Eén online omgeving voor al uw voertuigzaken

Hoe makkelijk zou het zijn als u binnen één online omgeving al uw zaken omtrent uw voertuig kan inzien en regelen? Terwolde Renault denkt met u mee en presenteert u het klantportaal. Dit platform biedt u als klant een online plek waar u eenvoudig uw eigen klant- en voertuiggegevens kunt beheren, maar ook werkplaatsafspraken in kunt maken. In het klantenportaal vindt u tevens de onderhoudshistorie van uw voertuig(en). Kortom alle informatie die u nodig heeft om veilig, inzichtelijk en makkelijk alle persoonlijke en voertuiginformatie kunt beheren! U kunt inloggen op het klantportaal via directe links in service en onderzoeksberichten, verstuurde nieuwsbrieven of via uw klantnummer en kenteken.

Eenvoudig en snel alle informatie overzichtelijk op een rijtje!

Het klantenportaal biedt inzage in handige informatie aangaande uw voertuig en persoonlijke gegevens. Hierbinnen kunt u o.a. de volgende zaken regelen en inzien.

AFSPRAAK MAKEN:

Plan makkelijk en snel een afspraak in onze werkplaats in.

MIJN VOERTUIGEN:

Inzage in alle gegevens en het onderhoud van uw voertuig.

MIJN GEGEVENS:

Houd uw persoonlijke gegevens en voorkeuren actueel.

MIJN DEALER:

Neem direct contact op met uw verkoop en/of serviceadviseur.

Heeft u nog geen inloggegevens, dan kunt u deze de eerste keer aanvragen met behulp van uw e-mailadres of mobiele nummer en het kenteken van uw auto.

NAAR MIJN TERWOLDE

Button