Renault TALISMAN

Nieuwe Renault TALISMAN

Nu nog stijlvoller en technologisch geavanceerd Ranke lijnen, hoogwaardige materialen, zorgvuldig uitgewerkte details. De nieuwe TALISMAN combineert comfort met verfijning en laat je van de bestuurdersplaats tot de zitplaatsen achterin, baden in een zee van luxe.

Nu nog stijlvoller en technologisch geavanceerd

Zakelijke rijders reizen eersteklas. Strakke lijnen, verchroomde accenten, hightech verlichting en een verfijnd interieur. Het uitgesproken, moderne design is kenmerkend voor de nieuwe Renault TALISMAN. Een stijlvolle verschijning voor de zakelijke rijder.


Ervaring in de auto

Met de nieuwe Renault TALISMAN comfortabel op reis. Klaar voor een gepersonaliseerde rijervaring? Dankzij onze geavanceerde technologieën richt u de nieuwe Renault TALISMAN comfortabel in naar eigen wens. Of u nu naar werk of naar huis rijdt: u reist altijd eersteklas.

Renault TALISMAN
Altijd verbonden Uw nieuwe Renault TALISMAN heeft de meest innovatieve technologieën aan boord. Zo geniet u van Renault CONNECT: een compleet ingebouwd multimediasysteem. Via het EASY LINK 9,3” scherm en het te personaliseren 10,2” bestuurdersscherm, heeft u toegang tot alle functionaliteiten en bent u altijd en overal verbonden met de wereld om u heen.
Renault TAISMAN
Nieuwe TALISMAN Initiale Paris De Renault TALISMAN INITIALE PARIS is een elegante verschijning. Benieuwd wat deze meest complete versie te bieden heeft? Groots genieten van de kleinste details. Opvallend, gestroomlijnd, innovatief. De nieuwe Renault TALISMAN INITIALE PARIS blijft verrassen. De auto heeft een gestroomlijnd profiel met verchroomde details, 19” lichtmetalen wielen, verwarmbare en geventileerde stoelen van nappaleder met massagefunctie, premium Bose®-geluidssysteem, vloermatten en instaplijsten met logo. Werkelijk aan ieder detail is gedacht. Ontdek het zelf.
Renault TALISMAN
Renault TALISMAN
Renault TALISMAN
Renault TALISMAN
Renault TALISMAN
Renault TALISMAN
Renault TALISMAN
Renault TALISMAN
TALISMAN uitvoeringen Kies de versie van de nieuwe TALISMAN die het beste bij u past

Benzine of diesel: de motoren van de nieuwe Renault TALISMAN


Benzine

TCe 140 - In balans

Wilt u CO2-uitstoot beperken zonder af te doen aan rij-comfort? Kies deze 1.3 liter 4-cilinder turbobenzinemotor. De motor levert 140 pk en is verkrijgbaar met een handgeschakelde zes-versnellingsbak.


TCe 160 EDC FAP - Ontdek de nieuwste turbobenzinemotor

Dit is een direct ingespoten 1.3 liter turbobenzinemotor van de nieuwste generatie. Met een vermogen van 160 pk, een koppel van 270 Nm en een automatische EDC-zevenversnellingsbak met dubbele koppeling, geniet je van een dynamische en stille rijervaring met een beperkte uitstoot: 6.1 liter en 140 g/km bij een gecombineerde WLTP-cyclus.


Diesel

Blue dCi 160 EDC - Beleef de rijsensatie

Deze 2.0 liter 4-cilinder 160-pk motor is leverbaar met een automatische EDC-zesversnellingsbak met dubbele koppeling. Geniet dankzij de AdBlue®-technologie van uiteenlopende rijsensaties, terwijl u tegelijkertijd het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot beperkt.


Blue dCi 190 EDC - Hoge prestaties

Deze 2.0 liter 4-cilinder 190-pk motor zorgt voor krachtige acceleratie en trekt fel op. De motor is leverbaar met een automatische EDC zes-versnellingsbak met dubbele koppeling. Dankzij de AdBlue®-technologie beheerst u het brandstofverbruik en beperkt u uw CO2-uitstoot.