Slim ondernemen begint tijdens de Renault Bedrijfswagendagen

Bent u op zoek naar een bedrijfswagen? kom dan naar de Terwolde Renault tijdens de Bedrijfswagendagen van 2 t/m 25 oktober. Tijdens deze actie profiteert u tijdelijk van het Slim ondernemen voordeel tot € 5.000,- en ontvangt u gratis accessoires tot wel € 750,-. U financiert bovendien tegen 0% Flex Financial Lease bij aanschaf van een bedrijfswagen met onderhoudscontract en verlengde garantie. Kijk hier voor de details van de Bedrijfswagendagen bij Terwolde.

Terwolde heeft een uitgebreid assortiment aan Renault bedrijfswagens voor u klaar staan. Van kleine bestelauto tot ruime, volledig naar eigen wens in te delen, bedrijfswagen. Voor het ene bedrijf is het belangrijk dat de bedrijfswagen geschikt is om veel materiaal te vervoeren, het andere bedrijf moet een auto hebben die de medewerkers op eenvoudige manier naar een project toebrengt. Met het brede gamma bedrijfswagens is er bij Renault voor ieder wat wils. Bekijk welke Renault bedrijfswagen voor uw bedrijf de beste keus is: de Renault Kangoo Express, de 100% elektrische Renault Kangoo Z.E., de Renault Trafic of de Renault Master. De 100% elektrische Renault Master Z.E. komt eind 2017 op de markt.

De Renault MASTER Open Transport is uitermate geschikt en heeft veel ombouwmogelijkheden. Denk aan distriboxen, kiepbakken, pick-ups, kale chassis en dubbele cabines. U wilt uw nieuwe Renault bedrijfswagen ombouwen en geheel op uw behoeften afstemmen? U zegt het maar, wij passen het voor u aan.