Een nieuwe Renault voor één vast bedrag per maand

Met Private Lease rijdt u een nieuwe Renault voor één vast bedrag per maand. In dat maandbedrag zitten álle autokosten. U betaalt daarnaast alleen nog voor het tanken. Met Private Lease van Renault profiteert u altijd van éxtra scherpe tarieven! In het private lease maandbedrag zijn onderstaande autokosten opgenomen:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Afschrijving en rente
  • Administratiekosten
  • Houderschapsbelasting
  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Verzekering, WA + Casco met een eigen risico van € 450,-
  • Vervangend vervoer na 24 uur
  • Afleverkosten en afleverpakket (mattenset, gevarendriehoek, reservelampjes en brandstof bij aflevering)

Met Renault Private Lease rijdt u in een nieuwe Renault voor één vast maandbedrag. Daar zit alles in: reparatie, onderhoud en banden, verzekering, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente, afleverkosten, (inter)nationale pechhulp, btw en een volle tank bij aflevering. Wilt u geen onverwachte autokosten en vindt u gebruik belangrijker dan bezit? Dan is Renault Private Lease iets voor u! Renault Private Lease is beschikbaar op de Renault Twingo, nieuwe Renault Clio, de nieuwe Renault Clio Estate, nieuwe Renault Captur, nieuwe Renault Mégane en nieuwe Renault Mégane Estate.

Private lease modellen van Renault

Bent u benieuwd naar de Renault modellen die u met private lease kunt rijden? Bekijk voor onderstaande modellen de looptijd en kilometrage. De vanafprijzen zijn o.b.v. 60 maanden, 10.000 km/jaar. De geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding.

*Voor het kiezen van de private lease termijn en kilometrage wordt u doorverwezen naar de website van Renault Nederland. Vanaf deze site kunt u tevens de offerte aanvragen.

Renault TWINGO private lease

De nieuwe Renault TWINGO is nog leuker, ruimer, sportiever en wendbaarder dan zijn voorganger. Nog steeds die fun uitstraling en volledig city-proof. Het motto is dan ook “Twingo, go anywhere, go everywhere”. Ga je mee op stap? Kies jouw ideale TWINGO en bijbehorend Private Lease pakket zodat je dagelijks kunt genieten van de vele innovaties van de nieuwe TWINGO!

Tijdelijk vanaf € 229,- per maand*

Kies looptijd en jaarkilometrage

Nieuwe CLIO private lease

De nieuwe Renault CLIO heeft een moderne en dynamische stijl, die extra wordt benadrukt door de opvallende Orange Valencia kleur. Met zijn brede keuze aan opties is de nieuwe Renauylt CLIO een iconische auto die perfect aan ieders wensen aan te passen is. Kies de nieuwe Renault Clio met het Private Lease pakket dat het beste bij je past en laat je verleiden.

Tijdelijk vanaf € 279,- per maand*

Kies looptijd en jaarkilometrage

Renault CLIO private lease

De Renault Clio laat je hart sneller kloppen. Sensuele lijnen, een expressief front en een sportief vormgegeven achterzijde. De Energy TCe 90 motor van de Renault Clio combineert een laag verbruik en uitstoot met een groot rijplezier. Kies de Renault Clio met het Private Lease pakket dat het beste bij je past en laat je verleiden.

Tijdelijk vanaf € 249,- per maand*

Kies looptijd en jaarkilometrage

CLIO Estate private lease

De Renault Clio Estate heeft het comfort, de veiligheid, dynamiek en de prestaties die je normaal alleen bij auto’s uit het hogere segment verwacht. Met een royale bagageruimte en laadlengte biedt de Clio Estate veel mogelijkheden. Met één van onze Private Lease pakketten is dat heel comfortabel autorijden.

Tijdelijk vanaf € 269,- per maand*

Kies looptijd en jaarkilometrage

Renault CAPTUR private lease

Mooi. Meer dan dat! De eerste urban crossover van Renault, de Captur, is wendbaar, dynamisch en elegant. Zowel van binnen als van buiten. Versterkt door de ervaring van Renault, verkent hij nieuwe mogelijkheden op het gebied van design, comfort, technologie… En rijplezier! Kies uw Renault Captur en het Private Lease pakket zodat u dagelijks kunt genieten van de vele innovaties van de Nieuwe Renault Captur!

