Van 13 november t/m 5 december 2020 organiseren wij de E-TECH Roadshow waarin u de nieuwe en duurzame modellen van Renault kunt komen bekijken en ervaren! Uiteraard heeft u ook de gelegenheid om een proefrit te maken volgens de RIVM-richtlijnen. U kunt uw proefrit aanvragen via het formulier op deze pagina.

Renault E-TECH modellen

Heeft u zich weleens afgevraagd welke voordelen van duurzaam rijden voor u echt de moeite waard zijn? De grote financiële voordelen liggen natuurlijk voor de hand: lagere verbruikskosten, lagere onderhoudskosten en een lagere wegenbelasting. Dit alles maakt een overstap naar elektrisch- of hybride rijden een voordelige keuze.

De Renault CLIO Hybrid, CAPTUR Plug-in Hybrid en MÉGANE Estate Plug-in Hybrid zijn uitvoeringen waarbij de batterij van de accumotor wordt bijgeladen tijdens het rijden. Zo kunt u deels elektrisch en deels op de verbrandingsmotor rijden, met een lager brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot tot gevolg. Tevens profiteert u tot 2025 van extra voordeel op de wegenbelasting.

Net als de Renault ZOE is de nieuwe Renault TWINGO nu beschikbaar als volledig elektrische versie en volledig vrij van wegenbelasting tot 2025.

Wilt u deze duurzame modellen bekijken of zelf ervaren? Kom dan op langs op onze Roadshow!

Roadshow data

De Roadshow wordt gehouden op verkoopdagen van 9.00 tot 17.00 uur op onderstaande data en Terwolde vestigingen:

  • Groningen Vrij. 13 + Za. 14 november
  • Delfzijl Di. 17 + Woe. 18 november
  • Assen Vrij. 20 + Za. 21 november
  • Roden Di. 24 + Woe. 25 november
  • Emmen Vrij. 27 + Za. 28 november
  • Hoogeveen Vrij. 4 + Za. 5 december

Tot ziens op de Roadshow!