Renault SCENIC

Renault SCENIC

Nieuwste generatie familieauto De topdesigners van Renault hebben al hun kennis ingezet om ervoor te zorgen dat elke rit in de nieuwe Renault SCENIC een uniek, esthetisch moment wordt.

Renault SCENIC: unieke en ruime MPV

Een ruime MPV waarvan u gaat houden? De Renault SCENIC is geheel vernieuwd met een grote focus op design. Standaard met 20 inch velgen en boordevol innovatieve techniek. Tel daar de luxe rij-ervaring en veiligheidssystemen bij op en u begrijpt waarom gezinnen graag rijden in de unieke Renault SCENIC.

Innoverend en inspirerend

Door zijn grote 20" velgen, schuine voorruit, originele lijnen in de carrosserie en de exclusieve verlichting heeft de Renault SCENIC een enorm visueel sterke identiteit gekregen.

Kies uit de vele exclusieve velgen voor de Renault SCENIC. Zo krijgen uw wielen een stoere en opvallende stijl, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid. Kies de maat en kleur die bij uw auto én persoonlijkheid passen. En maak uw Renault SCENIC nóg unieker en persoonlijker.

Premium mattenset

De onderhoudsvriendelijke en duurzame premium mattenset biedt uitstekende bescherming en kleedt zeer chic af. De matten zijn speciaal op maat gemaakt en stevig bevestigd op twee noppen. Zo komen ze niet in contact met de pedalen.

Verwijderbare smartphonehouder

Gebruik alle functies van uw smartphone veilig en handsfree tijdens het rijden. De houder is klein, discreet en past bij perfect het design van de SCENIC. Doordat hij makkelijk te (ver)plaatsen is, kunt u hem eenvoudig en snel op de gewenste plek aanbrengen.

Renault SCENIC
Maak uw SCENIC nog praktischer

Omkeerbare bagageruimtemat

Deze mat is bijzonder praktisch in het dagelijks gebruik, dankzij een stoffen én een rubberen kant. De mat is makkelijk schoon te maken en multifunctioneel.

Wegklapbare trekhaak

Deze trekhaak klapt u veilig in en uit met één eenvoudige beweging. Zonder kracht en u heeft geen gereedschap nodig. De trekhaak is ingeklapt onzichtbaar, zodat het design van de SCENIC behouden blijft.

Verschillende draagsystemen

Lekker fietsen, skiën, avontuurlijk op vakantie, weekend vieren of gewoon naar uw werk? Voor uw SCENIC zijn er verschillende draagsystemen om uw bagage veilig mee te nemen.

Tablethouder

Ontspanning voor het hele gezin tijdens lange ritten. Op de achterbank genieten de passagiers van films en series. De houder is eenvoudig te bevestigen aan de hoofdsteun. Geschikt voor alle tablets van 7 tot 10 inch.

Renault SCENIC
Renault SCENIC
Renault SCENIC
Renault SCENIC
Renault SCENIC
Renault SCENIC
Renault SCENIC
Renault SCENIC
Kies de versie van de SCENIC die het beste bij u past Renault SCENIC uitvoeringen