Renault TALISMAN Estate

Nieuwe Renault TALISMAN Estate

Comfort en modulariteit van het hoogste niveau Maak het uzelf gemakkelijk in de ruime nieuwe TALISMAN Estate. Geniet van de rit in een unieke sfeer van verfijning, comfort en geavanceerde technologie.

Comfort en modulariteit van het hoogste niveau

De nieuwe Renault TALISMAN Estate is functioneel en elegant. Een échte zakelijke gezinsauto. Het design is strak en gestroomlijnd. Dankzij de nieuwe hightech verlichting, een uitgesproken grille en verchroomde details is de voorkant indrukwekkender dan ooit. Klaar voor een nieuwe ervaring in deze veelzijdige stationwagen? Want de nieuwe Renault TALISMAN Estate moet u beleven. Op weg naar kantoor of uw gezin? De Renault TALISMAN Estate herkent uw dagelijkse routines. Onze innovatieve technologieën spelen direct in op uw behoeften.

Renault TALISMAN Estate
Alle technologieën aan boord Eco, Comfort, Sport of MySense. Met het MULTI-SENSE-systeem creëert u uw eigen rij-beleving. Alle technologieën zijn gemakkelijk te bedienen via het 10,2” personaliseerbare bestuurdersscherm of het 9,3” EASY LINK verbonden scherm. Het ingebouwde Renault CONNECT-multimediasysteem maakt dat uw ritten eindeloos mogen duren.
Renault TALISMAN Estate
TALISMAN Estate Initial Paris Bijzonder stijlvol. De nieuwe TALISMAN Estate INITIALE PARIS wordt gekenmerkt door een uitgesproken en gestroomlijnd design, hoogwaardige materialen, buitengewoon comfort en geavanceerde technologieën. Deze versie maakt gebruik van het beste van onze expertise, ademt in alles verfijning van het hoogste niveau en nodigt u uit in zijn exclusieve wereld.
TALISMAN Estate
Renault TALISMAN Estate
Renault TALISMAN Estate
Renault TALISMAN Estate
Renault TALISMAN Estate
Renault TALISMAN Estate
Renault TALISMAN Estate
Renault TALISMAN Estate
Kies de versie van de nieuwe TALISMAN die het beste bij u past TALISMAN Estate uitvoeringen

Benzine of diesel: de motoren van de nieuwe Renault TALISMAN Estate

Benzine

TCe 140 - In balans

Wil u uw CO2-uitstoot beperken zonder af te doen aan rij-comfort? Kies deze 1.3 liter 4-cilinder turbobenzinemotor. De motor levert 140 pk en is verkrijgbaar met een handgeschakelde zes-versnellingsbak.


TCe 160 EDC FAP - Ontdek de nieuwste turbobenzinemotor

Dit is een direct ingespoten 1.3 liter turbobenzinemotor van de nieuwste generatie. Met een vermogen van 160 pk, een koppel van 270 Nm en een automatische EDC-zevenversnellingsbak met dubbele koppeling, geniet u van een dynamische en stille rijervaring met een beperkte uitstoot: 6.1 liter en 140 g/km bij een gecombineerde WLTP-cyclus.


Diesel

Blue dCi 160 EDC - Beleef de rijsensatie

Deze 2.0 liter 4-cilinder 160-pk motor is leverbaar met een automatische EDC-zesversnellingsbak met dubbele koppeling. Geniet dankzij de AdBlue®-technologie van uiteenlopende rijsensaties, terwijl u tegelijkertijd het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot beperkt.


Blue dCi 190 EDC - Hoge prestaties

Deze 2.0 liter 4-cilinder 190-pk motor zorgt voor krachtige acceleratie en trekt fel op. De motor is leverbaar met een automatische EDC zes-versnellingsbak met dubbele koppeling. Dankzij de AdBlue®-technologie beheerst u uw brandstofverbruik en beperk je je CO2-uitstoot.