Renault Onderhoud op Maat

Welk onderhoud past bij u? Bij autorijden is veiligheid het allerbelangrijkst. U moet op uw auto kunnen vertrouwen en daarom is het belangrijk deze regelmatig te laten controleren. Daarom heeft Terwolde Renault nu Onderhoud op Maat.

Samen met de service-adviseurs van Terwolde bepaalt u welk onderhoud het beste past bij uw rijgedrag en uw auto. Daarbij houden we rekening met uw gebruik van de auto én hanteren we scherpe prijzen. Met Onderhoud op Maat geeft uw service-adviseur u persoonlijk advies: maatwerk dat ook direct terug te vinden is in de prijs!

Altijd de juiste beurt voor uw Renault

  • Olieverversbeurt vanaf € 135,-
  • Budgetbeurt vanaf € 190,-
  • Renault onderhoudsbeurt vanaf € 275,-

MAAK NÚ EEN WERKPLAATSAFSPRAAK

Renault Onderhoudsprijzen

Bekijk de Renault onderhoudsprijzen die zijn afgestemd op uw auto. Voor advies op maat hebben we uw kenteken en kilometerstand nodig.

BEREKEN ONDERHOUDSPRIJZEN

Olieverversbeurt vanaf € 135,-

Een Olieverversbeurt is essentieel om ervoor te zorgen dat de motor topprestaties blijft leveren. De volgende handelingen voeren we in deze beurt uit: het vervangen van olie en -filter, het controleren van de verlichting en banden en het bijvullen van vloeistoffen. Deze beurt is voldoende voor uw auto wanneer u weinig kilometers per jaar rijdt.

Budgetbeurt vanaf € 200,-

De Budgetbeurt is een uitbreiding op de Renault Olieverversbeurt. Naast de werkzaamheden die we uitvoeren bij de Olieverversbeurt gaan we bij deze beurt nog verder in op de veiligheid. Zo controleren we bij de Budgetbeurt ook de vitale onderdelen zoals de uitlaat, accu, schokdempers en remmen. Ook stellen we de lampen bij indien nodig.

*exclusief roetmeting diesel

Renault Onderhoudsbeurt vanaf € 275,-

Naast de werkzaamheden die plaatsvinden tijdens de Budgetbeurt controleren we bij de Renault Onderhoudsbeurt ook de volgende punten: stuurbekrachtiging, koppeling, aandrijfriemen, koelsysteem, versnellingsbak, voor- en achterwielophanging, brandstoftank, handremkabels, aandrijfassen, stuurinrichting, brandstofleidingen, carrosserie en chassis. Ook checken we de elektronica om mogelijke defecten te signaleren en voorkomen. De monteur maakt tenslotte een proefrit om er zeker van te zijn dat uw auto 100% veilig is. Goed om te weten: met een Renault Onderhoudsbeurt is de APK-keuring helemaal gratis.*

APK disclaimer

Prijs APK is excl. roetmeting diesel. Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw. Bij Renault Route Service+ treedt Allianz op als verzekeraar. (Prijs)wijzigingen en drukfouten voorbehouden. “Onderhoud op Maat is niet van toepassing op modellen met een A+B Onderhoudsschema”.