Glasservice bij schade autoruit

Ruitschade komt veel voor. Dit is vervelend, maar ook gevaarlijk. Een klein sterretje wordt al snel een grote barst. Bij Terwolde Renault wordt elke ruitreparatie uitgevoerd door een ervaren vakman. Wij werken volgens de officiële fabrieksvoorschriften en maken gebruik van originele Renault-onderdelen en -materialen. Dit is in vele gevallen gratis!

Hebt u een Casco-, WA-Plus of glasverzekering, dan zijn deze reparatiekosten vrijwel altijd gedekt. Bovendien krijgt u 12 maanden Renault Reparatie Garantie en blijft de carrosseriegarantie, zoals die voor de reparatie gold, volledig van kracht.

Voorruit herstellen of vervangen?

Het vervangen van een voorruit neemt hoogstens een dag in beslag. Betreft het een kleine beschadiging buiten het blikveld van de bestuurder, dan is herstel van de oude ruit meestal mogelijk. Deze wordt dan met behulp van een speciale kunsthars onzichtbaar gerepareerd, een ingreep die binnen een uur klaar is. Na de reparatie is de ruit weer net zo sterk als voorheen. Reparatie van de oude voorruit is uiteraard goedkoper dan vervanging door een nieuwe. Daarom geven veel verzekeringsmaatschappijen de voorkeur aan reparatie.

Niet verzekerd voor ruitschade?

Niet- of niet helemaal verzekerd? Terwolde Renault rekent een all-inprijs. Bovendien krijgt u 12 maanden Renault Reparatie Garantie en blijft de carrosseriegarantie, zoals die voor de reparatie gold, volledig van kracht.

Renault Erkend Schadeherstel

Heeft u autoschade, dan kunnen wij dat snel en vakkundig voor u repareren. U kunt 24/7 bij ons terecht. Ons eigen Renault Erkend Schadeherstelbedrijf is gespecialiseerd in het repareren van autoschade, van complexe schade tot velgschade en van parkeerschade tot gescheurde bekleding.

Bij Terwolde:

  • Heeft u 4 jaar garantie op het schadeherstel.
  • Worden reparaties uitgevoerd volgens fabrieksnormen.
  • Gebruiken we uitsluitend originele onderdelen.
  • Behoudt u uw (resterende) fabrieksgarantie en restwaarde.
  • Voldoen alle reparaties aan de keurmerken Erkend Duurzaam en BOVAG
  • Krijgt u gratis vervangend vervoer.
  • Regelen wij de afhandeling rechtstreeks met uw verzekeraar of leasemaatschappij.

Heeft u autoschade?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze vestiging bij u in de buurt. Uiteraard kunt u ook meteen een afspraak voor een reparatie maken. Regel het snel via ons afspraakformulier.

Maak nu een afspraak

 

Ons alarmnummer in noodsituaties: 0031 88 877 81 54