Tijdelijk vanaf € 299,- per maand*

Kies looptijd en jaarkilometrage

Renault KADJAR private lease

De Renault Kadjar is creatief, robuust en gedurfd. Hij vervoert u dagelijks met kracht en elegantie naar uw bestemming. Met Renault Private Lease beleeft u dit avontuur voor een vast bedrag per maand. Kies het pakket dat bij u past en de Renault Kadjar is de komende jaren uw stoere, ruime en comfortabele metgezel.

Tijdelijk vanaf € 429,- per maand*

Kies looptijd en jaarkilometrage

Renault MÉGANE private lease

Elegante vormen, volbloed karakter, compromisloos: dat is de nieuwe Renault Mégane met zijn gedurfd design en een zelfverzekerde stijl. Met Renault Private Lease rijdt u in deze nieuwe Mégane voor één vast bedrag per maand. Kies de Mégane uitvoering die het beste bij u past. Adrenaline verzekerd.

Vanaf € 379,- per maand*

Kies looptijd en jaarkilometrage

Renault MÉGANE ESTATE private lease

Voor uw plezier en dat van uw passagiers. De Mégane Estate is niet alleen elegant van buiten, maar ook van binnen. De auto is ruim, multifunctioneel en comfortabel. Hij is uitstekend geschikt voor het vervoeren van uw gezin, vrienden, spullen, enzovoort. Met Renault Private Lease een perfecte combinatie voor elke dag.

Vanaf € 399,- per maand*

Kies looptijd en jaarkilometrage

Keurmerk Private Lease

Renault Private Lease draagt het Keurmerk Private Lease. Bij ons kunt u veilig en verantwoord een auto leasen. Lees hier meer over de 5 zekerheden van Keurmerk Private Lease.

Eigendom met Renault Flex Choice

Het grootste verschil met Private Lease is dat u bij Flex Choice eigenaar van de auto bent als alle maandbedragen betaald zijn. Het maandbedrag van Flex Choice bestaat uit aflossing, verlengde garantie en een onderhoudscontract (laatste 2 optioneel). Daarbij komen de overige autokosten zoals wegenbelasting en verzekeringen. Om een goede vergelijking te maken met Private Lease houdt u rekening met álle autokosten. Lees hier meer over Flex Choice.

Blok paragraaf

Private lease termijnen

Kies hieronder uw favoriete Renault en bepaal de looptijd (24, 36 of 48 of 60 maanden) en jaarkilometrage*. U ziet dan direct het bijbehorende maandbedrag. Naast dat maandbedrag betaalt u alleen nog voor tanken en wassen.

Na het samenstellen kunt u de prijsopgave ook per e-mail ontvangen. Terwolde Renault neemt contact met u op om eventuele vragen te beantwoorden. Onder voorbehoud van financiële acceptatie tekent u het contract bij Terwolde Renault. Ook de levering van de auto verloopt via ons. Aan het einde van de looptijd levert u de auto hier ook weer in. U kunt er dan natuurlijk voor kiezen weer een nieuw Private Lease contract af te sluiten.

Wanneer private lease?

Rijdt u graag in een nieuwe auto voor één maandbedrag en vindt u het eigendom niet zo belangrijk? Dan is private lease zeer geschikt voor u! Alle autokosten behalve het tanken zijn opgenomen in het maandbedrag. U heeft dus geen andere uitgaven aan de auto! Ook als u een mobiliteitsbudget van uw werkgever krijgt kan private lease uitkomsten bieden.

Wanneer kopen?

Wilt u de auto als eigendom en houdt u rekening met alle kosten die aan een auto verbonden zijn? Dan is kopen een goede optie, al dan niet met financiering. Om een goede vergelijking te maken tussen de maandelijkse autokosten van een gekochte auto en het Private Lease maandbedrag moeten álle autokosten worden meegenomen: Afschrijving, wegenbelasting, reparatie & onderhoud, banden, verzekeringen, rentederving en (internationale) pechhulp.

Disclaimer

*Renault Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijzen o.b.v. 60 maanden en 10.000 km/jaar. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s inclusief btw. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen risico € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Renault Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Registratie in 2019 kan gevolgen hebben voor de prijsstellingen. Vraag uw Renault-dealer voor meer informatie. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn incl. btw, tenzij anders vermeld. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Bekijk hier de voorwaarden.