renault Kangoo zijn nu leverbaar met drie zitplaatsen voorin. Ongeacht de lengte of uitrusting. Zo neemt u een extra passagier mee zonder het beschikbare laadvolume te verkleinen

Comfort + flexibiliteit

De nieuwe Renault Kangoo is nu nog comfortabeler, maar zeker niet minder flexibel. U kunt de laadruimte nog steeds verlengen door de passagiersstoelen eenvoudig neer te klappen.

Van Compact tot Maxi

De Renault Kangoo is in drie lengtematen verkrijgbaar. Van 2,3 kubieke meter (Renault Kangoo Compact) tot 4 kubieke meter laadruimte (Renault Kangoo Maxi). Kies de Renault Kangoo die bij u past!