Renault MEGANE Estate

Renault MEGANE Estate

Driving pleasure renewed Ervaar de Renault MEGANE Estate

De nieuwe Renault MEGANE Estate - een stijlvolle Estate

Met zijn gestroomlijnde flanken, robuuste schouders, hightech cockpit en geraffineerde details, blijft de nieuwe MEGANE Estate trouw aan zijn imago van sterke stationwagen. Door goed gebruik te maken van de combinatie tussen design, comfort en veiligheid.


Interieurdesign nieuwe MEGANE Estate

De nieuwe MEGANE Estate heeft een ergonomisch en stijlvol interieur “Techno-cockpit”, gebruiksvriendelijke bedieningselementen, slimme opbergruimtes, optimaal comfort en keurig afgewerkte details... In de nieuwe MEGANE Estate wil je maar één ding: ontspannen en genieten van de rit!

Renault MEGANE Estate
Geniet van Renault EASY DRIVE-rijhulp

Renault EASY DRIVE helpt u op de snelweg en in druk verkeer met Stop & Go Adaptive Cruise Control en actieve noodstopbekrachtiging (AEBS) met detectie van fietsers en voetgangers. Onze rijhulpsystemen lopen voorop op het gebied van innovatie, verhogen de veiligheid en maken het rijden eenvoudiger.

Intelligent en geavanceerd

De nieuwe MEGANE Estate heeft LED PURE VISION-verlichting, een vernieuwde voorkant en een sfeer die via MULTI-SENSE kan worden aangepast aan uw gemoedstoestand. Geniet van een nog intuïtievere ervaring in een moderne en ergonomische ruimte, speciaal ontworpen om het rijden gemakkelijker te maken.

Renault MEGANE Estate
Haal alles eruit

Met zijn ruime bagageruimte (maximaal 563 liter), recordlaadlengte (2,7 meter) en slimme opbergruimtes voorziet de nieuwe Megane Estate in al uw behoeften.

Deel de ruimte naar eigen wens in

Neemt u veel spullen mee onderweg? Met de neerklapbare Easy Break-achterbank kunt u alles wat u nodig heeft meenemen op reis, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort in de nieuwe MEGANE Estate.

Renault MEGANE Estate
Renault MEGANE Estate
Renault MEGANE Estate
Renault MEGANE Estate
Renault MEGANE Estate
Renault MEGANE Estate
Renault MEGANE Estate
Renault MEGANE Estate
Renault MEGANE Estate Private Lease Met Private Lease rijdt u in een nieuwe Renault MEGANE Estate voor één vast maandbedrag. Daar zit alles in: reparatie, onderhoud en banden, verzekering, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente, afleverkosten, (inter)nationale pechhulp, btw en een volle tank bij aflevering. Wilt u geen onverwachte autokosten en vindt u gebruik belangrijker dan bezit? Kijk op onze Private Lease pagina om uw MEGANE Estate samen te stellen. Of kom naar de showroom en vraag onze verkopers naar de mogelijkheden of een voorstel op maat.

Renault MEGANE Estate motoren

Benzine motoren

  • TCe 115 FAP - Deze 1.3 liter 115-pk sterke motor biedt de perfecte balans tussen comfort en prestaties. De ideale bondgenoot voor uw dagelijkse ritten. Geniet van een ontspannen rit.
  • TCe 140 FAP / TCe 140 EDC FAP - Deze 1.3 liter turbomotor met directe inspuiting, een koppel van 240 Nm en een vermogen van 140 pk, is leverbaar met een handgeschakelde of automatische zevenversnellingsbak met dubbele koppeling. De motor reageert sneller en krachtiger tijdens het accelereren en maakt de rit daarmee nog aangenamer.
  • TCe 160 FAP EDC - Voor optimaal rijplezier biedt deze 1.3 liter turbomotor met directe inspuiting een koppel van 270 Nm en is hij leverbaar met een automatische zevenversnellingsbak met dubbele koppeling. Rijden met nóg betere prestaties? Activeer de Sport-modus via het MULTI-SENSE-systeem en ervaar het verschil.

Diesel motoren

Blue dCi 115 en Blue dCi 115 EDC - Deze soepele en zuinige dieselmotor is leverbaar met een handgeschakelde of automatische zeven-versnellingsbak met dubbele koppeling. Dit biedt de mogelijkheid om vermogen te combineren met veelzijdigheid en tegelijkertijd het brandstofverbruik onder controle te houden.


E-TECH Plug-in Hybrid

De Renault MEGANE Estate E-TECH Plug-in Hybrid combineert twee elektrische motoren met een 1.6 liter benzinemotor van de nieuwste generatie en wordt geleverd met een roetfilter en een tankinhoud van 39 liter. De motor is gekoppeld aan een automatische versnellingsbak en een accu van 9,8 kWh. De geavanceerde versnellingsbak is geïnspireerd op onze expertise op het gebied van de Formule 1 en de accu op onze lange ervaring met elektrisch rijden. Het resultaat: een beperkte CO2-uitstoot en een verlaagd brandstofverbruik.

De actieradius reikt tot wel 65 km(1) in de stad en 50 km(2) (met snelheden van maximaal 135 km/uur) bij gecombineerd gebruik.

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): met dit nieuwe protocol worden resultaten verkregen die je werkelijke dagelijkse gebruik beter weergeven dan de resultaten van het NEDC-protocol.

1) bij WLTP-stadsrit (in afwachting van definitieve goedkeuring)

2) bij gecombineerde WLTP-cyclus (in afwachting van definitieve goedkeuring)


*Let op: voertuigen van Renault kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.


MEGANE e-guide

Leer uw (toekomstige) nieuwe MEGANE goed kennen en bekijk de informatieve video's van systemen als de parkeerhulp, de adaptieve snelheidsregelaar, Easy Park Assist en andere rijhulpsystemen op het YouTube-kanaal van Renault Nederland.

Bekijk de video's