De nieuwe Renault EXPRESS: vanaf € 12.950,-

De Renault EXPRESS is een ruime en zuinige bedrijfswagen. Met zijn praktische en moderne design is de nieuwe Renault EXPRESS ideaal voor uw dagelijkse werkactiviteiten. Deze bestelauto heeft een perfect ergonomisch interieur met de grootste opbergruimte (48 l) rondom de chauffeur en de bijrijder in zijn klasse. Plus een functionele en flinke laadruimte van 3m3.

Rear View Assist

Rear View Assist vervangt de binnenspiegel. Door middel van een camera aan de achterkant van de auto, kunt u op een beeld meekijken op de plek waar eerst de binnenspiegel hing. Met dit beeld kunt u het achteropkomend verkeer goed in de gaten houden. En kunt u uw rijgedrag perfect aanpassen aan de overige weggebruikers.

* bij gemiddelde en lange afstanden.

Wide View Mirror

De wide view mirror in de zonneklep van de passagier vergroot u het gezichtsveld aan de rechterkant en biedt daardoor meer comfort en veiligheid.

Blind Spot Warning

Een waarschuwingslampje op de buitenspiegels laat u weten wanneer een auto zich in de dode hoek van uw nieuwe EXPRESS-bedrijfswagen bevindt.

Meer connectiviteit

Meer connectiviteit: inductie-laden, maximaal drie USB- en vier 12V-aansluitingen en het EASY LINK multimediasysteem met smartphone mirroring en navigatie op een 8-inch display.

Technologie die u verder helpt

Met de nieuwe RENAULT EXPRESS is rijden een fluitje van een cent én veilig. De talrijke ingenieuze rijhulpsystemen maken verplaatsingen en manoeuvres nog eenvoudiger en veiliger.

Efficiënte en krachtige motoren

Efficiënte en krachtige motoren

Diesel - Blue dCi 75 - voordelig

Een goede manier om ervoor te zorgen dat u binnen uw budget blijft. Deze efficiënte 1.5 AdBlue®-turbomotor is beschikbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak en biedt een koppel van 220 Nm.

Verminder het brandstofverbruik tijdens het rijden en kies voor de eco-versie met een snelheidsbegrenzer van 100 km/u. Zo optimaliseert u uw  brandstofverbruik en vermindert u uw  CO2-uitstoot.

Onderhoudsprogramma-advies: elke 2 jaar of elke 30.000 km* een onderhoudsbeurt. Zo houdt u uw Renault EXPRESS in topconditie.

Diesel - Blue dCi 95 - Zuinig

Deze 1.5 AdBlue®-turbomotor zorgt direct voor een indrukwekkend koppel van 240 Nm en geeft zowel efficiëntie als rijplezier. Deze motor is nu beschikbaar met een handbediende zesversnellingsbak.

Onderhoudsprogramma-advies: elke 2 jaar of elke 30.000 km* een onderhoudsbeurt. Zo houdt u uw Renault EXPRESS in topconditie.

Benzine - TCe 100 FAP

Deze 1.3 turbomotor met directe injectie is beschikbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak. De motor biedt 200 Nm koppel en geeft u daarmee een fantastische rijbeleving. De uitlaatgassen worden beperkt met een roetfilter en een NOx-reductiesysteem.

Onderhoudsprogramma-advies: elke 2 jaar of elke 30.000 km* een onderhoudsbeurt. Zo houdt u uw Renault EXPRESS in topconditie.

Prijzen en uitvoeringen van de nieuwe Renault EXPRESS

EXPRESS TCe 100 Generique

Nu vanaf € 12.990,-

Standaard voorzien van o.a.:

 • ABS
 • Elektronische stabiliteitscontrole
 • Hill Start Assist
 • Radio DAB+
 • 12-volt- en USB-aansluitingen

EXPRESS TCe 100 Comfort

Nu vanaf € 13.850,-

Extra voorzien van o.a.:

 • Cruisecontrol met snelheidsbegrenzer
 • Parkeersensors achter
 • Handmatig bedienbare airconditioning
 • In hoogte verstelbare bestuurdersstoel
 • Elektrisch bedienbare zijruiten en buitenspiegels

EXPRESS TCe 100 Comfort+

Nu vanaf € 15.050,-

Extra voorzien van o.a.:

 • Regen- en lichtsensor
 • EASYLINK multimedia- en navigatiesysteem met Apple CarPlay en Android Auto
 • LED-verlichting in de laadruimte